Hugh Laurie és a RoboCop?

Bár csak rövidhír, és a sok ilyet tartalmazóba kéne beszurkolni, de mégiscsak Houseról van szó, szóval: jelenleg tárgyalnak vele, hogy ő játssza a gonoszt az új Robocop filmben.

Őszintén szólva kezd összejönni a csapat, hiszen Joel Kinnaman (The Killing), Gary Oldman és Samuel L. Jackson már madafaka benne. Oldman lesz a tudós, Jackson pedig valami média mogul, és Laurie? A cég feje? Igen. Reméljük megkapja a szerepet!

human
írta
2012. 06. 13. 11:51
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Hugh Laurie és a RoboCop?” bejegyzéshez

  1. ajj, most már tényleg kezdenek felizgatni, így egyre kevésbé szeretnék csalódni. eddig az esélytelenek nyugalmával (úgy is elszúrják) figyeltem a témát, de a nevek láttán ebből még akármi is lehet. mit nem adnék egy batman szintű feltámadásért!

  2. Ez mind szép és jó.. de ugye ott a kult eredeti (azzal kell megmérettetnie magát, ami pl nálam nehéz lesz). Meg aztán jó lenne egy R besorolás is, egy PG13 robocop film..hm nem tudom.

    Továbbra sem értem, miért kell újrázni.

  3. nem szoktam filmekkel szemben eloiteleteskedni, de egyszeruen nem letezik, hogy jobb legyen az eredetinel, kizart. a legeslegfeleslegesebb remake-nek tartom… a halalos fegyver ujrajaig:)

    ha mar mindenkepp remekelni, akarnak, akkor miert nem olyat, aminek jot is tehetne? pl a final countdown cimu sci-fit, abbol baromi jo filmet lehetne ismet csinalni.

  4. Arról esetleg van valami infó, hogy kik jöhetnek szóba mint Alex Murphy?

    Amúgy én sem szeretem amikor egy igazi kult filmből készítenek remake-et. De legalább kapunk egy Robocop filmet, és nem merült feledésbe. Amikor szóba került, hogy megcsinálják, sokáig úgy tűnt, hogy mégsem lesz belőle semmi. Ráadásul az eddigi neveket olvasva, még lehet hogy jó is lesz. Viszont ha PG13-nak szánják majd, akkor az azért elég zavaró lesz.

  5. E.D.I. :

    ott
    van
    a
    posztban
    Murphy.

    Sőt, már régebben is megírtam és a címkén elolvasható az a cikk.

  6. human:
    Leírtad, hogy lesz tudós, média mogul, meg cégfeje. Mivel olyat nem olvastam a cikkben, hogy XY meg majd Murphy, így gondoltam, ő még kérdéses.
    Oda írod, hogy Joel Kinnaman (The Killing), ez nekem így semmit nem mond, ha nem nézek utána. Lehet hogy az OCP-nél lesz mondjuk egy takarító.
    Jó így utólag már tudom, hogy én voltam a hülye, mert már volt róla szó korábban. De az hogy te már meg írtad, nem jelenti azt hogy én meg olvastam is. Meg az hogy vannak címkék, még nem jelenti azt, hogy minden post olvasásánál, elolvasom az összes hozzá tartozó linket. Mondjuk felraksz egy nap 5 cikket, ahhoz tartozik fejenként még 5 másik, az már kapásból 25 cikk. Miközben én csak feljöttem 2 percre az oldalra, hogy megnézzem, van-e valami friss.
    Mint írtam is, most már tudom hogy én voltam a hülye. Csak a válaszodból az jön le, hogy elvárod, hogy minden eddig megírt cikkeddel legyek tisztában, vagy járjak utána a hátterének, miközben tényleg csak feljöttem 2 percre szétnézni.

  7. Mondjuk nekem az is megfelelne, ha a régi RoboCop 1-2 filmeket felturbózott változatban (eredeti zene, hangok + látványeffektek) újra levetítenék a mozik. Én biztos befizetnék rá. :)))

  8. Hogy kultfilm lett az eredetiből, nagyban hozzájárul Basil Poledouris zseniális filmzenéje!!! Sajnos az remake-hez már nem írhat muzsikát.

  9. E.D.I. : nem várom el hogy minden filmről minden posztról mindenki tudjon mindent, viszont a kérdés helyett, ha már van mert feleltette pont x a figyelmed, akkor bizony 1 kattintás a címkén és ott a válasz, komolyan, ezért van minden posztnál, pedig uncsi megcsinálni mindig. Ehelyett kérdezel, visszajössz a válaszért; sokkal hosszabb folyamat, ha tényleg érdekel valami.

    “vajon ki lehet robotzsaru, van már erről hír? ja, itt vagyok egy filmes siteon, lehet már megírták, ha van róla hír – KATT” ennyi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.