Klingonok!

Tegnap az MTV alatt Abrams mögött a háttérben kiszúrták őket, a Star Trek 2-ben tehát fel fognak tűnni. Abrams továbbra is ilyen apróságokkal növeli a hypeot. Ügyes húzás.

Klingonok a Star Trek 2-ben

human
írta
2012. 06. 05. 04:14
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Klingonok!” bejegyzéshez

  1. inferno88 én is úgy látom, talán valami újdonság:) VAGY bemutatják amit az eredeti sorozatban nem, hogy hogyan lettek a klingonok olyan furafejűek:) hiszen először emberként néztek ki : http://www.youtube.com/watch?v=H-SX0b6pBGU több utalás van rá hogy megtámadta őket valami vírus és azért néztek ki úgy ahogy:)

  2. Predatorok lesznek, ők a klingonok ősei. :)
    S vajon a TOS kicsi fejszerkezettel vagy az új fejszerkezettel ábrázolják majd őket?

  3. Hát én egyáltalán nem vagyok biztos benne,hogy J.J mögött az a ST2-böl lenne.Nekem nem hasonlit klingonra.1 sima maszkos pacák,akár valami teljesen más filmböl is lehet.

  4. Az előző Star Trek kimaradt jeleneteiben van egy klingonos rész – amikor Nero-t fogságba ejtették -, s a kínvallatóin ilyen maszk volt… ;) ..szóval az ott egy klingon…100%!

  5. A 2009-es film DVD extrái között lehet találni, a kész mozifilmből kivágott, klingonos jeleneteket. Azoknál is maszk/sisak van a klingonok fején, és épp így néznek ki, mint a képen.

  6. Defiator: Nem csak utalás van rá,hogy rendesen ki lett dolgozva.A Star Trek Enterprise sorozatban,egy 2 részes epizódon belül magyarázzák el.

    A történet szerint 20. században voltak genetikailag feljavított emberek(szuperkatonák),akik hatalomra törtek,de sikerült őket megállítani. Egy részüket hibernálták,vezetőjükkel Khannal egyetemben,akivel később Kirk is hadakozott.

    Na most a 22. században is volt összetűzésük az Enterprise NX-01 legénységével és a Klingon Birodalommal.A szuperemberek a klingonokat(akik akkor is úgy néztek ki,mint a TNG-ben és később) gond nélkül gyakták le egymás után.Archerék megállították őket,de a birodalom félt,hogy az emberek ilyen szuperkatonákat fejlesztenek ki majd ellenük,ezért ők is belefogtak a génsebészet alkalmazásába.
    A gond az volt,hogy ez balul sült el,mikor a genetikai anyag egy influenzavírussal mutálódott.Ez elterjedt a teljes birodalomban,sok áldozatot szedve és retrovírus révén átírva a fertőzöttek DNS-ét.Ennek hatására lett olyan “emberi” külsejük a klingonoknak,mint az eredeti sorozatban is volt.

    Sikerült megállítani a kórt,de a genetikai anyagot végleg átírta,és az öröklődött tovább.Tehát az “emberi” külsővel rendelkező klingonoknak is emberszerű gyereke lett.

    Sok évvel később sikerült megtalálni a módját,hogy visszaállítsák az eredeti külsejüket,így láthatjuk őket a TNG óta.A klingonok kívülállókkal ezt nem nagyon osztják meg.

  7. Defiator: Úgy emlékszem, az Enterprise c. sorozatban elmagyarázták, miért néztek ki úgy a klingonok, ahogy a TOS-ban: genetikusan fel akarták javítani magukat (Khan is ugye egy genetikailag létrehozott szuperember), de emiatt elvesztették a redőjüket, a sorozat doktora segített nekik, és lassú folyamat után, a TOS utáni időszakra tűntek el a klingonok génjeiből a torzulást okozó gének, és újra redősfejűek lettek :) Remélem marad a TNG-s korszak óta meghatározó fejszerkezet :D

  8. Áhh, inferno88 megelőzött, de részletesebben el is mesélte, mi történt :)) Én annyira az Enterprise-t nem követtem, pedig a TNG-DS9-VOY triót vagy 3-4x láttam, de az ENT nem tetszett.

  9. 2009 részben is így nézett ki a klingon (deleted scenes), szóval itt is lesznek.
    Le lett már írva klingonos sztori enterprise-os részei + még a sokkal régebbi DS9 epizodban is, amikor visszutaztak kirk idejébe a szereplők, furcsálták is , hogy miért nem redőzöttek a klingonok Worfnál(klingon ő is), ő meg meg is válaszolta, hogy betegség okozta, genetikaliag hatott rájuk és eléggé szégyelik ezt a titkot. Utána feldolgozta a ENT sorozat. Ezért is szeretem ezt a sorit, vannak eltérések de egy mitológia, faszák az ilyen apróbb utalások amik egy másik sorozat meg kifejt, rengeteg ilyen van.
    + klingonok itt is redőzöttek lesznek, látszik a sisakon a szerkezete, nyoma.

  10. Amúgy az a maszk nagyon ismerős nekem,főleg a tetején lévő ovális homlokrész miatt.

    Megvan!
    Igen,az ott egy klingon maszk.A legutóbbi Star Trek movie kivágott részében,mikor Nero megszökik a klingon börtönből,akkor a az őrökön ilyen maszk volt!

    http://www.forums.murc.ws/showthread.php?t=68696

    Ha átalakítják a klingon külsőt ST2-ben,én valakinek a fejéhez disruptort fogok tartani.

    Amúgy ajánlom mindenkinek a Star Trek Online-t!Ingyenes és tolhatjátok a Fed vagy Klingon karakterrel is.

  11. inferno88, Lord Picard köszönöm a válaszokat:) TOS és Archeres ST sajnos nekem kimaradt:( valahogy egyik se az az ST amiben én felnőttem… úgyhogy a filmig szépen végignézem mindet ennek örömére:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.