Blockbuster watch mondd meg nékem

A Snow White and the Huntsmant a minősége nem akadályozta meg abban, hogy cirka 56 milliót szedjen össze az első hétvégéjén a mozikban.

A Men in Black 3 nagyjából 29 milliót hozott második hetében, összesen 112 millióra hozva az amerikai bevételét. Összbevételben már 387 milliónál tart, ennek a duplája kell legalább a végén, ha nem több.

Pár országban már megy a Prometheus, a mocskok!!, így már most 35 milliót hozott. Ó csütörtök, gyere már. Az Avengers közben már összesítve 1355 milliónál jár, ami kicseszett nagy bevétel.

26 hozzászólás a “Blockbuster watch mondd meg nékem” bejegyzéshez

  1. Amennyit szidják a Prometeust azok, akik látták (legalábbis a többség), már nem biztos, hogy annyira várom. Nem akarok csalódni.

  2. Ahogy olvasgatom a kritikákat, nincs akkora nagy, igazi szidás a Prometheus körül, inkább olyasmi az állapot, hogy:
    “A Prometheus-t már az egy csalódássá teszi, hogy “csak” egy nagyon jó film, monumentális helyett…”

  3. nagyon mib ellenes vagy human, de miért? és, ha a film 225 + 150 reklám akkor már most rendben vannak.

  4. Avengersnek örülök, hogy ilyen nagy bevételt csinált, remélem lesz még sok minőségi! folytatása.

  5. Kicsit OFF:
    Avengers-el kapcsolatban, nem tudom láttátok-e, de megjelenik belőle egy 10 lemezes blu-ray gyűjtemény, az összes eddigi filmmel. Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy arra az van ráírva, hogy:
    “Marvel Cinematic Universe – Phase One: Avengers Assembled”
    Ez arra utal, hogy Phase 2 & 3 formájában bőven tervezgetik a folytatásokat.

  6. esfrost az amcsi bevételnek csak a fele kerül vissza a gyártó stúdióhoz, a külföldi bevételnél pedig még rosszabb ez az arány

  7. Zolij: ez nem feltétlen állja meg a helyét, olvastam olyat is, hogy az első heti bevétel 90%-a megy a stúdiónak, és utána egyre romlik ez az arány hetenként, így már sokkal jobb a lány fekvése, és valószínűsítem, hogy ez is a helyzet, mert különben rengeteg olyan filmnek nem készülne folytatás, amely hazájában épphogy kitermelte a gyártási költségeit.

  8. ó hát a Bosszú Angyalai még sokszor megfognak minket menteni és, ahogy látom még több Marvel hős is. Disney-nek jó fogás volt. Annyiba is jó h a Bosszúállók szál enm fejeződött be, hiszen Vasember 3, Thor 2, Amerika Kapitány 2 ezek összesen már akkora Marvle univerzumot hoznak és még kiket hoznak majd be.. :P Szerintem ezt a nagy bevételt látván nem sokáig fogják halogatni a 2.részt. 2014-ben szerintem tuti lesz. Valahogy 2014 vége felé, még az Amerika Kapitány 2 után.

  9. SPOILER!

    De, ha belegondolunk a végén láttuk Thanost aki ismeri tudja, hogy ahhoz rengeteg hős kell. Valahogy úgy érzem tudták, hogy ennyire nagy bevétele lesz azért is teszik bele őt ellenségnek a 2.részbe. Fúú, majd megnézzük, hogy mennyi pénzt fognak adni a Bosszúállók 2-re lesz vagy 800 000 000 xd szeirntem nem fognak már spórolni vele :D

  10. Snow white eléggé szépen hozott, minőség most mindegy DE az látszik van igény a fantasyra, jöhetne több is.
    MIB3 Will Smith már nem pénzmágnes? Siker de nem akkora nagy.
    Prometheus nagyon úgy nézz ki nem lesz klasszikus, csak egy jó film. Elég? Bevételekre kíváncsi leszek amcsiban. Sajnos így arra tippelek, hogy első hétvége jobb nyitánya után (geek faktor), 2. hétre erős csökkenés lesz, ha nem jó a “száj” faktor, magasra állított lécből csalódás lehet.
    Bosszúállók, jó popcorn filmtől sose sajnáltam a nyereséget :-) remélem a következő Marvel filmek fel tudnak nőni hozzá, mert az előzmény filmek erősen átlagosak voltak.

  11. külföldön élek, és volt szerencsém a prometheushoz premier előtt!!!
    lehet én vártam sokat :(
    a feszültség lehet megvan a filmben,
    :D és sajnos ti sem fogtok több jót írni róla :(

  12. Van idén egy Pókember reboot, a képregényekben pedig egy Civil War, amiben ő is benne van. Szerintem odáig simán elvihetik majd az Avengers filmeket, de nem kalandozok el, várom inkább szép csendben a másodikat. Először Thanost tudják le. Meg azért érdekelne, hogy a chitauri megkeresi-e Lokit, ha már így befenyítették szerencsétlent. Jó lesz ez, főleg, ha Joss Whedon vállalja – és miért ne tenné? (Bocsi, fangirl moment.)

    Egyik ismerősöm ma nézi meg a Prometheust, meglátjuk, mit mond, aztán majd meglátom, elmegyek-e. De ha ennyien lehúzzák, akkor lehet, hogy DVD lesz ebből. Kár :(

  13. Nem értem mi ez a nagy negatívitás a Prometheus felé. Asszonnyal megnéztük pénteken és csak azt mondhatom, hogy egy nagyon fasza Ridley Scott scifi lett. Viszont két dolog miatt könnyû lehúzni: a régi scifikhez méltó mélyebb kérdéseket feszeget, de nem szájba rágosan (Inception), ami a fiatalabb közönség mellett könnyen el tud menni, illetve az eredeti Alien túl lett misztifikálva.

  14. Amíg az emberek fajukból kifolyólag irigy haszonleső férgek, addig nem lesz Avengers filmben Pókember. Sem Civil War-ban.

  15. esfrost: ??? és a forgalmazók, mozik pénze? A stúdióé kb 50% ezekből a bevételekből, valszeg Amerikában több, nemzetközileg kevesebb, de ilyesmi az átlag. A dvd/bluray kiadás, a tévéjogok még durva összegek, de a film siker megítéléséhez nem jelentenek sokat.

  16. anthony711: öö, ilyen pénzek után még ha nem is tervezték volna, most már nekiálltak volna a foyltatásnak. De amúgy is tervezték természetesen.

  17. 3 dolog, kicsit off:

    Snowwhite egyáltalán nem rossz, baromi hangulatos, elvarázsol rendesen (ugyanez a véleménye pl. Roger Ebertnek, az egyik “legnagyobb” kritikusnak)

    MIB3 sokkal jobb mint a 2, akinek az 1 bejött, ezt is nagyon fogja élvezni. Nem értem itt sem Human latatlan díjazását (ahogy snowwhitenal sem)

    Prometheus teljesen rendben van, nem lesz legendás, mint az Alien vagy az Aliens, de ha nincsenek ilyen irányú elvarasaid (nekem voltak…) akkor egy marha látványos, izgalmas, tökös scifi. Nézzetek Imaxben ha tehetitek!

    Üdv!

  18. mirelitkacsa: meg természetesen van az első secret wars is akkor már :) ami még durvább lenne, bár az már tényleg óriási összegeket emésztene fel szerintem

  19. Ajj pedig sok Hulkomániás szerintem 5x is befizetne a filmre hogy láthassa amikor a zöld erő tartja az egész hegyet a csapat felett :D

    De viccet félretéve Secret Wars alap, ám kivitelezhetetlen. TEchnikailag még oké, RED kamerákkal full 3D, meg 4K felbontás, szilikonvölgy ráküldve a CGI-ra, díszletre nem is költenének… De kizárt, hogy F4, Spiderman, Avengers, X-men együtt csapjanak egy filmben… Nem beszélve a sokak számára ismeretlen X-ektől, meg szupergonoszoktól. Mert ami a filmekben van az csak a jéghegy csúcsa, a kirakat, a legismertebbek.

  20. persze, de álmodozni szabad :) a Civil war viszont mindenképp lezárná az Avengers és mellékszálait, hiszen..nos igen, nem spoilerezek, de aki akar utánanézhet, és megérti, hogy azután nem igazán van tovább olyan formában, mint most :)

  21. werdafckawi: Hát az Avengers már nagyon régóta nincs olyan formában jelen, mint a filmben. :D

  22. persze, de azután még érdekesebben nézne ki ha így állna össze :D (meg azért valljuk be pl. egy Ant-man vagy egy Wasp a mai nézőknek nem jönne be annyira)

  23. Mondjuk nem értem miért…Sokkal érdekesebb karakterek, mint mondjuk Hawkeye… (akinek a gonosz oldalról jóra állását azért eléggé lebutítva, meg metaforikusan mutatták be az Avengers-ben.)De ha már alapkarakterek egy Monolith bosszúja mekkorát szólna már? Abban aztán van minden, városrombolás, csatajelenetek, dráma is belefér… Én tutira elgondolkoznék egy megfilmesítésen, főleg, hogy több csilliárd dollárom van rá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.