20 hozzászólás a “The Bourne Legacy teljes előzetese” bejegyzéshez

 1. Velem van a baj… vagy ez a trailer tényleg szar? Engem egyáltalán nem csigázott fel. Nem várom jobban a filmet tőle.

 2. Szerintem ez egy teljesen korrekt trailer lett. Ahogy láttam, egész sok jó nevű színész fog szerepelni, akikről eddig nem tudtam.
  Kifejezetten tetszik, hogy lesz átívelő szál az első trilógiával. :)

 3. Pocok nem veled van a baj, számomra se volt nagy durranás. A teaser jobban tetszett.

 4. Matt Damon árnyékából alapvetően nehéz lett volna kitörni, de ne szórakozzunk már. lehet, hogy jó színész stb ez a jeremy de hogy nem bourne karakter az fix! elvették tőle a kedvem.

  számomra ha egyáltalán meg fogom nézni, úgy tűnik edward norton fogja megmenteni a filmet.

 5. suna182:

  Jobb lenne, ha megpróbálná utánozni Matt Damont? Szerintem abból lenne csak igazán nagy baj! Amúgy biztos, hogy meg fogod nézni! Van rá egy söröm, hogy nem Norton menti meg a filmet, csak üde színfolt lesz!

 6. Amúgy Rennerről annyit, hogy:

  A SWAT nem rajta ment el
  A 28 héttel később OK!
  Jesse James OK!
  A Hurt Lockerben nagyon jót játszott!
  A tolvajok városában mégjobbat!
  Mission Impossible-ban szerintem jól hozta a szerepét!!!
  Az avengersben sem tűnt el a többi között, pedig meg volt az esély rá!

  Szerintem nem egy Bourne karakter eljátszásán fog elhasalni!
  Nem egy bonyolult szerep, a film hangulata pedig – ami a Bourne filmek nagy fegyvere – a rendezőn múlt (fog múlni) nagyrészt szerintem, nem pedig Matt szikla arckifejezésein.

 7. Lehet sokaknak nehéz lesz elvonatkoztatni az eredeti Bourne filmektől, de nálam Jeremy nagy kedvenc, jó színésznek tartom és én várom a filmet.

 8. Az előzetes még elmegy, Renner sem rossz szvsz.
  Viszont, a falon felfutok, meg a motoros, és az utolsó ugrás az nagyon gáz. Nem mondom, hogy egy Bourne karakter teljesen reális, illetve tudjuk, hogy milyen képességei vannak, de ne legyen már nekem falon felfutó gumicsontú pókember.. Kell az akció meg a látvány, de ez nem egy 2012, vagy képregény adaptáció, parkour álá B13, szerintem…

 9. A Bourne trilógiát eddig én a relative hihető események és akciók miatt szerettem. Ez ahogy nézem kicsit elment még inkább akciófilm irányba, aminek nagyon nem örülök. Remélem Nortont szabadjára engedik benne, Renner jó színész de nekem is kicsit fura ebben a szerepben.
  Nortont nem tudom elképzelni akcióban, de mint tudatát vesztett, múltját kereső karakterként igen, az ilyenekben mindig jó. Csak a határozottság nem illene hozzá. Ezek az ügynökök pedig kb gépek, teszik a dolgukat gondolkodás nélkül. Hmm most így átgondolva jó lesz Renner. Remélem ebben is lesznek azért klasszikus EU helyszínek, mert számomra azért is volt különleges még a sorozat. Ha csak Usa lesz nagyrészben, az kevésbé lesz érdekes (Hollywood uralja a filmipart, a filmek nagyrésze az unalomig ismert amerikai környezetben játszódik).

 10. Ivett, az eredeti Bourne filmek alatt a Richard Chamberlain-esre gondolsz? :) Mert az tényleg hívebb volt az eredeti regényhez. A Matt Damonos első rész nekem szenvedés volt, a másodikat az első harmada alatt hagytam abba. Szóval nekem nagyon nem tetszettek, hiányzott belőlük az, ami a regényekben jó volt és Ludlumot világhírűvé tette.

 11. A háromnegyedéig szerintem nagyon jó a trailer, de én is meglepődtem a motoros csúszós témán. A Bourne trilógia realisztikus volt, és nem örülnék, ha elb@sznák :D

 12. Élien

  JÓ, igazad van, az az eredeti, én a Matt Damon félékre gondoltam, amik nekem azért tetszettek. :)

  Bár a Richard Chamberlain-kat nem láttam, de az eredeti regényt olvastam és szeretem. :)

 13. atko08:
  Ezek a kunsztok Jackie Chan filjeiben alapok. A falon felfutás (inkáb rugaszkodás és tereptárgyak kihasználása )sem nagy ügy, ha még 1x megnézed, van ismerősöm, aki már középiskolában megcsinált ilyet, a motoros sem nagyobb ördöngősség, mint egyanezt mecsinálni gördeszkával. Az üldözéses jelenet elrugaszkodottabb talán kicsit a valóságtól.

 14. Renner és Norton garancia, hogy ott leszek. Nekem még ezzel a trailerrel se volt gondom.

 15. Akkor lesz a nagy gondolkodás, ha a következő Mission Impossible-t tényleg Rennerrel fogják megcsinálni.

  Ezek meg ugye igencsak hasonló szerepek.

 16. Valószínűleg nem lesz rossz akciófilm ez sem.

  Sose értettem a felhajtást a Matt Damon-féle sorozat körül, egyrészt ő maga alkalmatlan (túl kölyökképű) volt Bourne szerepére, másrészt az ő főszereplésével készült filmek a legcsekélyebb mértékben nem adták vissza a könyvek HANGULATÁT.

  Számomra az egész trilógiából Julia Stiles mosolya maradt emlékezetes:
  http://www.youtube.com/watch?v=51lVaoDVHmo

 17. atko08: te miről beszélsz? néz már meg pár parkour videót aztán véleményezd a falon felfutást :)

  Mellesleg nem olyan rég néztem ujra a trilogiát és Bourne minden autos üldözésben totálkárra vágja az autoját, de vagy tucatszor rongyol neki mindennek ami mozog aztán a végén kiszáll egy homlok karcolással és elsétál.. szoval nekem a gumiember inkább róla ugrik be és nem Jeremyről…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.