Michael Bayahahaha

Bay nyilatkozott a Transformers 4-ről, ki nem találjátok mit: ez lesz neki az utolsó! Most koncentrálok, hogy elhiggyem. Átdolgozott robotokat, új szereplőket ígér, de a folytatást majd “átengedem”.

16 hozzászólás a “Michael Bayahahaha” bejegyzéshez

 1. UGYE van az a pénz!!!!!!!!!!:D
  Na de igazság szerint egy hatalmas ujrakezdésre lenne szükség, ,ert még ma sem értem a 3. részben azt hogy lett hirtelen éjszaka és minden lepusztult(na de ez nem tartozikk ide)

 2. Mindenképpen megnézem…..persze ha legóból vagy esetleg gyurmából csinálják meg../je és Michael kapsz egy nagy taslit hogy leszállj már végre a nyavalyás “bádogemeberekről”..nincs jobb terved?..HM?:)))

 3. Ez kezd olyan lenni, mint a Norbi Update Titok, … Az utolsó titok, Na még egy titok, Az előző titkok titka és majd 15 év múlva ha megrokkan talán abbahagyja a könyvírást. Vagy nem… :D

 4. Az kimaradt, hogy még nagyobb mélységet akar adni a történetnek és a szereplőknek, illetve, hogy nagyobb hangsúlyt fektetnek a forgatókönyv kidolgozására..

  MUHAHAHA!!!!

  Vigasztaljon mindenkit az a tudat, hogy valahol Ukrajnában, egy kiscsoportos foglalkozás keretében és szőke hajú kis óvodás srác már éppen bőszen írogatja a következő Transformers forgatókönyvét.. :D

 5. ÚJ szereplők HAHA :D Gyapjas hajú Labeouf, meg valami bugyimodell, meg Timothy Olyphant kinézetű mellékszereplőkatona :D… menjen a francba már ez a bohóc. tehetségtelen szar rendező.

 6. Zirowe: ahogy a 3. résznél is, azt már humornak sem érdemes emlegetni, hogy mélységet akar adni az egésznek

 7. Az első rész tökéletes lett volna, ha nincs az a Jar-Jar szintű karakter, aki idegesítő hangon kuruttyolt és lefejezte saját magát. Na jó, a forgatókönyvön is agyalhattak volna még egy fél órát, de mindenképpen szórakoztató volt.

  A másodikat valszeg a Tarr Béla írta, mert nem úgy tűnt, hogy van forgatókönyve, de ezt már zseniálisan kifejtették többen is. Ráadásul jöttek az ikrek…

  A harmadik kicsit Steamboy szerű szerkezetet vett fel, a film fele a végső leszámolás, aminek meg is lett az eredménye. Bealudtam a moziban.

  Ezek után még miért erőltetik Bayt? És ezek után miért nem elég Baynek, hogy dollár-százmilliomos?

 8. Steve Jablonsky pedig újra a zenéért felel!! EZZAZZZ!! :D Ha a film gagyi lesz, legalább a zene epic marad.

 9. A harmadik részen én is bealudtam basszus, pedig moziban ilyen még nem fordult velem elő… Nem értem miért kell erőltetni Bayt, ha már új szereplők meg minden, akkor lehetne új rendező is.

 10. Nem értem, hogy mit fanyalogtok, mennyit is hozott a 3. rész egyedül? 1,12 MILLIÁRDOT. Na ez az a szám, amiért Bay nyugodtan rendezhet még vagy 3 részt.

  Ha producer lennék engem sem érdekelne, hogy mit hoznak fel negatívumként a kritikusok vagy pár 100 ezer néző, ha mellette meg elmennek megnézni több millióan. A pénz meg ömlik tovább, ennyi.

 11. Egyet értek Watchmen-nel. A Transformers 3 jelenleg az 5ik legtöbb bevételt hozott film a világon, a producerek hülyék lennének lecserélni Bayt, ha a mozikban működik film (ergo bevételt termel), a sok kritika ellenére is. Bay meg ha komolyan is gondolta a 3ik után hogy abbahagyja, szerintem mindig van az a pénz, amiért meggondolja magát :D

 12. Alig várom a behind the scenes videókat amiben állat módjára mondja majd, hogy “we are pushing the envelope” mivel baszki? robbanásokkal, kamerarángatással NONONONO -kkal? MÉG HOVATOVÁBB?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.