5 hozzászólás a “A Resident Evil: Retribution is csinált egy teasert a trailerének” bejegyzéshez

 1. Kövezzetek meg, de nekem a harmadik rész nagyon bejött. Posztapokaliptikus vonalon egész jó volt… Ezt is megnézem, de biztosan nem moziban… majd ha kijön 3d-ben blu-ray-en.

 2. Én nekem meg az összes rész tetszik.
  Milla Jovovich-t kedvelem régóta.

  Persze van egy tábor akik már elvből támadják a filmet, de ők a videójátékokat is támadják mert ” már nem az a resident evil ami régen volt ” :)

  A játék és a film is dollár miliókat hoz a mai napig, sikeres mindkettő széria, így hát remélem még folytatják is mindkettő szálat. (egészen biztos)

  Főleg mivel Paul Anderson felesége Milla, ami csak annyit jelent, hogy a főszereplőt ki sem kell fizetni :)

  Ui.:

  Ez a trailernek a trailere a legalja kategória.
  Nem tudom szavakba önteni mennyire irritál.

 3. szerintem sem lenne rossz ez a resident evil sorozat, ha kicsit elszakadnának attól, hogy csak a látványra fektessék a hangsúlyt, és próbálnának valami normális, a mai dolgokra reflektáló, kritikus sztorit összehozni, mint ahogy szerintem az eredeti történet valami hasonló céllal születhetett (csúnya, gonosz, nagy multik, akik minden erkölcsi felelősség nélkül csinálhatnak csúnya, gonosz dolgokat stb…).
  a trailer trailere pedig no comment. bár csak hogy beszóljak egy kicsit, talán pont az ilyen “filmbuzi” stílusú blogok miatt van ennek a műfajnak létjogosultsága. (ez persze nem negatív kritika akar lenni a filmbuzival szemben)

 4. human, ez a marketing húzás engem is idegesít, de (mivel nagyon kevés filmes oldalt követek) csak a Filmbuzin találkoztam még. Szóval érted, ha annyira zavar, miért osztod meg? Meg ezzel is ezt a fogást támogatod

 5. Én személy szerint imádom a Resi filmeket egytől-egyig. A játékokat nem ismerem, de nem is nagyon érdekelnek. Viszont aki kitalálta ezt a ” csináljunk trailert a trailernek” dolgot szívből kívánom, hogy nőjön meg körülötte egy meteor árnyéka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.