A Branded kötelező előzetese!

Vó, szinte a semmiből előz be ez a sci-fi, amiben a reklámokon és termékeken át irányatanak minket. És nem is ilyen egyszerű az egész, mert falhoz kapcsolt furcsa lények is vannak benne. És el is titkolják az igazi valóságot előlünk. Elég elmeroggant trailert, mindenképp nézzétek meg.

Őszintén szólva rég láttam ekkora WTF előzetest, mint amivel a Branded bír. Baromi jó, még ha a CGI nem is 100% egyelőre.

HD a nagyoknak.

human
írta
2012. 05. 31. 03:38
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “A Branded kötelező előzetese!” bejegyzéshez

 1. Max von Sydow ha épp nem az unokák (és ükunokák) számlájára gyűjti a zsebpénzt általában nem szarral lapátol karrierje hosszúra nyúlt útján.

  Ha elvállal valami hasonlóan futurisztikusat abban valahol ott lesz az a csavar, ami az elborult képeket összetartja majd valamivé.

  Leelee Sobieski meg egyszerűen öröm nézni, ha nem épp valami iszonytató baromságban üti el az idejét. Nagyjából az Író és hősben nyújtott alakítása alatt szerettem bele kisiskolásként Leelee-be aztán a Lázadás erősítette tovább ezt az érzést bennem később, amibe még mindig kapaszkodom kicsit (gyerekkori vonzalom, naa!).

  A film egyébként kicsit olyan mintha Cronenberg és Terry Gilliam szerelemgyereke lenne így első benyomásképp :)

 2. Ha a végére nem egy “multi és gyorsétterem-ellenes” kampánnyá alakul, akkor még jó is lehet.

 3. A srác szimpatikus volt a Zongoristában is, örülök, hogy viszont láthatom majd egy (remélhetőleg) fasza kis filmben! A hangulat meg egész korrektnek tűnik!

 4. Jó kis modernizált “They Live” újragondolásnak tűnik. A trailer alapján tetszik, reméljük tényleg valami jót hoznak ki belőle.

 5. Tényleg elég hatásos, csak azt nem értem, hogy akkor most ez Branded vagy Mad Cow, mert az imdb-n ez utóbbi néven szerepel…

 6. “szinte a semmiből előz be ez a sci-fi, amiben a reklámokon és termékeken át irányatanak minket.”

  Volt már ilyen film, az sem volt rossz :)

 7. És ezt csak úgy így most hogy ez? Eddig semmit nem hallottam erről a filmről, most me BUMM, ITT A TRAILER. Nagyon jól néz ki! :D

 8. de azért mostanában elég sokan lopják előszeretettel trailerekhez a battlefield 3 szerű zenét:D

 9. ez tényleg They Live újragondolás. nagyon könnyen el lehet cseszni szájbarágós társadalomkritikával, ami már a trailerből kicsit átjött..meglátjuk.

 10. én is csatlakozom a “they live” újragondolás táborhoz. a mai napig még mindig beleborzongok abba a jelenetbe amikor először felveszi a napszemüveget “This is your god”

 11. Őszintén remélem hogy csiszolnak még a trükkökön mert iszonyatosan hatásos az eddidiek alapján az alapötlet!!!!:))))))))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.