Fire With Fire-előzetes

Beszarás rossz filmekben játszik mostanában Bruce Willis. Egy tűzoltó lát valamit, de amikor tanúskodna, nos belerepül a kakkancs a ventillátorba. Borzasztó a trailer, még ha a film közepes vagy jobb is lesz, ilyen rossz előzetest összevágni hozzá, ávazz. Pedig Bruce mellett feltűnik még Josh Duhamel és Rosario Dawson.

7 hozzászólás a “Fire With Fire-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nagyon szívesen írnám azt, hogy reménykedem, legalább a színészgárda miatt, de ha csak egy ilyen katasztrofális előzetesre futotta (a hangvágást külön fájdalom kiemelni, ráadásul Wolfmother, Daft Punk, meg Linkin Park szűk két perces trailerben?), inkább nem fejtem ki a véleményem…

  2. Nem véletlenül van rajta az a felirat. Ez egy félkész tréler, ami kiszivárgott. Megtekintő videó, hogy épp hogyan állnak a vágással, stb. Onnan lehet tudni, hogy minden iszonyat fakó, és nagyon eltérnek színben egymástól a snittek, ergó nincs is befényelve (minden trailert külön fényelnek, miután véglegesítve van a vágása). A hang sincs keverve, több helyütt hallható a felvétel alapzaja. És nem mellesleg az animáció is eléggé félkésznek tűnik.

  3. Előzetes alapján ítélnek még mindig nagyon sokan filmek felett.. Ezt soha nem értettem. Előzetesben nem szabad bízni, mert sokszor félrevisz, a készítőkön múlik, hogy mit erősítenek, mit vágnak össze.

    Ennyi erővel nézzetek meg régi előzeteseket mondjuk a 80-as évekből.. sírnátok ( egy Predator Movie Trailer – teli hasonló vágási és hang hibákkal, vagy a Cobra trailere, nem beszélve a Fright Night (eredeti) előzeteséről például). Vagy akár a maiak. Emlékezzetek itt is a Filmbuzin.. Volt már Prometheus besza-behu.. aztán mi lett belőle.

    Ez egy félkész dolog, de szerintem egy jó közepesnek így is kinéz.

  4. hop, haver, most buktál le. rossz troll vagy :) pár bejegyzéssel korábban meg pont neked mondták ugyanezt :) legalább maradj következetes

  5. kameraman: nincs idő minden filmet megnézni, az előzetes is sokat elárul általában

  6. Nekem az volt az első gondolatom, hogy ez egy sz@r trailer, ettől még lehet jó film…miért ne működhetne fordítva az egyenlet? Ez csak egy gondolat….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.