Flight-előzetes

Robert Zemeckis visszatér az élőszereplős filmekhez, rögtön érdekesebb amit csinál.

A főszereplőt Denzel Washington alakítja, aki megment 108 ember egy repülőgép pilótájaként. Na nem a katasztrófáról szól a film, hanem az utózöngéről: egyrészt Amerika hősnek tartja, másrészt pedig vizsgálat indul ellene, mert alkoholt találnak a vérében.

HD a nagyoknak.

Poszter is van.

human
írta
2012. 06. 07. 03:42
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Flight-előzetes” bejegyzéshez

 1. Egy darabig nem értettem, hogy jön ehhez Zemeckis (se Tom Hanks, se mo-cap, de még Denzel Washington is szokatlan választásnak tűnik), aztán jött a Rolling Stones, és nem tudnám megmondani, mikor láttam ilyen beszarás jó előzetest utoljára, pedig a James Brownnal fűszerezett Django Unchained is megvolt pár perce. Meg amúgy is, milyen színészgárda már ez? Washington, Cheadle, Walter, úúúr egy isten.

 2. Szép ez, szeretjük Zemeckist,de Denzelt iszonyat unom.
  Ami zavar még, hogy ha viszonylag reális filmet csinálnak 2:16 körül miért kell olyan hajtómű hibajelzés hangot beadni, ami nem létezik? Az konkrétan az a hang ami többek közt a Féktelenül 2 ben volt a “zárodnak zsilipkapuk” hang :)

 3. jaj de jó hogy végre megint rendes filmekkel foglalkozik a Zemeckis! egyik legjobb rendező (élőszereplőkkel), még sok filmet tőle!

 4. “Denzelt iszonyat unom.”
  Hogyan lehet unni egy nagyon jó színészt? :)
  Ráadásul tavaly egy darab filmben nem játszott és jó ha évente van 2 film amiben szerepel

 5. hát van, akit irritál, vagy unja, én imádom Denzelt. Egyszerűen nem tud rossz filmet választani, költői túlzással is. Vagy ha van is, több a jó, mint a rossz. :) és reméljük ez is a jók táborát fogja erősíteni, várós.

 6. blade78: ne haragudj, de a Flighthoz mi köze van egy Prometheus éjszakai vetítésének? Levelet írsz nyugodtan válaszoltam volna, de innen nyilván törlöm a kommentet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.