13 hozzászólás a “Batman még mindig csak a tévében” bejegyzéshez

  1. deni: A hivatalos magyar bemutató dátuma: július 26. Ez 6 nappal van később az világpremiernél! Remélem, hogy így nálunk lesz majd Batman maraton mindhárom Nolan filmmel.
    Valahogy ki kell bírni azt a 6 napot anélkül, hogy bármit is megtudjak a filmről az alatt a 6 nap alatt!

  2. Azért az érdekes, hogy Európában a Warner kérésére nem lesz éjféli premier nehogy kiderüljön valami is a filmről az amerikai bemutató előtt! Angliában is reggel 6-kor lesz az első vetítés nagyjából egy időben a amerikaival! Én is bízom benne, hogy így nálunk már lesz éjféli premier, és előtte meglepnek minket az első 2 résszel az IMAX teremben!
    Erről van már valami infó?

  3. Huuu, de örülnék a 6 napos késésnek. Szerencsétlen olaszoknál másfél hónapot csúszik, bár még mindig jobban járok, mint a Prometheus-al, amire szeptember végéig várhatok… :/

  4. béle: köszi, a fenti videó a warnerUktól van beszúrva, szal nekik nem szóltak :) én már tényleg nem nézem őket, így nem tudtam tisztázni. Még egyszer kösz. (a 3 úabb természetesen ott van a címkére kattintva)

  5. Ugyan, igazán nincs mit.
    Én is megfogadtam, hogy már nem követem nyomom többé, hogy minél kevesebbet tudjak a filmről, de nem bírom ki egyszerűen, úgyhogy csak megnézem mindig a trailer-eket, spotokat és elolvasom a híreket is.
    De végül is ennyire még talán soha nem vártam egy filmet sem, szóval valahol érthető.:)

  6. Elfelejtettem megosztani, hogy még régebben kaptam ezt a választ a CC-től.

    Tisztelt Richard!

    Ez kizárólag a filmforgalmazó döntése, mi csak vetítünk. IMAX-ben nem vetítjük a Prometheust eredeti nyelven.
    Reméljük, hogy kapunk The Dark Knight Rises c. filmből eredetit, és feliratos kópiát is, de IMAX-ben valószínűleg ez sem lesz.

    Üdvözlettel

    Forrás Zoltán

  7. Prometheusnál nem gáz, de a TDKR esetében szomorú, mert ugye eleve IMAX kamerákkal vettek fel rengeteg részt és akkor azt csak akkor nézhetem meg, ha a szinkront választom…ami felejtős :/

  8. Most kivételesen nagyon sajnálom, hogy nem pesti vagyok, mert se IMAX-re, se eredeti hangra nincs lehetőség itt Szegeden. Úgy tudom,h vidéken mindenhol szinkronos lesz, csak pesten vetítik felirattal.:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.