Dredd baszki (frissítve HD-vel)

Megérkezett a trailer! Bár az egész szinte cska egy épületben fog játszódni, de úgy néz ki hogy azért pár elmeroggyant akciójelenet belefért. Negotiation is over.

54 hozzászólás a “Dredd baszki (frissítve HD-vel)” bejegyzéshez

  1. Még mindig a Tron zenével hódítanak… na jó, azért a trailer is “good tailor work”.

  2. A zene amit hallok alatta, az nagyon fasza, de eltalálták, rég hallottam ilyen jó scoret, olyan jó kommandózós féle. Amugy a hú de látványos trailert néztem szokott mindig a legnagyobb pofáraesés lenni, ez még azt sem mondhatja el magáról, ez aDredd bíró. Valahogy a régi Stallones nagyobb shownak tünt. Remélem lesznek benne olyan Sci-fis ellenségek,mint a régiben, a nagy bádogrobot meg aapppa bandája. Kicsit gáz volna ha egy dredd jelmezbe bujtatott Act of valor mocskot szeretnének eladni.

  3. Nekem is elsőre egyből ez jött le, mármint hogy hopp, ez egy épületben játszódik végig? Nyilván nem tudni így előzetes alapján, de azért az gáz lenne.

    Az első képek alapján anno nem találtam jónak Dreddet, a most látottak viszont egész jól néztek ki, mármint fejszerekezet és sisak, a páncél már annyira nem, de alapjában Dredd kinézete pozitív számomra.

    Persze Stallone a király :D Voltak azért ott is hiányosságok, de az egy jófajta csimm-bumm cirkusz volt, tetszett nagyon. Ezt az újat is biztosan megnézem majd.

  4. Szerintem ez borzasztó gagyi lesz. A régit bírtam, de ez kb. egy Conan-féle átiratnak tűnik,

  5. Nagyon trendire vették a figurát, de hiába! Stallone az igazi Dredd, Karl Urban nagy melléfogás…

  6. Karl jó Dredd, de állatira túlvagánykodja a karaktert,legalább olyan erőltetett mint Bale Batmanje. Engem ez annyira zavar. Amugy már vagy 5 ször megnéztem azóta a trailert, szóval nem hiába.Jóez.

  7. “Rookie you ready?
    [paff paff paff paff paff]
    You look ready.”

  8. Rosszabbra számítottam, de nem tűnik olyan rossznak. Ám az nekem sem tetszene, ha szinte végig egy épületben játszódna a sztori. Egynek biztos jó lesz.

  9. Ez nagyon Ghost Rider: Spirit of Vengeance szintűnek tűnik. :D Vagy Conan…vagy ami még rosszabb Dragonball Evolution is beugrott róla a gagyi lassitott jelnetekkel. :D

  10. Az eleje a trailer-nek nagyon hangulatos az egyedi zenével és a világ bemutatásával… aztán hirtelen elfogyott a költségvetés és megcsinálták a Raid – redemption-t Dredd féle formátumban, minimális külső teres akciójelenetekkel. Nekem ez ugrott be róla… ja, nem is tudtam, hogy Zack Snyder rendezi… mert hogy ő szokott ilyen hyper-lassított jelenetekkel operálni (jó tudom nem ő rendezi) :)

  11. Nem tudom…., Stallone-ról annó elhittem, hogy szétkapna, ha valami rosszat csinálnék, ez meg olyan semmilyen, az sem volt egy megváltó film, de nagyon szórakoztató volt és Stallone is jól tolta, itt meg lövik egymást, meg bunyó, de sehol sem látom a kemény arcot…, Karl Urban jó színész, de lehet itt melléfogott… , ráadásul egy jó nőt azért rakhattak volna bele mellé…, valahogy… ezt nem biztos, hogy meg fogom nézni

  12. Valami scifisebbre számítottam, nem mai kocsikra, meg pár speckó motorra. ettől függetlenül nem tűnik rossznak, de remélem nem ez az összes akció benne.

  13. Egész jó, hangulatos. Talán csak a motorok lógtak ki a képből, de azokat gondolom a képregényes alapanyag miatt kellett beleerőltetni.

  14. Hehe, még idejében lementettem, hogy meglegyen ez is :D Bírom az ilyen félkész cuccokat.

  15. úristen, milyen nevetséges. :D de legalább nem lóg ki a sorból, az első is az volt. mondjuk akkoriban még elment.

  16. Bár már egy két perces trailerben is iszonyat gázosak ezek a szövegek, ezek a képi megoldások nekem baromira bejönnek.
    Amúgy meg ez a The Raid amcsi, sci-fi remake-je :)

  17. Stallone feje legalább teljesen kitöltötte a sisakot, de ez a fickó elég bután néz ki a nagyobb sisakkal :D. Én a régit szerettem, ez az új kicsit furcsa még így elsőre.

  18. Urban elég badassnek tűnik, de most HD-ben nézve már látszik, hogy nem csak a promó képeken vágott hülye pofákat.

  19. Ez az előzetes is megerősíti, hogy Lena Headey-re érdemes odafigyelni.

    Másrészről maga a film + Dredd + látvány nem győzött meg. Nem hiszem, hogy moziban nézős lesz. (Akármilyen gagyi volt, a Stallone féle Dredd azért nagyon adta XD)

  20. Tetszik, érdekesnek tűnik, pláne ha a film 80%-a ténylegesen az épületben játszódik…az egyetlen dolog ami nekem annyira nem jött be az a város(legalább is eddig). Túl világos, napsütötte, az egyik (ha nem az egyetlen) pozitívuma a régi dredd filmnek a város hangulata/kinézete volt.

  21. ez most komoly?? annyi a sztori hogy a drogterjesztőket levadásszák? ez minden csak nem sci-fi és a képregény hangulatból sem ad semmit. Ezt akármilyen olcsó sztorival meg a mai korban is meg lehetett volna oldani, nem értem miért kellett rápazarolni Dredd karakterét… A régi Dredd is egy hulladék volt szerintem Stallone ide vagy oda, de ez még azt is alulmúlja.

  22. The Raid: Redemption hasonlóság +1
    Egyébként a motorok és a sisakok elnagyoltak. Stalone félének volt fílingje, csak akkori techikával kicsit szirupos a látvány.

  23. Előzetes alapján elég ratyi… a látvány meg elég gatyi. Majd egyszer dvd-n biztos megnézem és remélem kellemeset fogok csalódni!

  24. Máshol írták, de elvileg a script jóval megelőzi a Raidet, sőt még a forgatás is (majdnem két éve forgott a film asszem)

  25. Kíberpánk, lassítótt akciójelenetek, badass egysorosok, Lena Headey, nekem ennél több nem kell, hogy becsalogassanak a moziba. Csak azt sajnálom, hogy nem most megy, mert a kánikula elől szívesen bemenekülnék :)

  26. Entourage-hoz jobban illet a zene:)
    Egyszerűen ez egy 45 millió USD-s szinte angol film, túl látványosra akarták, viszont néhol inkább kilóg a lóláb. Egyedül a rendező és Garland személye miatt bízok, bár nála se a Part miatt:)

  27. rohadt nagy zúzda lesz ez! a “Judgement time” duma odabasz!:) a film nagyrésze tényleg egy épületben fog játszódni, de azért mire oda eljutnak jó sok, szép “külső” helyszín is lesz. nagyon várós, a Recall-lal egyetemben!

  28. Lena Headey miatt adok neki egy esélyt!
    A Trónok Harca 2, évadjában kellően meggyőzött, hogy jó színész, különösen “gonosz” karakterként, itt meg még a külsejét is elcsúnyították! :D
    Amúgy Urban meg…hááát, nem egy Sly a fickó, de ennyi alapján még nem ítélem el, plusz a szőke újonc-csaj nekem eléggé bejövős külsőre, úgyhogy még eye-candy is van! ;)

  29. A régihez képest az egész zs kategóriás cool tv-re valónak tűnik….kb tranmorfers feeling:
    http://www.youtube.com/watch?v=e2-6XdiR1iI

    Karl Urban,mint Dredd talán rendben lenne,ha nem spirázná túl.A felszerelés gyenge lett,a sidekick lány nevetséges.
    A Batmanben is gagyi,ahogy Bale mélyíti a hangját,itt is.Slynak nem nagyon kellett rájátszania.

    A történet egy sketch,semmi több.Egy droghálózatot akarnak kicsinálni…és?Mennyivel nagyobb az,hogy valaki újraszervezi a szervezett bűnözést és legyakja a teljes rendfenntartó testületet,mint Person of Interestben.
    Lehetett volna sokkal faszántosabb történetet is faragni.

    Lena Headey:Szögezzük le,hogy szerintem is nagyon jó színésznő,de:
    1.GoT-ból pont azért jön át a játéka olyan bitangpusztulatosan,mert egy kimért,stílussal rendelkező, meggondolt karakter,nem valami vagdalkozó barom.
    2.100%-ra mondom,hogy a mostani karaktere kb. annyira lesz felépítve,hogy ő egy csúnya,gonosz néni és ennyi.

    Ez tipikusan az a film,amire IQ-val rendelkező ember nem ad ki pénzt moziban.

  30. Olyan érzésem van,mind ha loptak volna a The Raid filből.Az az épületes rész,ahol lezárták és lőtték meg stb. nagyon hasonlít rá a helyzet..em nem fogott meg annyira a előzetes..

  31. Csatlakozom azokhoz akiknek a Raid ugrott be elsőre róla…lehet h ezt előbb forgatták de nagyon hajaz a kettő egymásra,annyi hogy ez modernebb köntösbe átültetve amugy meg fogom nézni, de nagy valószínűséggel nem moziba :)

  32. Human updateld már a posztot annyival, hogy a Raid előtt, vagy azzal egy időben forgatták, mert kurva unalmas már ez a sok Raid remake komment.

  33. Dredd karaktere: frankó. szinte Stallone #2

    látvány, hangulat: elég sötét, piszkos és akár még nyomasztó is lehet

    csaj: Cersei Lannister :D

    sztori: The Raid – LOL?! :D

    várom.

  34. Borzalmas ez a sisak a trailerben, olyan aránytalan. Kicsit karcsúbb is lehetett volna széltében. akár egy halloween töklámpást is rakhattak volna a fejére. Nem vagyok nagy Stallone fan, de ő sokkal ütősebben nézett ki az ő idején

  35. Urban már ebben a rövid előzetesben túlszárnyalta Dredd-ként azt, amit én elvártam volna tőle, szerintem hozza a karaktert így erőltetett pofával és mélyített hanggal. A sasos vállvédőt még mindig hiányolom, de maga az egyenruha klasszisokkal jobb, mint anno Stallone-é és szerintem a technikai kütyükkel sem lesz gond. Mindenképpen érdekel a film, a sztori miatt vannak aggályaim.

  36. Képregény fan-ként baromira aggódok a filmért, de a trailer alapján szerintem bízhatunk egy korrekt akciófilmben. Persze itt is jön a szokásos rinyálás, hogy a 95-ös Stallonéval jobb volt. Csak éppen annak nem sok köze nem volt az eredeti Dreddhez, és önmagában sem állta meg igazán a helyét.
    Nem mondom, félek, hogy úgy járok ezzel a filmmel is mint a Conan reboottal, de nem írom le előre . Olyan illúzió romboló, hogy mindig, minden hozzászólás negatív. Mellesleg tényleg nevetséges, hogy egy reboot esetén, egy amúgy harmat gyenge filmet kezd el isteníteni mindenki csak mert benne volt Sly. Na mind1…

  37. Nagyon jó kis Trailer, vhogy olyan feelingje van, mint anno a 80’s években a Robotzsarunak volt. Viszont 1 dolog nem tetszik, az a hülye nyominger szájtartás minek kell tiszta vicc az a pitty.

  38. Szerintem ez a trailer elég bénán volt összevágva. Urbantól jót várok, én szeretem. Még nem éreztem azt, hogy beszarok tőle, mint anno Stallone-tól, de lehet majd a végleges film mást hoz. Elsőre nekem is az ugrott be, hogy ennyi lesz a sztori? Reméljük nem, nyilván pontosan nem tudhatjuk.
    Aki pedig azt mondja, hogy Batman mély hangja gáz, az inkább nézzem már utána, hogy miért mély a hangja. Nem azért, hogy kemény legyen. Jó isten…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.