17 hozzászólás a “A The Dark Knight Rises zenéje” bejegyzéshez

 1. Igazából szerintem ez a zene a képekkel együtt üt nagyot, magában eléggé light-os.
  De hát a lényeg pont az. Nem?

 2. h82
  szerintem a Rise csak egyfajta suite lesz, mint a második résznél az utolsó (A Dark Knigh) szám.

 3. A Gotham Reckoning majdnem egy az egyben lop egy számot valahonnan esküszöm. Ha eszembe jut mit és honnan, be fogom linkelni. De mikor meghallgattam TUDTAM hogy ezt már majdnem ugyanígy hallottam egy az egyben, nyilván némileg másképpen azért, néhol más dallamrésszel.

 4. http://www.youtube.com/watch?v=eek8WVDGqqs itt a link, megtaláltam. Nem teljesen hasonlítanak, de szerintem az az alap (kórus?) morajlás majdnem egy az egyben ugyanaz, a dallama is kísértetiesen hasonlít. Ez persze nem von le a film értékéből, tetszik hogy “használták” vagy létrehoztak egy ehhez hasonlót, a játékban szerettem ezt a theme-t!

 5. haver, Zimmer mindig ismétli magát, szerintem valamelyik filmben hallottad, aminek szintén ő írta a zenéjét

 6. Milan az alaptéma egy az egyben a Trónok harca egyik zenéje, általában Stannis alá van bejátszva-címet nem tudom

 7. SPOILER

  A Rise szerintem azért sem spoiler, mert Batman szinte tutibiztos, hogy nem fog meghalni a végén. Gondoljátok csak végig, Nolan végig azt az érzést erősítette bennünk a promóció során, hogy itt most bizony meg fog halni Batman (még a plakát is, a törött maszkkal erre enged következtetni. Tuti nem játssza el ezt a kártyát.

 8. anthony711: Én a másikra gondoltam, a képregényes végkifejletre kicsit átalakítva, spoiler: bruce törött gerinccel nyugdíjaztatja magát, azrael meg itt talán nem kattan be és tényleg batman lesz, merthogy batman már legenda meg szimbólum, nem lehet megölni, stb.

 9. SPOILER

  betmen nem hal meg, Bale nyilatkozta visszatérne egy 4. részre ha Nolan is.

 10. na nem hiába volt ismerős, Ramin Djawadi a zeneszerző aki Zimmer felfedezetje és “tanítványa”

 11. na végre! faszák a zenék nagyon. örülök, h Hans visszahoz az előbbi részekből is azért. alig várom h meglehessenek :D

 12. én sem értek egyet ezzel a “csak képekkel együtt” hozzászólással, mivel bár a tdk-tól hupililát hányok, a zenéjét borzasztóan imádom. szóval van, hogy működik a zene film nélkül is. ez is tetszetős, alig várom, hogy kijöjjön az ost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.