Ezért is csúsztatták el a GI Joe 2 bemutatót

Természetesen a múlt héten bejelentett 2013-ra tolását a filmnek a “3D-be konvertáljuk” indokot felhozva senki nem hitte el, amikor már 30-40 millát beleölhettek a marketingbe és a film premierje 1-2 hónapnyira volt. Valószínűleg a tesztvetítéseken hasalt el a Gi Joe 2, mégpedig Channing Tatum miatt. Úgy tűnik új jeleneteket forgatnak, hogy a trailer által sugallt Tűzparancs szituációt feloldják. Konkrétan az az előzetesekben az látszott, hogy Tatum karaktere meghal a film elején, úgy tűnik ezen változtatnak, és akkor már közben 3D-be is konvertálják.

19 hozzászólás a “Ezért is csúsztatták el a GI Joe 2 bemutatót” bejegyzéshez

 1. Azért nehéz elhinni, hogy Tatum karakterét hiányolták a teszt-nézők a filmből. Hisz a többi szereplő nagyobb név…

 2. Szerintem is itt ennél nagyobb gubanc lehet…Innentől már csak görcsölés a dolog, foltozgatni valamit ami már megbukott – és el is terjedt, hogy megbukott még a bemutató előtt.

  Mert már így is sokba van a móka. Most akkor jövőre indul újra a promózás, stb? Érdekes.

 3. ja. kizárt, hogy hiányolták a főszereplőt, mert reklám célból odatettek pár nevet. nyilván egy rajongó kiakadt

 4. “az előzetesekben az látszott, hogy Tatum karaktere meghal a film elején”

  Kicsit lassú vagyok így most kora reggel. Szóval csak úgy “látszott” és volt neki még szerepe a filmben később is, vagy tényleg kinyírták? Ha az utóbbi, akkor hogy a francba tesznek bele egy kvázi főszereplőt a már kész filmbe, anélkül, hogy a többi színésszel is újraforgatnák a jelenetek 80%-át?

  ui: Faxom ebbe a matekfeladványba, elő kell kapnom a számológépet.

 5. Hát én még olyanról se hallottam hogy elcsúsztatnak egy filmet annak a minősége miatt, ami által megint beleölnek súlyos milliókat.

 6. Tényleg megölték Tatumot, és ezen akadt ki a tesztközönség. Azért durva lesz úgy újra forgatni a filmet, hogy mégis benne legyen.

 7. És akkor mi lesz a megoldás?
  Lefilmezik az egész mozit Tatummal zöld háttér előtt és utólag ráhegesztik?:D:D:D

 8. Fenébe, pedig én kifejezetten örültem neki, hogy Tatum nem lesz benne sokat.

 9. Persze haggyukmá’… még hogy Tatum miatt. Rock meg BW mellett érdekel bárkit is az az ember? Soha nem volt akkora név, és soha nem is lesz. Jó hogy nem Marlon Wayans miatt találták ki ugyanezt…
  Csak kellett valamire fogni a dolgot, azt mégsem mondhatta a stúdió, hogy “gyerekek, ez akkora rakás szar lett, amekkorát még élő ember nem látott – hála nekünk is, amiért a Setp Up-mágus antitalentum Jon M. Chu-t alkalmaztuk egy 150+ millás akcióparádé rendezésére -, és egy rakat pótforgatás szükségeltetik hogy minimálisan nézhető legyen”.

 10. ice21: idén robbantott Tatum a 21 Jump Streettel és a Vowval, nagyobb név már ha fiatalokat akarnak.

 11. Nem arról van szó, hogy nagyobb név e, hanem 1: azoknak akiknek tetszett az első rész kvázi kinyirták az összes szeretett karakterüket. 2: mivel kb Joe csak a Rock és BW maradt, ha esetleg nem írnak alá a következő részre/részekre, akkor harmadszor is nekikezdhetnek új karakterek bemutatásának. Szerintem annyi lesz, hogy Tatumot elfogják az elején a tűzparancs helyett – ahogy ha van eszük eredetileg is forgatták volna, mert csak plusz feszültség forrás, és a továbbiakban is egy csomó plusz lehetőséget tartogat a franchisenak…

  Én speciel örülök ennek, mert az első rész folytatását vártam/várom és így legalább benne van hogy ez csak egy kis spinoff szerüség, nem pedig reboot. Az más kérdés hogy a “justin bieber dokufilm királya” miatt egy évet most tolják, és valószinüleg ezzel hamvában el is halt a franchise, de azért reméljük a legjobbakat. Maradhatott volna Stephen Sommers kezében…

 12. Hát b*zmeg, hadd öljék meg, ha ez szerepel a forgatókönyvben!
  Ben Affleck is két perc alatt kifeküdt a Füstölgő ászokban, és? Volt helyette másik hat, azok pedig nem is Brúszviliszek és Sziklák voltak…

 13. A forgatókönyvben nem lehetnek szar húzások? Az inkább a probléma, hogy ha már egyszer elfogadták és forgatják akkor már nem ott kéne alakítani rajta, és végképp nem így… Ben Affleck meg jó szar példa, két perces cameot és 130 percnyi főszereplést ugye nem akarsz összehasonlítani?

 14. 1. nem tetszett, hogy meghal az elején Tatum. 2. A film sokak szerint inkább egy sima kommandós katona film, mint szuper high tech akció-film (mint pl: az első is volt), gondolom valahol ki kellett spórolni azt a cirka 40 milkót amivel olcsóbb lett a 2. rész.
  3. Tatumot nem az egész filmbe rakják bele új jelenetekkel, hanem a összes típusú tesztközönség, szinte ugyanazt a pozítivumot találta, jegyezte meg, ez pedig a film eleji kapcsolat, jelenetek Tatum és Rock között és ezt mélyítik tovább + ezt csak tippelem, nem lepődnék meg ha Tatum a film végén megjelenne, mint aki túlélte a támadást.

 15. Channing Tatum szerepelt az első részben? Még ennyi sem maradt meg bennem az első filmből, nem csoda, hogy a folytatás trailerében sem vettem észre a halálát.

 16. Valaki tényleg világosítson már fel, hogy mi ez a premier eltolás téma, mert itt hallok róla először, és itt sincs semmi konkrét info..
  Honnan jött ez a dolog? Köszi :)

 17. Kevin23: izé, múlt héten elhalasztottk a Gi Joe 2 bemutatóját 2013-ra azzal, hogy “3Dbe konvertáljuk”. A többi a fenti cikkben van.

 18. Köszönöm szépen :) közben sikerült találnom angol cikket róla..azért ez elég nagy blama..pedig vártam már hogy röhöghessek, hogy most hány JOE lesz a süllyedő hajón..:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.