Pitch Perfect-előzetes és poszter

A heti WTF adagunkat add meg nékünk, ÉS MEGTETTE! Íme a Glee mozis változata, jobb főszereplővel, de mégsem igazán moziba valóan. Azért a No Diggity még 2012-ben is adja!

A lányt berántja az acapella klub, aztán le kell nyomniuk a fiúkat valami versenyen. A szlogen? Get Pitch Slapped. O_o

A Pitch Perfect posztere

15 hozzászólás a “Pitch Perfect-előzetes és poszter” bejegyzéshez

 1. gondolom ez lesz a film aminél az OST lemegy 100x,míg a filmet felénél kinyomom

 2. Szőke (toborzó) énekes-csajszi,az öltözéke alapján, nem nagyon tudott kilépni Sarah Newlin (TrueBlood) karakteréből :)))

 3. Jónak ígérkezik, egyetlen egy bajom van vele. Főszereplő csaj nem túl idős a szerephez?
  Tudom, fiatalnak néz ki, mindig is 25-30asok játszották a 18 éveseket, és ez nem is lenne baj, ha nem egy ismert arc lenne.
  Up in the air, 50/50, ezek a filmek után én már nem tudok tinédzserként nézni erre a csajra!!!

 4. Rajtam kívül senkit se az foglalkoztat leginkább, hogy miért koedukált egy zuhanyzó?

 5. Bazze és ez tényleg totál Glee (bár azt az első szezon után dobtam) de ez itthonra még jó lehet egy esős délutánon!

 6. Nem mondom, hogy premierre rohanós, de ha jó számok lesznek benne, akkor simán jó egy laza mozira. Az mondjuk, poén, hogy a csaj benyögi, hogy a listán nincs semmi ebből a századból, aztán meg mégis a No Diggityt nyomják.
  Anna Kendricket meg tolják csak, mert imádni való. Itt meg bőven el is fér, mert simán letagadhat 8-10 évet, ezek meg mégis csak egyetemisták.

  Bástya:
  Egyetemen? Miért ne?

 7. woah, ez nem kicsit várós! Anna Kendrick nagyon jó helyre került, szinte mindenhol őt látni. Ki gondolta volna, hogy a twájlájtos barátnő ilyen keresett színésznővé avanzsál… emlékszem anno nagyon unszimpatikus volt, viszont az Up in the air óta figyelem, mert tényleg jól csinálja a dolgát. És ezek szerint még énekelni is tud :)

 8. nagyon kellemes meglepetés volt a film, vagy csak én lőttem nagyon alá az elvárásokkal, de lehet ezután a gleet is bepróbálom majd. imdb-n 7est adtam rá, de egy gyenge 8ast is simán megérdemel szerintem.

  ja és anna kendrick ftw, de igazából az összes főbb színész remekel benne és a poénok is túlmutatnak a hollywoodi középszar comedyk szintjén.

  SPOILER

  bástya: nem koedukált, a srác más célból van ott :)

  Llew: a listás rész a film elejéből van bevágva, az “új” számos részek meg későbbről, amikor már a fő konfliktus lezajlott

 9. Kedves Llew a No Diggity 1996-os szám, szóval az sem ebből az évszázadból van, mert már 13-dik éve másik évszázadban vagyunk ;) :D

 10. Basszus nagyon tetszett ez a film, kár, hogy egyáltalán nem volt és nincs hájpolva… Ráadásul nem csak a zene volt jó, egy-két poéntól egyenesen lefordultam a székről :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.