Harlem Shake

A bevételeknek köszönhetően tényleg lesz a Snow White and the Huntsmannem folytatása. Rupert Sanders valószínűleg marad a rendezői székben.

Cary Fukunaga rendezésében készül King It-jének a feldolgozása. Rögtön 2 filmre is bontják.

Ha már King, akkor a The Ten O’Clock People című novellájából is film készül.

Úgy néz ki Emma Watson is szerepelni fog a Noéról szóló Aronofsky filmben. Az eddigi gárda: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Douglas Booth, Logan Lerman.

Az új Iron Man 3 forgatási képeken kiszúrható az A.I.M.

A Ninja Turtles-film forgatása nyár végén kezdődik majd Jonathan Liebesman (Wrath of the Titans) rendezésében. Motion Capture segítségével kelnek majd életre Rafaellóék.

Egy domain név felvásárlás alapján valószínűsíthető, hogy a Jackass 4: Bad Grandpa el fog készülni. Lehet jó lesz.

Anthony és Joe Russo rendezi majd a Captain America 2-t. Az egyik fő téma az lesz, hogy nehezen illeszkedik be a modern társadalomba, miközben a SHIELDnek is dolgozik.

Csak nem tesznek le Wonder Womanről. Hiába sült be az NBC-n a sorozat, a pilot leforgatása után nem kapott berendelést, megpróbálják inkább mozifilmben. Egyelőre ott tartanak, hogy Michael Goldenberg (Green Lantern) nekiült a forgatókönyvnek.

5 hozzászólás a “Harlem Shake” bejegyzéshez

  1. King It-jének feldogozására kiváncsi vagyok,a Captain America 2 meg úgy hangzik ez alapján a leírás alapján,mint ami kitűnő komédia lenne:)

  2. Biztos lesy Snow White folytatás?

    Production Budget: $170 million
    Domestic Total as of Jun. 7, 2012: $75,478,685

  3. Még csak egy hete van moziban, majd meglátjuk mit mutat a második hétvége. Theron nélkül viszont sem érdekes(ebb) figura, sem komoly látványelem nem maradt a folytatásra. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.