Heti mozibemutatók: június 21.

A (tippre) 18 fokra állított légkondi mellé az alábbi filmeket nézhetitek meg:

 • Börtönregény (Get the Gringo) – Mel Gibson eljutott egy akciófilmmel a magyar mozikba, éljen. Lehetséges műsor.
 • Én, a séf – Jean Reno pedig egy vígjátékban érkezik.
 • Ideglelés Csernobilban (Chernobyl Diaries) – ha letérsz a hivatalos turistaútról, akkor le leszel nyomva, de durván.
 • Mindörökké rock (Rock of Ages) – Tom Cruise rocksztár, és élvezi. Azért mások is szerepelnek ebben a musicalben. Csak erős idegzetűeknek.

Ezen kívül amúgy el lehet menni a premier előtti Fejvadászokra, ami ajánlott, ha esetleg letöltve derogál, mert az ilyesmi forgalmazását támogatni kell.

human
írta
2012. 06. 21. 17:29
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: június 21.” bejegyzéshez

 1. Get the Gringo végre a régi Mel-t idézi, szerintem nagyon jó lett, a közepesnél mindenképpen jobb. Kár, hogy ennyit vártak a bemutatóval. Kicsit Prison Break feeling…(Mondjuk amerikában talán nem is ment moziban? Vagy rosszul tudom?)

  Jean Reno-ra holnap megyek, bírom a francia filmeket, meg Reno-t is.

  Chernobyl Diaries szerintem írtó gagyi lett. Kár érte.

  Rock of Ages mekkora bukás már! Mit gondoltak amikor megcsinálták? Ritkán hagyok ki mozifilmet, de ezt biztosan.

 2. Nagyot néztem, mikor megláttam a Get the Gringo előzetesét a Prometheus előtt, ennyire bízna a magyar forgalmazó Mel Gibsonban? Egyébként nem rossz film, van egy kis Visszavágó beütése. Egy mozit azért nem biztos, hogy megér, de otthonra ajánlott.

 3. Hopp lemaradt a Fejvadászok. Ha a Hodejegerne Poster-ről beszélünk, akkor én sajnos nem tudok elmenni premier előttire, de moziba mindenképpen majd a jövő héten. Tényleg kellenek az ilyen filmek.

 4. Komolyan Ideglelés Csernobilbanként fordították? Már maga az Ideglelés cím is idegesít, nem elég, hogy a gyenge (és sokszor értelmetlen) szópoént gyártó trendet követi, hanem nem is illik a filmhez. De hogy ezt a hibát újra elkövessék, miközben egy tökre nem kapcsolódó filmre utalnak? Miért nem lehetett csak Csernobili naplóknak hagyni?

 5. Gringoban nem értettem, minek a teljesen fölösleges voiceover, anélkül jobban lekötötte volna a figyelmemet, biztos nem akarták kockáztatni hogy esetleg majd az lesz a baj hogy nem értik a népek hogy mi van.
  egész korrekt, logikai felépítésben meg történetvezetésben lepipálja a mostani akciófilmek tetemes hányadát, dehát még így is soványka kicsit mozifilmnek.
  pedig amúgy szurkolok Mel visszatérésének!

 6. Én ma néztem meg a Rock of Ages-t, és szerintem kurva jó film volt,nagyon jóó zenékkel, és tom cruise alakítása simán lehet egy golden globe jelölés vagy díj is :)
  Nekem az egész feeling meg dalok nagyon átjöttek pedig én csak 23 vagyok, de nekem bejött mondjon bárki bármit a filmről :)

 7. Én a Séf-et megnéztem tegnap. Aki szereti a francia vígjátékokat, annak ajánlani tudom. Semmi extra igazából, sőt azt mondhatom, hogy már ismert elemekből építkezik, de mégis jól van összegyúrva. A zenéje és az egész hangulata a 70-es évek francia vígjátékait idézte számomra, könnyed, egy egészen kicsit abszurd, de mindenhol mértéket tart. Nem kielemkedő, de az átlagnál jobb, és nincs benne durvaság, erőszak, káromkodás, hanem jófajta visszafogott francia humor.

 8. Tegnap néztem meg a csernobili csodát, rég láttam ilyen szar filmet. Nem jött be a paranormal activity sem, de ezt oly régóta vártam már, hogy csak beevett a fene az angol mozik erdejébe. Az első fele egészen jónak mondható (ahhoz képest, amit lehet várni egy ilyen produkciótól) a második felében már a mutánsoknak szorítottam, annyira ostobák voltak a főszereplők :( Az ötlet jó, a megvalósítás kicsit kevésbé..5.4-es IMDB rate teljesen helyénvaló..sajnos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.