Ezt nem tudom miért hagyják

A The Dark Knight Rises marketingeseinek össz ekéne kapniuk magukat, hogy ne az ilyen poszterek maradjanak meg a fejekben, amik valószínűleg a műanyag játékokhoz készültek, nem a mozifilmhez, de sokan csak a gagyit látják bennük ami áttapad mindenre ami Batman.

48 hozzászólás a “Ezt nem tudom miért hagyják” bejegyzéshez

 1. szerintem ez inkább képregényesebb.. Egy képregényfilmnek miért kellene más? Nem tudom sokan miért várnak shakespeare-i királydrámát egy képregényfilmtől, ami szupergonoszokról és szuperhősökről szól.

 2. ott van, h high Q poster’s picture.
  a high Q nem a kép minőségére akar utalni,hanem ezek szimpla fanmade plakátok

 3. Szerintem ez meg egyáltalán nem képregényes, inkább videójátékos…
  DE…
  meg kell nézni, hogy eddig milyen poszterek voltak. Ha összeshasonlítjuk ezeket azokkal…

 4. biztos fanmade szerintetek? teljesen az eddigi hivatalos játékplakátokat követi

 5. Kezdek aggódni, hogy ezt a harmadik/befejező részt is sikerül elcseszni. Milyen szinten gagyik már ezek, meg szinte az egész eddigi reklámkampány?

 6. Nem gondoltam volna, hogy ezt valaha leírom, de A csodálatos pókember c. film sokkal jobbnak tűnik, mármint így, a marketing vége felé közeledve.
  Egyébként maga a poszter követi az igazi Batman-képregények hangulatát, csak Nolantől szoktuk meg, hogy nagyon-nagyon, ultra komoly művet csinál mindenből, és ezért tűnik szokatlannak.

 7. Hát ez nevetséges! :D Kezdek egyre jobban tartani a filmtől… az előzetes sem volt olyan ütős, mint vártam, gyakorilatilag álkomolykodásból állt az egész, szinte látszik rajta, hogy túlzottan sötét és komor akar lenni. A poszterek meg… hát ja, ezt már írták korábban.

 8. Azt azért ne felejtsétek el, hogy a marketing és maga a film két teljesen más csapat. Szinte semmi közük nincs egymáshoz. Tehát attól még, hogy ezek a poszterek vérgagyik, nem lesz számomra kevésbé várós a film. Nem tudom, hogy lecserélték-e a TDK marketingeseit (ezek alapján tuti), de ha így is van, Nolan attól még maradt a helyén. Lehet, hogy ezek a képek sok embert elrettentenek a mozitól, de szerencsére filmnek és a bevételnek is csak közvetve van közük egymáshoz. Ha fele annyian mennek be rá, a film attól még ugyan olyan istenkirály lesz.

 9. Talán nem kéne kiposztolni minden szart, és a mi fejünkbe sem ez maradna meg. Köszi Human!

 10. srácok, már a dark knight reklámcuccai is fertelmesek voltak… emiatt miért kell drámázni? (itt most nem azokra gondolták akik csak leírták mi bajuk ezekkel)

 11. Úgy látom, van itt egy pár olyan ember, aki félreérti a dolgot, és azt hiszi, hogy ezek hivatalos filmplakátok. Nos, NEM, ezek a kis játékfigurákhoz, meg különféle füzetborítókhoz, stb. készültek, nem a filmet reklámozandó, amit human is érthetően leírt. A filmhez nem sok közük van.

 12. Ezek nem a színészek, ezek a mindenféle méretarányú makettek fotói. Ma már elég komoly színvonalon meg tudják őket csinálni, mivel általában a CG dublőrökhöz beszkennelik a színészek arcát, néha egész testét, és abból dolgoznak a CG-s szobrászok.

  Sideshow collectibles meg hasonló dolgokra érdemes rákeresni, kisebb-nagyobb vagyonokért sok jóságot lehet venni. Sajnos az életnagyságú Alien fej replika és T-800 endoskeleton már elfogyott ;)

 13. Szánalmas, hogy néhány kép miatt sokan habzó szájjal elkezdik lehúzni a filmet. Először lássuk már!

 14. kameraman: annyira tudtam hogy ha végre kijön valami ehhez a filmhez amit utálunk, azt te védeni kezded :D

 15. Mivel lehet, hogy az itteni néhány hozzászólóval ellentétben én mást várok egy Batman filmtől, mint erőltetett komolykodás.

 16. Kit érdekel milyen plakátok vannak? Ezt a filmet csak egy valami húzhatja le a pénztáraknál, egy brutálisan rossz word of mouth. Egyébként tódulni fognak az emberek a mozikba…

 17. Elképzeltem Batmant az utolsó képes pózolás alapján vágott dobberman fülek helyett igazi denevér bőr-radarokkal a feje két oldalán. Na ugyanilyen röhejes, hogy valaki két rész után kihagyná a harmadikat, mert látott egy rossz (valószínűleg nem is hivatalos) plakátot.

 18. Szigorúan személyes véleményem szerint, ha nem mint képregényrajongó, hanem objektív szemlélő vagyok, az új Batman széria eddig kettős. Egyrészt a Batman Begins nem volt egy egetrengető film – főleg ha a 89-eshez hasonlítjuk. Nem indított el akkora hisztériát és Batmania-t, mint anno a Burton féle. A jegypénztáraknál sem szerepelt fényesen 150milliós költségvetésre a 372millió nem éppen fényes, a Burton féle bőven megelőzi bevételben.

  A második film sikeréhez szerintem minimum 40%-ban Ledger halála járult hozzá. (Megfigyelhettünk már ilyet, pl Holló) Túlpörgetett és túlhypeolt lett a film, mindenki látni akarta, mert ebben játszik az a színész aki kinyírta magát néhány gyógyszerrel…

  A harmadik filmet szerintem az elsőhöz kell mérni majd. A másodikhoz mérni nem ad tiszta képet. Nincs Joker, nincs bulvár, nincs halál. Nyilván sokan emiatt várják annyira a harmadik részt – mármint a második delíriumos, felfokozott egymásra ragasztott kicsit túlértékelt megnézése után.

  Amúgy a TDKR-nak iszonyatos a költsége 250millió a gyártási, erre rájön a marketing…Nyilván kinéz egy 150 millió körüli nyitás (esetleg belefuthat 200-ba? határeset, de azért egy 5% esélyt erre is adnék). Aztán meglátjuk.

 19. kameraman

  LOL, az érvelésed olvasását ott fejeztem be, hogy az objektív-jelzőt használod magadra, kettő mondattal később pedig jön a “szerintem minimum 40%-ban…”

 20. “Túlpörgetett és túlhypeolt lett a film, mindenki látni akarta, mert ebben játszik az a színész aki kinyírta magát néhány gyógyszerrel…”

  lehet, hogy így van. oké. de ettől rosszabb lett a film? ez levon az értékéből? rosszabbak benne az alakítások? a történet? a képek? a rendezés?

  ha normálisan akarod értékelni, éppen hogy ki kell hagynod belőle Ledger halálát. ha ma is élne, a TDK még ugyanaz a film lenne, amit bármikor le tudok ülni megnézni, azóta is és ugyanúgy borzongok tőle. nem azért, mert annyira imádom a képregényfilmeket, hanem mert annyira hibátlan az egész és árad belőle a hangulat. szóval HÜLYESÉG belekeverni a halált.

 21. Atayisten, mennyi baromságot lehet olvasni a kommentek között. Nem tudom egyébként, a kommentelők között ki gondolta, hogy ezek a tényleges filmplakátok? És mégis ez alapján írják le a filmet… Nézzétek már meg, hogy az összes képregényes játékfigura és mozis popcorn doboz milyen dizájnnal rendelkezik – hát ilyennel, vagy rosszabbal.
  De legalább ha a hírt elolvasnátok, amit human írt, már az is segítene.
  Kameraman pedig ismét nagy okosságot mondott Ledger. Istenem, valaki még komolyan ezen lovagol….?

 22. Hát igen, ha az egyszeri magyar Humannak is feltűnik ez, akkor az ezen a területen már évek óta tevékenykedő amcsiknak, hogyhogy nem? :o

 23. kameraman

  “a Batman Begins nem volt egy egetrengető film – főleg ha a 89-eshez hasonlítjuk. Nem indított el akkora hisztériát és Batmania-t, mint anno a Burton féle. A jegypénztáraknál sem szerepelt fényesen 150milliós költségvetésre a 372millió nem éppen fényes, a Burton féle bőven megelőzi bevételben.”

  Először is minek hasonlítod 89-es filmhez? Egész más mert a Begins egy eredet történet. Ne felejtsd el, h. a Batman és Robin után már mindenki elföldelte a szériát, tehát ennek ellenére azért elég szépen hozott, már amerikában visszahozta a gyártási költségét.

  “A második film sikeréhez szerintem minimum 40%-ban Ledger halála járult hozzá.”

  Miben is mérjük a sikert? Hollywood dollárban, én személy szerint nem és a kritikusok sem. De legyen igazad, Ladger sajnálatos halála bevonzotta a népet… és akkor mi van?! A film a halála nélkül is ugyan olyan minőségi alkotás lesz és ugyan olyan kritikákat kap, mint kapott. tény, hogy bevételhez hozzá járulhatott de közel nem ezen múlt a film sikeressége.

  Kíváncsi lennék, hogy te mikor és hol láttad a 2. részt és miért nézted meg?

 24. Ha-ha, már a poszterekből megállapítja néhány ember, hogy sz*r lesz a film. :D
  Senkinek nem jó semmi, tény, hogy ezek a poszterek eléggé érdekesek, de ne azért legyen már rossz a befejező rész, mert ilyen minőségű képek látnak napvilágot. A film megjelenéséig meg bátor az, aki már előre azt szajkózza, hogy ez már pedig nem lesz jó film. Eddig mindkét Nolan féle Batman film jó lett, pont ezt rontaná el? Nem hinném.

 25. TEmészetesen minden filmet moziban nézek meg, heti olyan 4-5 filmet mindenképpen (Lényegében az összes bemutatót megnézem)

  Nem akarok flame-elni, szóval legyen akiknek ami :D Azért a studió pont a halálának az egyéves évfordulójára egy kis pézncsináldára benyomatta a re-releaset.. szóval dehogynem volt szerepe annak a jó bevételben, a fél éven át moziban tartáson, a feketébe öltöztettett mozitermeken- ahol Ledger képei álltak, hogy megölte magát. Meg ment a jól felépített kampány a halála körül, a WB rengeteg riportot csinált, nyilatkoztak, a legviccesebbek egyike volt, amikor a saját anyját is megverő, idióta őrült Christian Bale pityergett Ledger halálán. Emlékszem később rá is szálltak ezért, hogy megjátszott volt, és sorolhatnánk. Jól jött a stúdiónak a szereplő halála, de nincs ebben semmi, mindenkinek jól jönne, ha egy ilyen misztikus vegyülne a filmjéhez. Én csak az írásommal arra akartam reflektálni,hogy a TDK messze nem olyan erős film, mint amit a box-office mutat, főleg az első fényében, ezért írtam, hogy a harmadik részt inkább majd az elsőhöz kell mérni.

  A lényeg az, hogy képes-e megtörni a TDKR a trilogy curse-t, vagy zuhan a mélybe (a TDK-hoz képest), valahova kicsit a BB fölé.

 26. “Azért a studió pont a halálának az egyéves évfordulójára egy kis pézncsináldára benyomatta a re-releaset.. szóval dehogynem volt szerepe annak a jó bevételben, a fél éven át moziban tartáson,”

  Azért itt csendben megjegyezném, hogy az amerikai re-release, amit 2009 január 23.-án ejtettek meg, “kőkemény” 3,4 millió dollárt tett hozzá a film amerikai bevételéhez. Persze még bemutatták néhány országban, de valljuk be nem ebből gazdagodtak meg a készítők.
  Az meg, hogy fél éven át moziban tartották nem újdonság sikerfilmek esetén!

  “a TDK messze nem olyan erős film, mint amit a box-office mutat”

  Hát igen ez a te egyéni véleményed, mint ahogy az enyém az, hogy márpedig olyan erős.

 27. Igen nyílván hozzájárult Ledger halála a bevételhez, de a rengeteg újranéző nem amiatt ültbe a filmre, elhiheted…
  Aki a marketing alapján dönti el, hogy beül e vagy sem, annak gratulálok. Nolan-ben lehet bízni szerintem

 28. kameraman: Ha objektív szemlélő lennél, figyelembe vennéd, hogy a 89es batmaniahoz hozzájárult az akkor még kezdetleges szuperhősös filmkultusz és a jack nicholson=joker hype, gyakorlatilag berobbant egy új mozihős és super villain indiana jones és marty mcfly mellé. Én dark knight szintű bevételt várok…

 29. “A második film sikeréhez szerintem minimum 40%-ban Ledger halála járult hozzá.” Erre mégis mi alapján következtettél? Én sehol sem láttam erre vonatkozó komoly statisztikai elemzéseket!
  “Emlékszem később rá is szálltak ezért, hogy megjátszott volt” Szeretem az olyan embereket, akik mindenből ugyanarra következtetnek! Biztos szép gyerekkoruk lehetett, hogy ilyen lelki világuk van!

 30. kíváncsi vagyok az ilyen kameraman féle habzó szájú trollok mikor értik már meg hogy attól nem lett volna szarabb a TDK, hogyha Ledger nem hal meg. :) nem tudom ki az a barom aki csak azért néz meg egy filmet mert meghalt a forgatás után / közben valaki. :)

  a Mátrixban is meghalt azt hiszem az orákulomot játszó színésznő, mégse nézték meg amiatt többen. :) annyira unalmas hogy egy csomó sügér szerint csak azért lett jó film a TDK mert Ledger meghalt. engem személy szerint egyáltalán nem érdekel hogy ledger meghalt , véletlenül se emiatt lett nagy szám az a film a szememben és végtelenül ostobának tartom aki ezt gondolja..

 31. azt még végképp nem bírom megérteni hogy MIUTÁN LE LETT ÍRVA MÁR VAGY 10X HOGY EZEK FANMADE ( FANMADE FANMADE FANMADE) KÉPEK, miért van még mindig egy csomó barom, aki leírja, hogy ezek után meg se nézni ezt a szar filmet… úristenem.

 32. ó már megint a ledger halála, akkor ez lezárom a picsába mert 100adszorra baromi unalmas, és át is ment személyeskedébe, mert nyilván ha valakiről azt hiszed, hogy troll, akkor személyeskedned kell rögtön… nem, érveket kell hozni, nem a személyét támadni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.