13 hozzászólás a “Pókember újra a tévében” bejegyzéshez

  1. Valaki most már tényleg elárulhatná, hogy miért kell minden spotnak meg előzetesnek úgy végződnie, hogy az egyik épület tetejéből egy darab pont a kamera felé zuhan…

  2. Manapság ez a bejövős. Hulló torony :) meg a platóról lövöldözés.. Avengers, G.I. Joe 2 (bár az már lehet, hogy nem), Expendables, sorolhatnánk.

    Régebben is voltak ilyen mániák, a kilencvenes évek közepén-végén imádták a vonatokat (Mission impossible, Broken Arrow, Under Siege 2, Fair game … ebből mi sem maradtunk ki a “zseniális” Európa expresszel :D), meg reptetni a kamionokat (Twister, Independence day, Chain Reaction, … Mindegyikből 2-3 év alatt tömegével gyártották – főleg a VHS-re készült b-mozikat.

    Gondolom a torony elég “látványos” ahhoz, hogy jól mutasson egy 3D-s moziban, tolták is rendesen az utóbbi időben animációban meg “normál” filmen is.

  3. Ez a film szerintem überelni fogja a Raimi féle Pókember filmeket. A Raimi filmekben a fő gonosz meghalt, Mary Janet pedig mindig elrabolták mind a három részben, ez kicsit idegesített, hogy ugyan arra a sémára épülnek a filmek. Ez a film máshogy fogja megközelíteni Pókember eredetét és remélem egy jobb Pókembert kapunk mint a Raimi filmekben.

  4. Szerintem nem lesz se jobb, se rosszabb, mint a Raimi filmek. Pusztán csak más.

  5. Azt észrevettétek amúgy, hogy a Pókember trilógiában Pókember mindegyik ellensége öngyílkos lett? xd Nem Pókember intézte el egyiket sem.

  6. Nem igaz szerintem, mert az első részben a Zöld manót a saját röpdeszkája nyársalta fel véletlenül mikor pókit megakarta ölni, a harmadikban pedig Eddie csak a szimbiótát akarta megmenteni mikor meghalt, mert kellett neki a hatalom amit az nyújtott neki.

  7. Akkor mondhatni, hogy Raimi filmjeiben Pókember ellenségei önhibájukból lettek elintézve kivéve Octaviust aki feláldozta az életét.

  8. Remélem, nem ez a gagyi hyper rock techno zene fog szólni a film alatt, sokat számítana, hogy valami hasonlóan üdítő soundtrackje legyen, mint a Raimi féle filmeknek. Még egy Danny Elfman kaliberű composer jó lenne.

  9. Jaja… Egyik szuperhős sem öl(het) szándékosan, sőt a klasszikus képregényekben a gonoszok sem. Persze ma már más a helyzet, de az utóbbi néhány év termése nem is lesz olyan, mint az aranykor.

  10. Hát igen, ha úgy nézzük a trilógiában Pókember ellenségei saját magukat ölték meg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.