5 hozzászólás a “A Resident Evil: Retribution is csinált egy teasert a trailerének” bejegyzéshez

  1. Kövezzetek meg, de nekem a harmadik rész nagyon bejött. Posztapokaliptikus vonalon egész jó volt… Ezt is megnézem, de biztosan nem moziban… majd ha kijön 3d-ben blu-ray-en.

  2. Én nekem meg az összes rész tetszik.
    Milla Jovovich-t kedvelem régóta.

    Persze van egy tábor akik már elvből támadják a filmet, de ők a videójátékokat is támadják mert ” már nem az a resident evil ami régen volt ” :)

    A játék és a film is dollár miliókat hoz a mai napig, sikeres mindkettő széria, így hát remélem még folytatják is mindkettő szálat. (egészen biztos)

    Főleg mivel Paul Anderson felesége Milla, ami csak annyit jelent, hogy a főszereplőt ki sem kell fizetni :)

    Ui.:

    Ez a trailernek a trailere a legalja kategória.
    Nem tudom szavakba önteni mennyire irritál.

  3. szerintem sem lenne rossz ez a resident evil sorozat, ha kicsit elszakadnának attól, hogy csak a látványra fektessék a hangsúlyt, és próbálnának valami normális, a mai dolgokra reflektáló, kritikus sztorit összehozni, mint ahogy szerintem az eredeti történet valami hasonló céllal születhetett (csúnya, gonosz, nagy multik, akik minden erkölcsi felelősség nélkül csinálhatnak csúnya, gonosz dolgokat stb…).
    a trailer trailere pedig no comment. bár csak hogy beszóljak egy kicsit, talán pont az ilyen “filmbuzi” stílusú blogok miatt van ennek a műfajnak létjogosultsága. (ez persze nem negatív kritika akar lenni a filmbuzival szemben)

  4. human, ez a marketing húzás engem is idegesít, de (mivel nagyon kevés filmes oldalt követek) csak a Filmbuzin találkoztam még. Szóval érted, ha annyira zavar, miért osztod meg? Meg ezzel is ezt a fogást támogatod

  5. Én személy szerint imádom a Resi filmeket egytől-egyig. A játékokat nem ismerem, de nem is nagyon érdekelnek. Viszont aki kitalálta ezt a ” csináljunk trailert a trailernek” dolgot szívből kívánom, hogy nőjön meg körülötte egy meteor árnyéka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.