64 hozzászólás a “Expendables 2 a tévében” bejegyzéshez

 1. Egyértelműen várós.
  Lehet, hogy nem vagyok eléggé akcióbuzi (de!), viszont még mindig gőzöm sincs, hogy ki az a Couture meg Crews, azon kívül, hogy voltak az első részben. Semmi gond velük, csak kicsit fura, hogy még hamarabb jön a nevük mint a nagy öregeknek. (Biztos van rá jó magyarázat, de nekem akkor is csak huszadlagos szereplők.)

 2. serra, szerintem egy ilyen szereplő bemutatásnál az eleje meg a vége a fontos hely. A közepe a “töltelék” ha lehet ilyet mondani ennyi faszagyereknél :D

  Randy Couture korábban valamilyen komoly küzdősportban volt többszörös bajnok (talán MMA), és később pankrátor is volt, ha jól tudom. Most meg fogjuk rá színészkedik.

  Terry Crews korábban (elég gyenge) NFL játékos volt, majd hasonlóan gyenge színész lett :) , de vígjátékokban voltak egész jó “alakításai” mellékszereplőként, ami nagyrészt a kiemelkedő fizikumára alapozott.

 3. Jónak néz ki, remélem több akció lesz benne mint az első részben.

  Terry Crews legnagyobbat eddig a Everybody Hates Chris-ben alakított :-)

 4. Mivel nem vagyok jó angolos,valaki megmondaná,hogy mik azok a “Swarci utalások”? :)

 5. TM09:
  nekem az egyetlen, ami feltűnt az a “You’re terminated!” volt. Valaki talált még?

 6. Mekkora ovodásparádé parasztvakítás az egész, te jó ég. GYerek is nézheti korhatáros besorolással ez nálam el van ásva. A hasonló kommandózós: The raid redemption kis 150 centis emberkék hatezerszer összepakolják ezt a csoport kulcsrakész tulfeszített nagypapát, mint pörgésben, mint vér-szintben egyaránt. Stallone is eladta magát a hollywoodi lekvár trendnek.

 7. Terror

  Ezen a hsz-en sokad dolgozhattál. Ha nem tetszik lehet menni trollkodni máshova. Nekünk ezek gyermekkori hőseink, nem kéne itt oltogatni őket.

 8. Human a következő bejegyzést már a vérével írja ezt tudjuk, de mi lesz a bloggal ezután? :D

 9. “Chuck pedig nem jó színész”
  Ha én merném csak viccből is mondani ezt Mr. Norris megjelenne a hátam mögött és arcom beleverné párszor a billknéklnlknlknlknjklbnbékjáihpob

 10. “Van Damme, Willis, Schwarzi lesznek a rosszfiúk?”

  willis schwazi nem hinném 0-18-nál együtt harcol sly-ékkal.

 11. Nem akarok ünneprontó lenni, de én tényleg, igazán nem tudom megérteni, hogy miért van mindenki annyira oda ezért a filmért, ezt már az első résznél is hangoztattam. Jó, megérteni talán megértem (gyerekkori emlékek, stb.), de az végképp ködös számomra, hogy egy bagázs fickó, akik sohasem voltak nagy ászok, (karrierjük nagy része zs kategóriás filmekből áll össze, néhány kivétellel) miért lesznek hirtelen überjók, amikor egyberakják őket. Nem hatványozott pocsékságot kapunk akkor? Én megnéztem az első részt, de tényleg semmit nem láttam benne, pusztán annyit, amennyit bármelyikük filmográfiájából kiragadott filmben megtalálok. Sablonos sztori, unalomig halmozott akció, néhány jó beköpés, azon kívül botrányos dialógusok.

 12. 0.12-nél chuck ugy biccent a fejével mint egy kis puli kutya, ami hirtelen felfigyel vmire :D

 13. eddig nekem az jött le h a nagy nevekből egyedül van damme az ellenfél,a többiek együtt harcolnak

 14. anthony711
  “hogy egy bagázs fickó, akik sohasem voltak nagy ászok, (karrierjük nagy része zs kategóriás filmekből áll össze, néhány kivétellel)”

  te milyen filmekről beszélsz???? schwarzi sly willis vagy akár van damme filmjeit szerintem mai napig akárki megnézi ha épp megy tv-be vagy akár netről letöltve,melyik mostani “nagy szinész” filmjeiről tudod azt elmondani hogy 10-20 alkalommal is nézhető ,mert bizony ezen szinészek jónéhány filmjét még ennyiszer ha nem többször láttam és ezt szerintem más is elmondhatja magáról.de biztos velem van a baj

 15. anthony azokon a zs kategóriás filmeken nőtt fel több generáció, ők a klasszikus akciófilm etalonjai.
  A film ezeknek a generációknak kellemes nosztalgia, nincs különösebb célja, csupán hogy együtt láthasd ezeket az embereket.
  Amúgy mondj már nekem 3 nagyobb ászt Schwarzenegger, Stallone, Willis triónál akció terén.

 16. Ugyan már, Clint Eastwood egymaga bármikor elropogtatja mindhárom “ászt” reggelire :)
  Tartok tőle, hogy ezzel a korhatáros besorolással végképp önmaguk paródiájává válnak. Chuck Norris és Van Damme, istenem… ezek annyira szerencsétlenek, hogy tényleg még egy fejbiccentést sem képesek eljátszani. Kár, az első rész egész jól sikerült. Én is attól tartok, hogy ezek a nevek lehúzzák magukhoz a többieket is, mert Stallonén és Willisen kívül színészileg mind totális nullák. Persze, lehet mondani, hogy az akció és a poénok a lényeg, de azért mégis.

 17. Volt egy kis para Norris miatt, de már rég tudjuk hogy R-es lesz. Nem tudom mit feszülnek még az emberek ezen.

 18. clown: Azért ez egy kicsit erős kijelentés, de igazad van, lehetetlen olyan színészt mondani, akik akár nézhetőségben, vagy minőségben felülmúlnak olyan klasszikusokat, mint a “Dupla Dinamit”, “Bosszú Mindhalálig”, esetleg az örökzöld “Kaktusz Jack” és “Szuperhekus kutyabőrben”, vagy a feledhetetlen televíziós sorozat, “Walker, a texasi kopó”. Jó, tudom, sok embernek tényleg sokat jelentenek ezek az emberek, de nehogy már őket tekintsük a filmezés koronázatlan és örök királyainak, akik timeless classic-okkal ajándékoztak meg minket, holott nagy részüknek még egyetlen dobása sem volt egész életében. Másrészről meg az sohasem magyarázat egy film minőségére, hogy mennyien nézik. A valóságshow-kat is milliók nézik, neten, tv-ben, mindenütt, akkor már az is világörökség, irány vele a mozi?

  egyszervolt: mondjuk inkább hogy a klasszikus másodvonalos akciófilmek etalonjai. Willist nem kritizálom, mert ő az, aki még tesz is le az asztalra (vagy tett) időközönként, Stallone is csinált már kiválóságokat, de rengeteg olyat lehet mondani, akik mellett a többiek labdába sem rúgnak egy normális filmben.

 19. Egy Terminator nem filmtörténeti mérföldkő?Még ha nem is kimondottan akció film.Egy Rambo-t vagy Rocky-t meg lehet kerülni?Willist had ne részletezzem.
  És azt hiszem elégszer le lett írva már más posztokban hogy a szereplők nagyrésze valamilyen sportteljesítménnyel/fizikai adottsággal kapott filmszerepet, egyértelmű hogy nem színészi kvalitásaik miatt van ennyi rajongójuk.
  Asszem ilyenkor szokták írni a haters gonna hate közhelyet

 20. Nagyon nagy divatos kifejezés lett ez a troll szöveg, de nem kell vele foglalkozni. Tény,hogy eezel a szinttel, amivel ezek itt előállítanak elásták magukat nálam egy életre. Ezek az emberek felállítottak régen egy színvonalat, egy olyan kb erőszakosabb félét fajtát, amit hozniuk kell a továbbiakban is ha meg akarják tartani a nívójukat, vagy húzzanak a francba. Ez hogy egy ilyen féle akciófilmet a bölcsöde színtre butítanak Lásd: / avengers,Battleship/ és egyéb videojáték intro súlyú eseménysorok, ezzel kiárústják a saját stílusukat. Stallonetől nem ez az elvárás,hogy behúdoljon a mai trendnek, főleg egy Rambo 4 után, ami be kell vallani kő kemény volt, és a közönség eléggé el volt vele. Erre most ilyen sejtetős banzájt rendeznek vértelenül ,erőszak nélkül csak mert Chuck Norris ezt akarta, meg a pénzügyi érdekük is ezt diktálja, hogy az ovodások is nézzék ezerrel.

 21. anthony711 2012. 06. 01. 17:51

  Nem a filmezés koronázatlan királyainak tekintjük őket, csupán csak AZ AKCIÓFILMEK koronázatlan királyainak…

 22. egyszervolt: Hadd idézzek korábbi kommentjeimből:

  “Karrierjük nagy része zs kategóriás filmekből áll össze, NÉHÁNY KIVÉTELLEL”

  “Willist nem kritizálom, mert ő az, aki még tesz is le az asztalra (vagy tett) időközönként, Stallone is csinált már kiválóságokat”

  Itt pontosan az általad említett filmekre céloztam.

  nezo0623, egyszervolt: Nem hatelni akartam, vagy fikázni, netán “trollkodni”, pusztán egy produktív, véleményütköztető vitában reménykedtem. De ha így jobb nektek, akkor nem “fikázok”. Király lesz a film, már nagyon várom.

 23. Norris csak úgy csinál, mintha nem lenne jó. Hiszen tudjuk hogy Ő a legjobb színész.

 24. Anthony
  A világon bármelyik színésztől mondhatnál szar filmet mert mindegyiknek van, értelemszerűen a jó filmjeik miatt szeretjük őket, nem tudom minek kell akkor b filmek neveit sorolni.Nem is értem igazán miről akarsz vitázni

 25. Aki netán úgy gondolja, hogy Van Damme-ba nem szorult egy picurka színészi tehetség se, akkor javaslom megtekintésre a JCVD filmjét és garantálom, hogy meg fog változni a véleménye. Azt sajnálom, hogy nem ezen a vonalon folytatta tovább a filmezést, hanem visszatért a gagyi kategóriába.

  A film meg kikapcsolódásnak jó lesz itthonra.

 26. egyszervolt: Pontosan, csakhogy az a különbség, hogy ezeknek a színészeknek vannak jó filmjeik is a sok rossz között, bármelyik színésznek pedig vannak rosszak is a jók között.

 27. Jajj istenem, istenem.
  Mit várnak az emberek az Expendablestől, a Battleshiptől és az Avengerstől? Erkölcsi útmutatást? Csontig hatoló lelki fájdalmat? Gyomorgörcsös morális kérdések megoldását? Sosem látott kameramozgást és beállításokat? Oscar díjas színészi alakításokat?

  Azok, akik NEM ÉRTIK, hogy mi ebben a jó -és ez nem egyszerűen azon múlik, hogy tetszik-e vagy nem- azok igazából meg is érdemlik, hogy ennyire be legyenek merevedve. Másrészt lehet, ezek az emberek csak és kizárólag művészfilmeken nőttek fel, de erre egy példát tudok előhozni.
  Attól, hogy te csak a AAA kategóriás, brillírozós, eszméletlenül profi zenét szereted, attól egy egyszerű, 3 tagú zenekar péntek esti kocsmazenéje már feltétlenül rossz, és nem lehet megérteni, miért nem szeretik?
  Könyörgöm, lazuljatok már el egy kicsit.

 28. Túl van ragozva, senki nem vár el erkölcsi útmutatást, sem katarzis élményt, sem hatalmas szinészi játékot egy ilyen jellegű filmtől. De minimum 18+ os korhatár besorolást igen, mutatós thrillerszintű zúzásokat, nem sejtetős GI-joe féle kamuakciókra lenne kíváncsi az underground közönség. Előre megmondható jelenetek, unalmas erőltetett poénok, statisztahalál, főszereplő halhatatlanságból már kaptam eleget mostanában, jó volna visszatérni az akciófilmek igazi gyökeréhez, nem ez a mainstream moslék ami az utóbbi években lett bevett szokás. Ebben nem sok jót találok, hogy a Stallone féle golyóálló osztag ízekre cincálja a tekebábú szintű ellenfeleket,aztán minden tömör gyönyör. Az előző film is sajnos csak erről szólt. Valami húzósabb kéne. Mostanában minden film erről szól,hogy a főszereplő/k/ jött látott győzőtt. De egyébként semmi az egész.

 29. Nem úgy volt, hogy az előzetes hírek ellenére mégiscsak R-es besorolású lesz? Mert a trailer végén ez áll: “This film is not yet rated”, vagyis ez még akármi is lehet. Az meg, hogy ez a tv-reklám ennyire “vérszegény” és nincs benne káromkodás valószínű betudható annak, hogy ez egy tv-ben leadott promo. vagy csak naiv vagyok nagyon…

  reméljük pg-13-as lesz és még 3D-e is átkonvertálják a 12 éves korosztálynak és akkor így már biztosan nem fogom megnézni. Így tudnának csak igazán kicseszni azokkal, akik tényleg várják a filmet :)

 30. Terror
  R besorolású lesz a film, de ezt már előtted is elmondták…
  ezt is már elmondták: ha nem tetszik, ne nézd!
  már van támpontod, gondolom az első rész se tetszett, nem kötelező megnézni ezt sem.

  egyébként 60 évesen a srácok nem fognak neked lenyomni egy olyasmi féle akciót, mint a raid-ben volt/van, ez remélem azért gondolható.

 31. A harmadik részbe remélem beugrik Clint Eastwood és Bud Spencer és Terence Hill.
  Az első egy magnummal osztana igazságot, az utolsó 2 meg kinyitná a pofonládát. :D

 32. Ha R-besorolású lesz, akkor nem szoltam semmit, legalábbis előre nem. Akkor már egy mozit megérhet. Az első rész egynek elment, de semmi különös, az összes jó győz, a rosszak meg nagyon csúfos büntetést kapnak sztori ezredszerre.
  Tudom, nem is azt várom,hogy raides szintet, vagy Michael J white/ Adkins féle szintet hozzanak, csak azért haljanak, szakadjanak rendesen, ahogy egy ilyen filmtől elvárható. Tehát ne egy élőszereplős “rajzfilmre” menjek már moziba, mert mostanában ez a trend.

 33. anthony711 Ezek az emberek kasszasikerek szereplői voltak. Van Damme is, Swarci, és Norris is. Ha nem hiszed akkor kérdezd meg Andy Vajna urat, aki tömérdek Swarci meg Stallone sikert pénzelt. Norris pedig Lee Marvin őméltóságával is volt egy filmben, valamint a harcművész, és mozilegenda Bruce Lee ellenfele is A Sárkány útja című alkotásban. Akkor ezek az akciűfilmek nem számítottak B-nek. Több generáció példaképei voltak, és ma is azok. A tisztelet megilleti őket. Willis filmjei majd 3 milliárd dollárt kerestek világszerte, míg Van Damme munkái majd két milliárd bevételre tettek szert. Nem vagyok színész, de szerintem ez valami.

 34. Másrészt nem értem, mit vársz Terror, abban, hogy “haljanak, szakadjanak rendesen, ahogy egy ilyen filmtől elvárható”. Szerinted azért szerződtették le ezeket az akcióisteneket, hogy meghaljanak? :) Fog mindenki vérezni, fájni keze-lába, meg majd kapnak néhány golyót. Nem tudom mi különsebbet vársz ettől. Ahogy elmondták felettem is, 60 évesek már. Akció legendák. Ez az egész film nem egy 2012-es akciófilm, amire csak úgy beülsz, vagy jó a hype, hanem egy film, ami olyan csapatot rak össze, amire gyerekkorodban vártál. Leülsz, nem érdekel a sztori, mert nyilvánvalóan nincs, nem érdekelnek a karakterek, mert kb mindenki saját magát játssza, és ignorálod, hogy mindenki bekapcsolta a God Mode-ot. Ha ez nem megy, akkor nem is tudom miért nézted meg az első részt, EGYÉRTELMŰ volt, hogy erről fog szólni. A barátnőmmel végig vigyorogtunk az egész filmen, és nem izgultunk az akció közben – mert nem arról szól. Ez olyan, mint a régi korszak Avengerse. :) (Bár tudom, neked az sem jött be.)

 35. Doki, az azért vicces, hogy Csáknorisz egyetlen mércéje az, kivel szerepelt egy filmben mellékszereplőként :)

 36. jaj már megitn ez a flame? ha nem volt eddig 5ször akkor egyszer sem. Tényleg nem az kell mindenkinek írni anthony, hogy “jaja de várom”, de ez ami most megy kb. ugyanolyan uncsi, mintha mindenki csak 10/10-re várná, nem igazi vita. Főleg, ha azon alapul, hogy csak 1-2 tett le valamit, hiszen láthatóan a régi akciófilmjeik rajongóira alapoznak itt is. Nincs mit nem érteni ezen, még ha valaki nem is várja, mert nem a Kommandón és a Tökéletes célponton nőtt fel.

 37. “Mostanában minden film erről szól,hogy a főszereplő/k/ jött látott győzőtt.” EZ hatalmas lol, hiszen nagyon nagyon kevés film szól másról az egész filmművészetben mióta az első képet felvetítették a vászonra, ebben semmi mostanában nincs.

 38. sztem nagyon sokan itt kur*ára elvannak tévedve, Swarci “rossz” színész? Igen! És??? Mégis nagyon kellene vakaródznom, hogy jobb akció-sci-fit mondjak a T2 vagy az Emlékmástól. Nem királydrámát kell várni tőlük, hanem hogy elnyamjogjanak 10 mondatot hihetően, azt meg tudják. Többi a bad ass action.

 39. hahahhahaha, the raidet felhozni hihető akciófilm példának? :DDD ez vicces tényleg. tetszett a film, nem untam, de azért mégis

  SPOILER
  pl amikor öregebb rosszfiú tíz perce teljes erőből veri a rendőrsrác bátyját, a mellkasát üti, de rendesen, pár borda biztos ment a levesbe, DE miután srácot leszedik a láncról, még vígan verekszik egy sort. aztán mikor végre sikerül átvágni az öregnek a torkát, mind a ketten lazán kisétálnak, még csak a lábukat se húzzák. teljesen valószerű volt a dolog.

  ennél egyik “zs” kategóriás akciófilm se volt hihetetlenebb

 40. Senki nem mondta,hogy hihető akciófilm a Raid Redemption, nem is ez a célja, csak annyiról van szó,hogy ha valami akciófilmnek van gyártva, akkor legyen az is, ne csak egy ilyen diszkréten feszítűnk banzáj, mint aminek Stallonéék néztek ki még idáig a trailerek alapján. Egy akciófilmtől nem az várható el mint egy Forrest Gumptól, ezt én is tudom, sőt még jobbak is annál, de legyen már meg egy agresszió szint.Ne mindig ugyanazt adják elő,mint ezelőtt 20 éve, mert abból van már igen sok. Próbálják valamilyen szinten felülmúlni azt, mert egy idő után mindent meg lehet unni, ezeket az arcokat is vastagon. Csak ugye több háttérmeló kéne, egy akciófilmbe meg sokkoló jelenetek, pozitív szereplő halál, fordulatok még bőven beleférne, annyira sok ész pedig nem kéne hozzá hogy ilyeneket kreáljanak.
  Amugy meg jól megfigyelhető az akciófilmekben is a generációk váltakozása, mindig sikerült egy ujabb szintet felállítani. Erre Adkins/J.White jó példa, mennyivel többet tudnak kihozni magukból,mint annak idején Van Damme fénykorában. De a fegyveres jelenetekben is pl. Rambo 4 hatalmas előrelépés volt egy 20 évvel azelőtti filmhez képest vizuálisan, és nem a CGI -re gondolok, hanem ahogy szakadnak szét a golyótól az emberek. Egyszerüen nőtt az erőszakszint, véresebb, pörgősebb ,jobb lett, mint a régi elődök. Az ilyesmi fejlődést nem nagyon lehet ezekben az Expendables filmekben felfedezni.

 41. Terror, többiek: ennyire nehéz elfogadnotok, hogy az Exp. nem arról szól, nem az a lényege, mint egy újkori akciófilmnek (legyen az egy realistább Rambo4, aminek a lényege a durvulás vagy egy mai tiniket célzó Abduction, aminek a lényege…nem is tudom, mi, de gáz…), hanem arról, hogy azokat a régi idők legendáit (Sly, Swarczi, stb) pakolják össze a jelen kor akcióguruival (Statham, stb.) és a feltörekvő ifjúsággal (Thor öccse, v. ki a fene – aki legalább nem próbál alkalmazkodni az alkonyat szülte emo-töketlen színészgárdához).
  A 90-es években az volt a legtöbb akciófan álma – köztük az enyém is -, hogy ezek az emberek 1 filmbe szerepeljenek, de mivel 1maguk elvittek a hátukon bármely akciómozit + kb 20 milliás gázsijuk volt fejenként, nem tették őket 1 filmbe. Sly kezdeményezéséig kellett várni, hogy végre beteljesüljön a gyerekkori álmom.
  És igen, nekem tetszik, én ezt imádom.
  Személy szerint magasról teszek rá, hogy mindenki életben marad a jók közül, ha a funfaktor működik a filmben.
  White, Adkins meg nem tud elvinni a hátán egy A besorolású (moziban vetített) filmet, hiába kiváló harcművészek. Én is bírom a technikájukat, látványosan nyomulnak és még színészet is szorult beléjük valamilyen szinten, csak a stúdiók nem bíznak bennük. ÉS lám, SLY kellett ehhez, hogy mozifilmben szerepeljenek, még ha a rossz fiúk között is.
  Az öreg Norris meg elég sokat letett az asztalra egymaga, többek között pl Delta Force, Lone wolf ranger, stb, arról nem is beszélve, hogy a saját sorozatát egymaga vitte és az sok évadot megélt.

  Viszont továbbra is él a többiek tanácsa: nem tetszik az előzetes / nem tetszett az első film, akkor ez nem kell megnézni, ennyi. Ott a Raid, meg a többi (amiket szintén szeretek), nézzétek azokat, mi odszkúl fanok meg megvesszük a jegyet erre a filmre.

  Ennyi.

 42. terror: Ha valaki, akkor en tenyleg imadom az akciofilmeket. Megis, szerintem oriasi hulyeseg abban merni az akciojelenetek minoseget, hogy milyen elethuen robbannak szet a fejek vagy szakadnak le a vegtagok. Gondolj mondjuk, Stallonenal maradva, a Specialista buszos jelenetere. Meg csak meg sem hal senki, megis tobb van abban a 2 percben, mint a modern akciofilmek 90%-ban osszesen. Ha olyasvalamit akarok nezni, amit te mondasz akkor bekapcsolom a Spartacus sorozatot. :)

 43. ” Egyszerüen nőtt az erőszakszint, véresebb, pörgősebb ,jobb lett, mint a régi elődök. Az ilyesmi fejlődést nem nagyon lehet ezekben az Expendables filmekben felfedezni.”

  Te láttad az első részt? Amikor Terry Crews halomra lőtt egy seregnyi embert? Vagy Lundgren kettészakított egy kalózt…?

 44. ja, az tényleg poén, hogy nem elég véres. erre a nyitó jelentben Lundgrennek megszalad a keze, éa félbeszakad egy ember az első percben :d

 45. Jajj Istenem Norris fejmozdulata 0:11-nél priceless:D

  Nekem mindent elmond arról, hogy mennyire kell komolyan venni ezt az egészet, nem is értem minek fecséreltek rá ennyi szöveget. Beülünk, mosolygunk, szórakozunk, pár nap múlva elfelejtjük, és ha kedvünk lesz hozzá kezdjük elölről. Ennyi az egész!:)

 46. Egy Eric Robertset beáldozni az első részben nem volt akkora nagy téma, nem kellett lemenni hídba tőle. A második rész biztos felül fogja mulni az elsőt, mert itt ha minden igaz akkor látnunk kéne Willist, Van Damme-ot, Schwarzeneggert lelőve. Tehát csak lesz “nagy név” halál. Végülis ez esetben tényleg felesleges azon gondolkodnom,hogy a jó/vagy a rossz oldalról hullik e el akinek el kell. Remélhetőleg ezzel ki lesz küszöbölve a csak csicska-statisztahalál jelenség, illetve a vállövést szereztem is, mer van a negatív oldalon is elég húzónév. Schwarzenegger kétszer, Van damme egyszer , Willis 2 szer halt meg idáig életében.

 47. “Schwarzenegger kétszer, Van damme egyszer , Willis 2 szer halt meg idáig életében.”

  ezt azért poén olvasni xD

  am schwarzinál akkor a terminátor korszakot nem számítjuk halálnak mert jogilag nem is élt?
  leírhatnád a filmeket is amikre gondoltál,mert csak willis-szel vagyok tisztában: armageddon,sin city
  (bár nála se kettő lesz ha a 6.érzéket belevesszük)

 48. Azt a %+/*%#!!! Már nem tudom, hányadszorra nézem újra. :D

  Az IMDB szerint Magyarországon csak szept. 20-ától adják a mozik. Ugye ez csak vicc? :SSS

 49. Tudom, kicsit elbasztam, de pl. Willisnél a Jól áll neki a halált nem számítom hozzá,mert természetes halál. Én konkréten az ARmageddonra meg a Sakálra gondoltam a kettőben.Amazt nem láttam, vagy ha igen ,felejthető darab volt. Azok amik direktben halál az igen! Van damme csak a Fekete sasban tudott odakozmálni. Schwarzenegger meg igen a két Terminator. Mást nem tudnék. Most jöhet valami kivétel szerűség az EXP2 ben.

 50. Olvasom a hozzászólásokat, megy az adok-kapok! Ez meghozta a kedvem, hogy újra nézzem az első részt! :D

 51. De Norrisnak mekkora feje van :D van vagy félméter hosszú, amikor ott magyaráz. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.