12 hozzászólás a “A Django teaserének a trailerének a teasere” bejegyzéshez

 1. Leo kicsit lazára veszi a karaktert, ahogy ebből a pár másodpercből kiviláglott. Szerintem vele nem lesz gond, azt gondolom, hogy jelenleg az egyik legjobb színész férfiágon, már ha kap olyan szerepet, amire ráérez.

  Remélem nem csak dumálás lesz a film nagy része és lesz benne walami western is…bár ez továbbra is elég steril kinézetű…

 2. Nekem eddig bejövösnek tünik.Di Caprio meg mindig rohadt jo színész volt,de az utobbi években tényleg a legnagyobbak közé tartozik.Bármilyen szerepet tökéletesen képes eljátszani.

 3. kameraman: Ööö, de, valószínűleg dumálás lesz a film nagy része, mint ahogyan az Tarantino filmjeinek túlnyomó részére igaz.

 4. anthony711 Persze, nyilván. Én arra értettem, hogy remélem nem csak épületeken belül és urbánus terepen mozognak majd, hanem sok külső felvétel is lesz. Tarantino=duma ez alap :D

 5. Válaszolva a kérdésekre: nagyon!
  Di Caprio-t nem bírtam régen, Titanic, Rómeó és Júlia, az utóbbi időkben,nagyon feljött nálam, pl Viharsziget, Inception, Aviator korunk meghatározó és tehetséges színésze. Arra pedig, hogy steril lenne a film, nem gondolom. Őszintén melyik Tarantino film steril? Az akciót, a vérengzést igen nyersen és naturálisan szokta bemutatni, szóval nagyon várós!

 6. Tarantinó-filmként jó…western-filmként egy kupac kaki így pár beállítás alapján (színészi játék túljátszott, snittek szarok)..akinek Bastard tetszet sztem ez is fog, sajnos én nem tudok elvonatkozatatni a kortól és a régi klasszikusokkal felállított képi világtól, ebben sajnos maradi vagyok. Bastard se tetszett. Azt hittem csinál egy új Jó, rossz és a csúf típusú filmet (spagetti westernt), hát nem sajnos.

 7. Zseniális ahogy valaki a “teaser trailerének a teasere” alapján megállapítja hogy ez jó Tarantino film lesz vagy nem :)

 8. Vannak youtubeon ilyen videók, hogy pl “500 nap nyár” thrillerként és “Ragyogás” vígjátékként…
  Trailer/teaser olyan hangulatot áraszt, amilyet akarnak, h árasszon. Az hogy “megvan-e a western” a filmben vagy nincs, az csak december/januárban derül majd ki.

 9. nano Egyetértek veled teljes mértékben, az hogy mennyire sikeredett western-nek az csak a vetítéskor derül ki.Azt tudva hogy Tarantino mester milyen mozit készít és hogy az mennyire sikeredik jóra efelöl nem lehet késégünk.Én fentartom azt a véleményem hogy mindig is tudja mit csinál akármilyen műfajról legyen is szó.Számomra a legjobban várt film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.