Még több humor: Twilight reboot!

Egy horror site, a Bloody-Disgusting azzal robbantott, hogy belsős forrásaik szerint a Lionsgate már töri a fejét ezerrel azon, hogy mit kezdjenek a Twilighttal, most hogy vége lesz az első filmeknek. Mondjuk elég ködösen fogalmaz a site, hiszen lehet remake, spinoff, vagy csak egy sima folytatás.

Erre a Deadline (ez már komolyabb híroldal) rá is kérdezett a stúdiónál, azok persze “nincs tervben, de ha Meyer bármit ír vagy szeretne, akkor azt csináljuk”.

Természetesen a Bloody-Disgusting szerint tagadni fogja a stúdió, szóval őket nem lepi meg, és minden site nyaljon sót aki ezért most lehúzza őket.

Kicsit vicces ez az egész amúgy, ezt már én tenném hozzá, hiszen a “hír gyártás a semmiből” legszebb példáját csodálhatjuk meg. Ha belegondolunk, a Lionsgate egyértelműen szeretne még pénzt látni a Twilightból, hiszen ez a franchise hozza nekik a legnagyobb bevételt jelenleg. Hogy tudnának plusz pénzt szerezni? Reboot, spinoff, sequel… csoda, hogy a prequelt nem írta a felsorolásba a Bloody. Szóval egy logikus feltételezésből megszületett az első hír, erre valaki annyira komolyan vette, hogy rákérdezzen, megvan egy második hír. A stúdió nyilván nulla konkrétumot tud erre mondani, hiszen valószínűleg egyelőre csak szeretnének bármit, de azért a rebootot szerintem ők is erősnek érzik, bukna valszeg. És tada.wav, elég nagy cím, hogy felháborodás legyen, szóval a Bors/Blikk akármi szint meglett.

Mondjuk idővel tényleg lehet reboot, valami meetingen már dobhatják is össze a közvéleménykutatást, hogy mennyit kell várniuk vele.

human
írta
2012. 06. 18. 13:26
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Még több humor: Twilight reboot!” bejegyzéshez

  1. Én előzményfilmet szeretnék, amelyben kiderül, hogy Lugosi Béla az ükapja a főszereplő vámpírnak…

  2. Mibe fogadjunk, hogy az uccsó film után megfilmesítik azt a kis kiegészítő novellát is, amit két éve adott ki Meyer?

  3. mit kellett ezeken még kiegészíteni. a 4 könyv cselekménye elfért volna símán egy 150 oldalas zsebkönyvben! és semmi sem maradt volna ki!

  4. Mondjuk egy adaptációnál általában mindig sikerül úgy elkúrni mindent, hogy egy reboot jó eséllyel bevonzana a mozikba egy csomó olyan rajongót, akik az első feldolgozást rühellték.

    Igazából nekem nem jött be a Twilight, az első rész után a többit már meg sem néztem, de azért ezt a nagy gyűlöletet nem értem körülötte. Már a regények körül, mert Pattiszonnak tényleg szájbabasznivaló feje van. Én a könyveket ugyan nem olvastam, de annyira rosszak nem lehetnek (legalábbis nők részére) ha ennyire nagy rajongás veszi őket körül. A párom pl a könyveket imádja (a filmektől a frász töri ki) és se nem 16 éves csitri, se nem 40 éves vénlány. Nem az az egybites buta titkárnő fajta. A Twilight női regény és mint ilyen nem hiszem, hogy pasi fejjel kellene megítélnünk.

  5. Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nem ez a stúdió csinálja Az éhezők viadalát, aminek első részes bevétele 600 millió körül mozgott/mozog? A 2. rész 2013 novemberében jön és itt is biztosan jól szét fogják szedni az utolsó részt, mert ez a Potternél is bejött stb., tehát 2015-ig biztosítva van a nagy bevétel.

  6. Ha bombát erősít valaki a testére és a bemutatón robbant — meg fogom érteni ezt életemben először.

  7. ~Khaos

    Sitten nehéz filmet forgatni:D Maximum a Prison Breaket rebbootolhatják vele, egy ideig.

  8. Wesley Penge Snipes böriben van, ott vámpírkodhat ezerrel:)
    A hír meg kamu, jön az 5. rész, kell a marketing.

  9. jahogy még mindig ott dekkol? azt hittem már kiengedték
    így érthető a felszívódása, kösz :D

  10. hehe pont én is most akartam reflektálni, hogy Snipes mester bizony a sitten csücsül, most szerintem inkább egy Wong Foo remake járhat az eszében (Vagy a kiéhezett kanok eszében:D )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.