6 hozzászólás a “Hintázna már be inkább a moziba” bejegyzéshez

  1. Pénztáraknál biztosan sikeres lesz. (Mondjuk a költségvetés 215 millió + valamennyi) A látvány szerintem elviszi (RED kamerák).

    A történetet meg majd meglátjuk, úgysem lehet mindenkinek jó, ha képregényfilmről van szó.

  2. ez a marketing már tényleg tisztára olyan mint a vasembernél volt
    de remélem a film is végül lesz akkora siker,elviselnék egy újabb trilógiát,főleg ha megegyeznek a stúdiók és tényleg lesz avengers-hez kötődés is már

  3. Azért a Vasemberes durvább volt, ott tényleg lenyomták a neten az akciójelenetek 85%-át. Moziban olyan volt, mintha láttam volna a fél filmet. Itt ezt nem érzem, csak azt hogy már látni akarom. Halottam olyasmit hogy a Sony nem volt oda a filmért, persze lehet pletyka passz, de emiatt erőltetik ezerrel a marketinget.

  4. Nem tudom ezzel hogy a Sony nem volt oda a filmért most találkozom másodjára fórumon, de sehol nem volt ilyen hír egyébként szóval az ilyen ezt hallottam dolgokat sztem hanyagoljuk már…Az Avengerses pletykának van alapja de megegyezés még nincs..De erről már legalább írtak. De ilyen hogy a sony nem volt oda a filmért..na ez légből kapott. Tesztvetítés is volt már filmrészletekkel és a rajongóknak tetszett amik láttak.

  5. Az új Pókember film 91%-al nyitott a Rotten-en (mellesleg az IMDb-n is 8.0-án áll igaz csak pár száz szavazattal) ami szerintem annyira nem rossz. Én eddig is vártam főleg Marc Webb miatt. Van benne tehetség bőven és a film is baromi nagy meglepetés lesz a sok fanyalgónak, szerintem…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.