Ez már 1984 és más évszámok meg címek

Noah Oppenheim nekiült az 1984 forgatókönyvvé adaptálásának.

Will Gluck (Easy A) rendezi a Skyjack: The Hunt for D.B. Cooper filmet. Nem tudja, hogy nemrég lerendezték Scofieldék egy sorozatban? D.B. Cooper bombával követelt egy csomó pénzt a légitársaságtól, aztán kiugrott ejtőernyővel a repülőből és eltűnt az erdőben. Ez a film változat a tényleges legenda mögé néz, hiszen megtörtént esetről van szó, és az utána levő kutatás körülményeivel fog foglalkozni.

Monster Problems címmel készít a Real Steel rendezője egy Mad Max és Zombieland szerelemgyereke szerű scifit.

Alakul a Carrie, két női szerepet is becastingoltak. Portia Doubleday fogja alakítani a főszereplőt, és Judy Greer lesz Miss Desjardin.

Ahogy a Ninja Turtles szabotációja is halad, mielőtt Bay elrontaná mindenkinek. Most épp a bemutató dátumát tolták el egy évvel, szóval 2014-ben fogják elvileg vetíteni a mozik, már ha addigra elkészül. Nem kis halasztás.

Épp stúdiót keresnek a Splinter Cell játék film változatához.

Rosie Huntington-Whiteley csatlakozik a Mad Max: Fury Road gárdájához. Reméljük lassan tényleg nekiállnak a filmnek már. Bár Gibson papa nincs, de azért akad jó színész a szereplők között: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoe Kravitz, Adelaide Clemens, Riley Keough.

Jonah Hill nem csak Scorsese The Wolf of Wall Streetjében tűnik majd fel DiCaprio oldalán, de még a Django-ban is kapott egy kisebb szerepet. A nagyságra az alapján tippelek, hogy most jött a casting hír, de a film már forog egy ideje.

A Disney rövidfilmje, a Paperman a Wreck It Ralph előtt fog menni mozikban. A kézi és a számítógépes animáció szerelemgyereke lesz.

Nekem ez az új Pókember spot már kínai.

Benicio Del Toro lesz az AKA Jimmy Picard főszereplője.

És a végére még egy videó, egy részlet az Ice Age új részéből. Holy Crab?

11 hozzászólás a “Ez már 1984 és más évszámok meg címek” bejegyzéshez

 1. 1984-re kíváncsi leszek, bár úgyis mindenki az azóta már klasszikus és kult adaptációhoz méri majd. Remélem nem egy érintőképernyős, iphone-os jövőbeli sci-fi CGI baromságot álmodnak bele, bár ha azt akkor sem lehet szólni egy szót sem, hiszen mindenki azt lát bele a regénybe amit akar, csak akkor nálam hátránnyal indul.

  Carrie-ből a 76-os feldolgozás bizony odavágott, fel kell kötni a gatyát, bár úgyis ehhez méri majd mindenki.

  Mad Max remélem nem egy CGI bullshit lesz, amúgy Gibson simán nyomhatna benne valamit még egész jól megy neki az akció, mint ahogy a Get the Gringo-ban is bizonyítja (azért Scofield-éknek egy évad kellett ahhoz amit ő elitéz másfél óra alatt :D ).

 2. Mondjuk az a Monster Problems jól hangzik, a Real Steel is elfogadható volt.

  Egyébként kezd kicsit uncsi lenni Michael Bay szapulása.

 3. A Tini Nindzsákat nem tologatni kéne, hanem átpasszolni del Toronak. Vagy Uwe Bollnak, hehe.

 4. engem Sam Fisher valahogy mindig Bruce Willisre emlékeztetett, simán eltudnám képzelni az öreget ebben a szerepben. úgyis kedvencei a szellőzőjáratok :D

 5. Az 1984 filmfeldolgozása olyan szinte rakás trágya a könyvhöz képest, hogy azt nem lesz nehéz túlszárnyalni. Viszont attól még nem hiszem, hogy ezúttal majd sikerülne jól feldolgozni.

 6. “Remélem nem egy érintőképernyős, iphone-os jövőbeli sci-fi CGI baromságot álmodnak bele, bár ha azt akkor sem lehet szólni egy szót sem, ”

  Persze, amikor regény nagy részében azt ecsetelik, hogy az ország minden lakója éhezik, és hogy a főhős középosztályhoz való tartozása azt jelenti, hogy van pénze cipőre.

  Semmi bajom nem lenne azzal, ha egy Equilibrium adaptációt csinálnának, csak hát annak nem is az volt címe, hogy 1984.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.