18 hozzászólás a “Spider-Man vs. Batman” bejegyzéshez

 1. Nekem már megvan az IMAX jegyem júli 20-ra!:) Ezen egy fikarcnyit se gondolkodtam, a Pókemberen fogok.:)

 2. Ezek a Pókemberes pózok, mozgások nagyon adják!!! Tisztára mint a képregényben. Amúgy mindkettőt hihetetlenül várom már!

 3. Moziban nézős mindegyik az biztos.

  Batman jobbnak tűnik, mint az eddigiek (Nolantól) (Számomra a Burton féle adaptáció sokkal képregényesebb, elborultabb), talán több akció és keménykedés lesz benne. (Bár néhány főgonosz még elférne szerintem, Bane mellé egy agy, pl Riddler). Nem tudom, hogy Nolan miből dolgozik, esetleg ebbe az utolsó filmbe egy időcsavarral bele akarja sűríteni a Knightfall – KnightsEnd képregények alapsztoriját, keverve Miller képregényeivel?

  Pókot meglátjuk, nekem eddig olyan langyos, lehet, hogy jó lesz, lehet, hogy nem érzésem van.

 4. ez nem kérdés, hogy Batman Spotja jobb :D
  Várós a póki is, de közel sem annyire, mint a hegyesfülű utolsó kalandja…
  Nekem még nincs meg a jegyem, de moziban lesz nézős.
  Amúgy bane mellé nemhinném, hogy kéne még egy agy…

 5. Szerintem is jobban néz ki a Pókemberes, jobban követi a képregényeket, de nyilván a Batmanre is várok.

 6. de hogy van meg már mindenkinek a jegye a premierre? én nem tudok foglalni csak egy héttel előtte -.-

 7. Deni, feltételezhetően azért, mert nem Magyarországon élnek, és mint a spot-ból kiderült, sok más országban (vagy csak az Államokban) a kibaszott nagy hype miatt, már napok (talán hetek) óta meg lehet venni a jegyet. Relax

 8. Batmant nagyon várom, a pókember szerintem hatalmas dedós szánalomtenger, anno az Avatarról is ez volt a véleményem és úgy vélem igazam is lett.

 9. OFF:
  Tudom, hogy nem kapcsolódik szorosan a tárgyhoz, de az új pókember filmet a Marvel studió csinálja?
  Már csak azért kérdezem, mert tegnap néztem meg az Avengerst és kíváncsi lennék, hogy a következő részbve már beleinvertálják-e pókit is, mivel, hogy ugye ő is volt tagja a Bosszúállók csapatnak.
  Ráadásul ugye, ha jól tudom, akkor a képregényben Tony Stark vette rá Peter Parkert, hogy fedje fel magát a világ előtt.

 10. bokesz: SPOILER – Jaja, igen, tényleg Tony vette rá, de az már a Polgárháború ciklusban volt, és szerintem esélytelen, hogy az valaha filmen megvalósulhasson (vagy csak nagyon sokára :D ). Viszont abban reménykedem, hogy Póki egyszer tényleg az Avengers tagja lesz, hátha összerakják erőiket a közös, nagyobb zsé reményében :D. De ő inkább egyébként már a New Avengers tagja, szóval ez kicsit bonyolult :D

  Egyébként mindkét spot ütős, egyre jobban várom a Pókit is, a TDKR iránti várakozást meg már nem lehet fokozni, hiszen az 2008. augusztus 7 óta tart, miután lepörögtek a TDK utolsó kockái :)

 11. Pókembertől nem várok többet, mint egy látvánnyal teli mozifilmet, abból viszont az Avengers révén már kaptam az idén eleget.Úgyhogy részemről kihagyós!

  Batman esetében viszont egy maradandóbb – nem csak látványt, hanem történet oriantált – alkotást várok- és fogok is kapni, ugyhogy nem kérdés számomra a moziban való megnézése:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.