The Last of Us gameplay

Zajlik az E3, ami rengeteg játékvideót is jelent, nyilván nem fogom mindet beszúrni, főleg, hogy nem annyira filmesek sajnos, de basszus, ezt muszáj. A The Last of Us eszméletlen posztapok játéknak tűnik.

human
írta
2012. 06. 05. 15:00
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “The Last of Us gameplay” bejegyzéshez

 1. egy órája láttam a videót, nagyon szép (csak kár h pc-re nem lesz… :) )

 2. előző kommentemnél nem azért tettem smiley-t mert örülök h nem lesz pc-re, sőt nagyon is elszomorít, a smiley más miatt van…csak tisztázni akartam magam előre, remélem nem törlöd human

 3. Eléggé meg van játszva… kétlem, hogy a véglegesnél is ilyen lesz a harcrendszer.

 4. Hát ez nagyon durván néz ki… Ilyen játékok vannak már :O

  Bírom a poszt-apokaliptikus dolgokat. (Fallout még a PDA-mon is fent van :) ) Viszont konzolom az csak PS2-es van, a PC-m sem egy erőmű, szóval nem hiszem, hogy kipróbálhatom ezt. :( (Egy jó ideje már nem követi a technikai fejlettségem a játékokat…)

 5. Pocok : A naughty dog csinálja. A teljesben ennél is jobb lesz.Komolyan mondom.

 6. shaddam-Köszönöm, végre valaki, akiről sejtem, hogy talán eszébe jut az Uncharted is neki a Naughty Dog hallatán, és nem csak megérzésre hagyatkozik, hogy ez a játék jó lesz-e vagy sem :)

 7. Engem az zavar, hogy gondolkodás nélkül neki kell menni a szembejövőknek, nemhogy örülne, h maradt túlélő! :) Plusz öngyilkosásság is. Meg ha tényleg jön a világváge, akkor a túlélők is majd jól halomra gyilkolják egymást, merth az a természetes. Amúgy rohadt jó játék, kár, h nem jön tényleg PC-re.

 8. Anno az Alan Wake sem akart jönni PC-re de aztán csak megérkezett… :)
  Remélhetőleg ez is megfog valamikor.

 9. Hát szépnek éppen nem szép, konzolok miatt leragadt a grafika 3 évvel ezelőtti szinten. Még ha jönne is pc-re azzal sem lennénk kisegítve nagyon. Ill de annyiban, hogy 15 ezer helyett csak 10 ezer lenne pc-re.

  Egyébként jónak néz ki, de minden az irányításon múlik.

 10. Komolyan… Az ilyen TPS meg FPS-eknek CSAK ÉS KIZÁRÓLAG pc-n lenne értelmük, mert a billentyűzet+egér kombóra lettek kitalálva. Erre mi van már jó 4 éve? PS3 exkluzív, Xbox 360 exkluzív, konzol exkluzív és mi meg örülhetünk, ha valami kijön arra a platformra, amire alapvetően kitalálták és amin tényleg használható. Kontrollerrel nem lehet rendesen menni meg célozni, pláne nem egyszerre. Szánalmas.

 11. Atty: azért lehet, főleg ilyen tps-t, az FPSeket nem értem amúgy, az nekem katasztrófa konzolon.

 12. Lehet rendesen menni meg célozni a kontrollerrel is, csak meg kell szokni. nekem speciel jobban tetszik, mint a billentyűzet és egér kombó, mert szerintem azzal meg már túl könnyű célozni.

 13. Hát attól nem lenne sikere, hogy pc-n is kiadják vagy sem. Ill nem attól van valaminek sikere. Be kell látni, hogy pc-n nem lehet akkora eladásokat produkálni mint konzolon. A kiadók meg nem finanszírozzák a pc verzió elkészítését, hanem inkább ráállítják a fejlesztőket a következő konzolos projektre, ahol el lehet adni 10 millió példányt (x360+ps3 együttvéve) egy játékból a pc-s 2 millióval szemben.

  Nem védeni akarom a konzolokat, mert én is gyűlölöm azokat, mert hátráltatják a fejlődést, és szerintem is kínszenvedés kontrollerrel fps-t játszani, meg úgy általában mindent amihez precíz irányítás szükséges. És ezen a move/kinect se segít.És még az se megoldás hogy tesznek konzolos játákokba legalább opciós szinten egér/billentyűzet támogatást. Mivel a kontrollerre belőtt nehézség mellett túl könnyű lenne a játék rendes irányítással.

  De a legnagyobb kifogásom konzolok ellen, hogy miért 15 ezer egy új játék hozzá? Míg pc-n 10 ezer ugyan az, ráadásul azon még jobb is? És míg pc-n fél évvel megjelenés múlva már meg lehet kapni adott játékot 2-3 ezer forintért konzolon még évekkel megjelenés után is 7-8 ezer minden.

 14. Ha játszani akarsz vele veszel ps3-at(utána max eladod).Ha nem veszel akkor max sírhatsz, attól neked nem lesz jobb. Érdekes hogy minden egyes játéknál előjön ez a siránkozás, alibi keresés miért is “drága” meg sátántól való a konzol.Fel kéne nőni.

 15. Ez nem síránkozás, hanem a tényeket vázoltam fel. Egyébként van ps3-am, de ettől még utálok rajta játszani néhány játékstíluson kívül mindent.

 16. addict001: nem gondolkodás nélkül megy neki a szembejövönek, gondolom a multbéli tapasztalatai alapján :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.