Iron Patriot!

Kiszivárgott az Iron Man 3 egyik páncélja, íme.

Iron Patriot az Iron man 3-ban

Spoileres: James Badge Dale viseli a képen, aki Coldboodot alakítja. Ez azt vonhatja magával, hogy Firepower is feltűnik, és Mandarin keze alá dolgoznak majd. Mindezek mellé még Killian is ott lesz, valószínűleg főgonoszként, hiszen nanorobotok segítségével saját hadsereget szervez.

human
írta
2012. 05. 31. 03:17
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Iron Patriot!” bejegyzéshez

 1. A képregényben Norman Osborn hordta ezt a páncélt. Ő nyílván nem lehet majd a filmben, hisz a jogok a Sony-nál. Ez érdekes. De inkább fura.

 2. -lehetséges spoiler!-

  áh, pedig már kezdtem reménykedni, hogy megjelenik a Dark Avengers és Norman Osbourne:)

 3. Azt hittem poénből Captain America-színű Iron Man ruhában parádézott valahol Stark :-D

 4. Nem biztos, hogy ez usák szinek akarnak lenni szándékosan, szerintem a kék részek a cgi miatt vannak ott, anno a iron man 1 dvd-jén voltak ilyesmi videók, a hogyan készültben.

  Mondjuk Badget nagyon nem tudom elképzelni akció szerepben, inkább a csendes konspirátor vagy aktakukac illik rá.

 5. A Sonynál Osborn jogai vannak, nem az Iron patrioté. Detroit Steel meg robosztusabb nem?
  A lába az tényleg motion capture (ott vannak a kis bigyók is), de a felső része az viszont maga az armor, ha a cgi miatt lenne kék az nem így nézne ki, hanem úgy mint a lába szerintem.

 6. Iron Patriot?? :O Ez érdekes lesz, hogy jön a képbe ez a páncél. Moozesnek lehet igaza van, hogy Detroit Steel lesz bár az ő páncélja egy kicsit robosztusabb. Amúgy egy Dark Avengers filmet szívesen látnék, remélem arra is sor kerül valamikor.

 7. Hat ez nagyon furcsa, hogy most Patriot vagy Detroit S., de nagyon bekavarnak itt. Lehet hogy Stane-csaladja majd be fog figyelni, Stane elsö reszben mar ugy is összedolgozott a 9 Ring-gel (a sivatagi kopasz fögonosz csavo, aki amikor mondta hogy tagja a tarsasagnak es folyton a gyürüjet piszkalta, elsöre Mandarin ugrott be mint lehetseges következö fögonosz).

  Csak info aki nem olvasta a kepregenyeket:
  – Detroit Steel, Stane csalad csinalta es a mostani kepregenyekben nagyon össze dolgoznak Mandarinnal, lehet a filmre keszitenek fel minket.
  – Iron Patriot az Osborne, alias Green Goblin, Dark Avengers, eselytelen, de lehet a pancel jogok nincsenek eladva.

 8. Jogok ide vagy oda, ez akkor is Iron Patriot. Szóval ezt most én sem vágom, hogy hogyan oldják majd meg.

 9. A képek alatt van ám három spoileres sor, a sok találgatásból ítélve sokak kihagyták az elolvasását.

 10. Hát pusztuljak meg, de ez akkor is Iron Patriot páncélja amit Osborn hordott… nem értem én ezt, megint valami keverés lesz itt…Akkor most behozzák a Dark Reign szériát? Nem sírnék. Bár kizárt…

  Ez megint olyan b&zulás lesz, mint anno a Gwen Stacy – Mary Jane csere?

 11. ja amúgy nem lepődnék meg ha Tony Stark/RDJ elsütne egy Amerika kapitányos poént amikor találkozik (filmben) ezzel a fószerral :-)

 12. de human olvastam, de sztem te meg az én kommentemet nem jól.
  Te…”Ez azt vonhatja magával, hogy Firepower is feltűnik”.
  Én..”Firepower is lesz a filmben” (megerősítelek) + még a színészt is megmondtam ki alakítja

 13. Coldblood ide vagy oda ez akkor is Iron Patriot páncélja, de majd kiderül, jó lenne, ha felvezetnék a Dark Avengerst valahogyan bár tudom, hogy erre szinte semmi esély nincs.

 14. Azt hiszem kezdek félni a filmtől… Remélem nem lesz olyan lapos mint a második rész volt. Bízom benne, hogy a fejesek tudják mit csinálnak és nem lesznek benne oltári nagy kavarások!

 15. Pedig reménykedtem, hogy a harmadik részben végre nem megint valami páncélos ellenfele lesz a páncélosnak.

 16. Mandarinnak annyiban örülök, hogy végre a főellenfél befigyel. Az első részben lett volna a helye.

 17. dark avengers? hmm .. nem vagyok nagy képregény fan, de szerintem lehet avengers2-be majd ez lesz a story, ki tudja, engem már bármivel megvesznek :D

 18. Leoben: maximálisan egyetértek, ezek az információmorzsák és spekulációk egyelőre több, mint hervasztóak. (az összes eddigi variáció szörnyű. :S)

  ez a páncél meg úgy lenne max. poén, ha politikusok meggyőznék starkot, hogy induljon a kormányzóválasztáson, és ahhoz a pr-osok kitalálják neki ezt a hazafias outfitet. ezzel egyrészt meg tudnák magyarázni, hogy miért ilyen borzasztó ez a páncél, másrészt meg fricska lenne azoknak, akik a fenti elbaszottabbnál elbaszottabb karakterek valamelyikét várják. másrészt meg remek felütése lehetne a filmnek, ha utána egyből felbaszódik és otthagy mindenkit a g*cibe!

 19. Ez a páncél a filmben CGI-vel lehet, hogy baromi jól fog kinézni. A fentebb említett karakterekből egyik sem elbaszott, de majd úgy is kiderül mi ez a páncél és ki fogja viselni.

 20. mercenary: Stark maximum a védelmi miniszter lehetne, ahogy a képregényekben, soha nem volt kormányzó. Amúgy ez jó ötlet lenne, hogy válasszák meg védelmi miniszterré és erre kell a páncél, marketingnek, de remélem a te verziód kapja a fricskát. :D

 21. mercenary, azért elbaszott karakternek osbornt nem nevezném.

  Gondolom csak annyit ismersz belőle, mint amit a béna tobeys pókemberben megismertél.

  Ha kategorizálnom kellene Osbornt, azt mondanám, hogy olyan mintha a Heath Ledgeres Joker lenne, aki igazából olyan őrült mint a filmben, de mindenki más előtt képes elképesztően hajmeresztően eljátszani hogy ő normális, és tényleg azért teszi amit tesz mert azt úgy kell.

  És képzeld el, mintha Joker lenne tényleg a védelmi miniszter.

  Stark vele már nem tudta játszani az eszét, mint mondjuk Loki ellen. Sőt mi több igen közel állt hozzá, hogy komolyan otthagyja a fogát.

 22. Jimnastique: nem ismerem a képregényt, de érdekel, h a 2-ben melyik 2 karakter lett ötvözve, és ki lett az végül?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.