17 hozzászólás a “Elkezdődött a Maleficent forgatása” bejegyzéshez

 1. Akármennyire is nem számítottam arra, hogy ezek a darkos mesefeldolgozások tetszeni fognak… igenis bejött az összes. A Red Riding Hood is jó volt, a mostani Snow White-tal sem volt sok gondom, pont azt kaptam, amit vártam. Időközben már készülget a Jancsi és Juliska féle Boszorkányvadászok is… és most itt az újabb adag. Hát várjuk, várjuk, kíváncsi vagyok. No meg arra is, hogy mi jön még… esetleg egy The Mermaid and the Terrors of the Deep Sea?

 2. Jó ez a kép, basszus. Viszont ez a mese-feldolgozás vonal számomra teljesen érdektelen. Talán ha rendesen oda mernének baszni, de tippre egyensúlyozás lesz, hogy elmenjen fiatalabb korosztálynak is.

 3. Az tény, hogy én is jobban vevő lennék egy “A Tale of Terror” szintű/stílusú újragondolásra.

 4. Nos igen, ha valami R-es gótikus cuccot nyomnának az bejövős lenne, de ha csak egy Hófehérke féle diákmese lesz akkor sajnos felejtős. (Arra is azt hittem, hogy dark fantasy aztán tessék)

 5. Nnnnnnnna, akkor ez a mese is tinisedik :D Tökjók lennének ezek az ötletek, ha nem mind a tinikorosztálynak készülne. Ilyenkor hiába top-notch a látvány, ha minden más elveszi a figyelmet.:\

 6. UFO: igen, ez is egy mese feldolgozása, ahol van gonosz boszorka.

  amúgy a disney nem sok jót jelent,legalábbis ami a dark, vagy horror vonalat illeti. az mindenesetre jóhír, hogy jolie kisasszony csak színészkedik (ez mindig is jobban állt neki)

 7. Pont, hogy Angelina Jolie nem Csipkerózsika, hanem a Maleficent. Eddig nem is hallottam erről, de egy csapásra a legvártabbak közé került nálam.
  Alapból szeretem, ha valami a gonosz oldalról is be van mutatva, és ez a kép is nagyon jó lett.

 8. Na ez a mai beszabehu, naggggyon durván várós :D
  Angelina Jolie, mint Maleficent, DZSÍÍÍÍZÖSZ! KELL!

 9. Ez a hír nekem is új, de örülök neki. Viszont a szarvai szerintem lehettek volna vékonyabbak a végük felé, úgy félelmetesebb lenne.

 10. Nyilván nem lesz R-es film. Miért gondolja bárki, hogy egy producer szándékosan szopatná magát és eldobna egy zsák pénzt, csak hogy egy szűk réteg picivel boldogabb legyen? :-/

 11. Régen azért az R-es filmek is szépen hoztak. Szerintem nem azon múlik a nagy bevétel, hogy inkább beadja a derekát és PG13-at csinál.. nézd csak meg az eddigi langyikat,mint Mirror Mirror, vagy Snow white and the Huntsman.Az emberek ugyanúgy beülnek R ratedre is…Mert így itt hiába a főgonosz, kb annyira lesz kegyetlen, mint Gargamel.

 12. Ha ilyen az arccsontja, akkor most már tényleg túl sovány… Egyáltalán nem akarok beszólni, de én már az Oscar red carpet képein is borzongtam tőle egy kicsit.
  A film nagyon érdekel, nekem a Red Riding Hood tetszett nagyon, tök kreatív ötletek voltak benne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.