Újra képeken a The Host

Stephenie Meyer sci-fijét Andrew Niccol (Gattaca) hozza nekünk vászonra, szóval nem 0%-ról indít. A két új kép sajnos a könyvet nem ismerőket nem fogja felpörgetni.

képek a Hostból
képek a Hostból

human
írta
2012. 06. 18. 03:52
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Újra képeken a The Host” bejegyzéshez

 1. Spoiler egy kommentből copyztam:
  “Van a csaj, aki rettentő nemes lelkű meg önfeláldozó meg bátor, meg még szép is. Ez a csaj szerelmes lesz nem egy, hanem két olyan csávóba, akik nem a saját fajtájából valók, sokat szenvednek és epekednek, mígnem végül minden megoldódik, mindenkinek lesz párja, tündérmesébe illő befejezés.
  És ez nem a Twilight, ez az írónő másik regénye. De honnan ismerős ez a sztori? ”

  Egy érdekesség van a filmben nekem. Egy nyereményjátékban részt vevő rajongók szerepet kaptak a filmben. Ez azért egy szinten dicséretes.

 2. Azért ez a könyv mérföldekkel jobb, mint a Twilight. A film szerintem a leginkább azon bukhat el, hogy a főszereplő bírja-e vinni a két szerepet. Mindenképp várós.

 3. hát az az érzésem, hogy túlzásba viszik majd a szerelem részét a dolognak, pedig könyvben tetszett. Azért majd megnézem, de tartok a megvalósítástól.

 4. Csak a pontosság kedvéért, nem Stephanie, hanem Stephenie.
  De unom már ezt a “deszaratvájlájtengemnemérdekel” trollkodást….akkor ne kattints rá, menj arra, ami érdekel.

 5. speedle Nemcsak téged.Nekem ez olyan mintha az irónö klónozta volna saját regényét,csak nem vámpírok és vérfarkasok,hanem űrlények lesznek benne.Szegény Niccol lassan tényleg már csak a Gattaca miatt emlékezünk rá tisztelettel…

 6. blade78
  SPOILER!!!!!

  Azért ez nem ilyen egyszerű, a főszereplő lányban benne lakik az idegen (gerincben vagy agyban, már nem tudom), és ők tudnak egymással kommunikálni, mindketten mást szeretnek, de ugya egy női testben vannak, hol egyik-hol másik veszi át a hatalmat, azért ez kicsit izgibb mint a twilight hármasa.

 7. Spoiler
  Sokáig ugyanazt a pasit szeretik, azért is keresik meg.Az Ian vonal csak a végén erősödik, mert a fiú szeret, de Wanda huzódozik.

 8. SPOILER
  hát ez tényleg kúúúúúrva érdekes sztori. sci-fi, az, persze
  legalább mondanák hogy romatikus űrlényes, de ne emlegessék már egy polcon Asimov-val vagy Lem-mel, akik sci-fi-t írtak. ezért utálják sokan Meyer-t, nem azért mert szart ír

 9. Engem főleg az alsó kép pörgetett fel, hiába, Ian O’Shea imádó vagyok (ezt neked diszkógömb edward) és most jó választásnak tartom a színészt; tetszik a tesstartása.

  Spoileres lehet:
  Na, akkor. A sztori. Igen, vannak űrlények, már bekebelezték az egész földet. Az idegenek parazita szerű lények, akik gazdatest nélkül meghalnak. Az emberek tarkójához, a gerichez és az agyhoz kapcsolodnak a sok-sok csápjukkal. Ezüst színűek, ezért olyan fura Saoirse Ronan szeme. A szerelmi háromszög pedig: a lány, mikor egy idegent ültetnek a testébe, nem tűnik el, ahogy kéne, hanem ott marad, és ők ketten állandó kapcsolatban vannak egymással, veszekednek, emlékeket váltanak, piszkálódnak stb. Az emberlánynak van egy szerelme, akit mindenképp megakar védeni, és az idegen (Vándor, Vanda) is beleszeret végül. Aztán jön Ian, akinél ajánlom hogy tartsanak meg minden mozzanatot, ha ezért utálnom is kell majd az első jeleneteiben, aki pedig meglátja Vanda/Vándor igazi énjét.
  Na, ez kicsit bonyolultabbnak tűnik, mint az edward-bella és a mérföldekre levő, nem érthetően mégis felszínen levő jacob.

 10. Traxx Háááááá Hááááá! :DDDD
  Az lenne a legfrankóbb story, ha a lány a sráchoz, míg a szimbióta egy csajhoz vonzódna. A mai leszbi klisés sz@rok közé pont beillene. :P

 11. Én olvastam a könyvet… egy lapon nem lehet említeni a Twilight-tal… viszont ez a két kép nem sokat mond egyenlőre…

 12. a konyv elolvasasa utan csak nekem tunik iszonyatosan rossznak a szereposztas????? abszolut nem ilyennek kepzeltem el a szereploket, de szerintem nem is ilyennek vannak leirva, de mindegy…

 13. Már régóta ismerem a szereposztást, volt időm megszokni. Manapság nem kéne fennakadni a fiatalok külsején, legyenek ügyesek a színészek, de főleg legyen jó a forgatókönyv. Az, hogy őket választották, inkább jó jel. Saoirse és az idősebb nagy nevek már veteránnak számítanak (imdb a barátunk), a fiúknak viszont még messze nem volt főbb szerepük. Jake Abel kiválasztását még mindig jobban értem, mint Max Ironsét, bár meglepve látom, kik a szülei, még belejöhet :P A főhősnőnek van egy nemezis-féléje is a történetben, ő lesz Diane Kruger. De a film mégiscsak azon múlik, mihez kezdenek a kettős szereppel.
  Meyer pocskondiázásának olvasása már nekem is elég unalmas minden létező hírnél. Számomra ez nem elsősorban Meyer könyve, hanem Niccol filmje. Jó a történet és filmre kívánkozik, jó kis inváziós, üldözős, bujkálós részekkel, klasszikus elemekkel is. Persze mellényúlhatnak a sok belső monológgal :P Ha van egy csepp eszük, a sci-fi vonalat erősítik, a többi bolygót, a „lélekvándorlásokat”, meg a túlélést. Flashbacket ide! :) Na jó, azt nem mondom, hogy nincs min aggódni az adaptálást illetően.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.