Dátumok, csak hogy belőhessük a lelkesedést

X-Men: First Class folytatása 2014. júlis 18.

Robopocalypse (Spielberg robotharca) 2014. április 25.

The Secret Life of Walter Mitty (Ben Stiller írta és rendezte) 2013. karácsonya.

Percy Jackson: Sea of Monsters 2013. augusztus 16.

Walking With Dinosaurs 2013. december 20.

Dawn of the Planet of the Apes of the 2014. veteránok ünnepe. Rupert Wyatt rendezi ahogy az elsőt.

Independence Day 3D 2013. július 3.

The Lone Ranger 2013. július 3.

Thor 2 2013. november 8.

human
írta
2012. 05. 31. 23:35
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Dátumok, csak hogy belőhessük a lelkesedést” bejegyzéshez

 1. Én láttam az elsőt (kiskamasz fiam van). Ki játssza majd ezt a Pörszi-srácot? Hát már eltelt pár év az előző óta, nem? Ebben pont az volt a lényeg, hogy egy középiskolás srác feszegeti félistenségi határait, or?

 2. Hát ebben mi volt a lelkesítő?

  Thor számomra egy vontatott valami volt, vér gyenge akcióval, nem tudom, miért kellene várnom a második részét…főleg, hogy egy tv-s rendezőre bízzák a dolgot, aki eddig szinte semmit nem tett le az asztalra mozis téren. Branagh nem volt rossz, csak éppen nem hagyott neki teret és idő a forgatókönyv, hogy csinálja amihez ért. Királydrámát. Mert a Thorban ez benne volt.

  Lone Ranger? Ugyan már, a kiégett Depp-el? Az eredeti sorozat meggyalázása lesz szerintem. Pedig az übermegagigakultuszkötelező.

  Planet of the Apes még jó is lehet, ha kinövi a CGI gyengeségét. Az első simán nézhető volt, várható volt, hogy folytatják. Hova tud fejlődni az kérdés, remélem nem egy eszetlen háborúba csöppenünk. De hol van még 2014…

  Walking with Dinosaurs.. Ez most a BBC-s tv-s doku filmes verziója lesz? Na neeeee… gondolom 6-os karika, szép napsütés, boldog dínók, de azért egy vulkánkitörés kötelező.

  Percy Jackson létezik még? Azt hittem az első elhasalt, vagy épp, hogy csak kijött pozitívra…

  The Secret Life of Walter Mitty ..Ben Stiller? Bahhh. Nem mellesleg remake, szóval erről ennyit. Stiller azért nem egy Danny Kaye.

  Robopocalypse.. A könyvet olvastam, elég jó (kicsit a World War Z-re hajaz, stílusában, mármint a történet megismerésében, bár kevésbé interjúszerű), meglássuk mi jön ki belőle, bár Spielberg nem a régi már. Remélem nem valami lájtos gyerekmese lesz és hagyja majd a moralizálást és jönnek a gyilkosságok (gondolom csak biztonsági kamerás felvételeken), a hullák átalkítása robottá, a megvadult gépek. Persze Spielberg szerintem nem ezt emeli majd ki, hanem az emberi erőt, a gondolatot, meg a szívet…éppen ezért lehet, hogy csak sima b&zulás lesz.
  Akkor 2014 április 25 Zero Hour.. gondolom ezzel promózzák majd.

  X-men: First Class – ezt a sorozatot egy ideje már nem követem..

  Persze ez csak az én véleményem. Amit várok még az Hobbit, Oblivion, Voltron (marha nagy kedvencem volt a rajzfilm, remélem nem cseszik el).

 3. Most akkor lesz függetlenség napja folytatás Will Smithhel? Vagy az nem az? Mert erről semmit sem lehetett hallani csakzt h nincs forgatókönyv se Smith!

 4. Sajnos semmi konkrét nincs az ID2-vel kapcsolatban. Még az is lehet, hogy megvárják, mennyi embert vonz be az eredeti 3D-sítve, és utána lépnek. Én valószínűleg beülök rá, de nem a 3D miatt, hanem mert 16-17 év után jó lesz újra nagy vásznon megnézni az egyik kedvenc filmemet.

  Mindenesetre, én szívesen néznék egy JÓ folytatást, a régi szereplőkkel, kikacsintásokkal.

 5. HUMAN,Percy Jackson-ra ki kíváncsi? vagy te azvagy? szerinted jó volt az első rész? ennél összeföggéstelenebb, gagyibb filmet még nemnagyon láttam, rossz színészek értelmetlen butaság az egész. a nyomorék kentaur aki fél napig tanította pörszit a táborban, mégis aztállítja ő a kedvenc tanítványa. az olimpos, aminek a titkos bejárata a new yorki empire state building tetején van… :D nevetséges és borzalmas volt. IMDB 5.8 pontja is túlzás szerintem.. zs kategóriás filmeken jobban szórakozok mint ezen… imádom az írásaidat, de ezt valahogy felfogni sem tudom.

 6. kameraman, eddig csak azért olvastalak, mert saját véleményed van, de most már a humorodért is bújom majd a hszeidet.

  “Planet of the Apes még jó is lehet, ha kinövi a CGI gyengeségét”

  a Filmbuzi Eddie Murphyje! :D

  amúgy ezekből csak a majmosat várom, az első rész átlagon feletti volt.

 7. Ezekből a Thor, az X-Men és a Majmok bolygója folytatásait várom, de nagyon! A többi annyira nem csigáz fel.
  Malachi: osztom! :)

 8. Miét pont ezek?:)
  Tucatnyi film van, ami ezeknél érdekesebb, várósabb. Vagy ezek neked fontosak azért?
  Nekem pl. ezek:

  The Iceman
  Killer Joe
  The cold light of day
  John dies at the end
  Baytown disco

 9. A Thor az hogyhogy ősszel lesz? Mármint ezek a képregényfilmek eddig (majdnem?) mindig nyáron jöttek vagy tavasz közepén, de nem télen vagy ősszel.

 10. percy jackson első része nem bukás volt? emlékeim szerint csak a dvd eladásokkal sikerült visszahozni amit beleöltek.

 11. Lelkeedés 0,1 egy 10es skálán.

  A Majmok bolygója várós, a többi felejthető.

 12. Azért az az X-men is várós, tekintve, hogy a First Class több volt, mint egy popcorn mozi, bár lehet, hogy csak a 60as évek adta a hangulatát

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.