Bay a Transformers 4-ről

Csak tisztázni akarta, hogy nem reboot lesz, hiába az új szereplők meg a többi. Nem Spider-man szerűen kezdik elölről, ami már megtörtént az része az új film múltjának, csak más irányba mennek majd most.

Már még nincs kész teljesen a forgatókönyv, de Bay annyit elárult róla, hogy nem akar túlságosan sci-fibe hajlani a filmmel. Bár lesz űrbeli rész, a nagyja a földön fog játszódni.

17 hozzászólás a “Bay a Transformers 4-ről” bejegyzéshez

 1. “Már még nincs kész teljesen a forgatókönyv, de Bay annyit elárult róla, hogy nem akar túlságosan sci-fibe hajlani a filmmel.”

  Tehát az, hogy robotok érkeznek a földre, ahol autónak, illetve egyéb speciális technikai eszköznek álcázzák magukat az nem sci-fi.

  Nem értem ezt a Bay muksót, a robotok intellektuálisan csevegni fognak majd egy kávé mellett, hogy ne tűnjön túl sci-fi-nek?

 2. Akkor lehet tippelni melyik Linkin Park szám lesz a hivatalos track – szerintem az I’ll be gone vagy az In my remains a legesélyesebb:)

 3. Van aki ad még Bay szavára? Siralmas amit művel. Nem úgy volt, hogy nem is rendez soha többé Transformerst?

 4. most itt szidja mindenki Bay-t, de ha kijön a film, mind rohanni fogtok IMAX 3D-be megnézni…

 5. prodigy107 Én úgy emlékszek hogy a 4. rész bejelentése után jelentette be,hogy ez lesz neki az utolsó Transformers rendezése.Bay meg ad elég okot a kételkedésre,elég csak arra gondolni,hogy részenként csökken a Transformers filmek színvonala.

 6. e30st

  Egy normális embert szerintem egyszer meg lehetett etetni a T1 becsapós trailerével, a másik réteg meg kíváncsi volt mit nyújthat pluszt 3D-ben, de ez után a gyalázatos filmművészet ellen elkövetett 3 rész után remélem hatalmasat fog bukni…

 7. kameraman: neked sincs túl sok közöd a scifihez ;)

  Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb film, ami ma “scifi” néven megy, az maximum akciófilm űrhaj^Whi tech kütyükkel. (Jut eszembe valami jóféle űrhajós film? Esetleg valami _scifi_? Oké, Prometheus, de azon kívül?)

 8. e30st biztos lehetsz benne, hogy én nem fogok rohanni a pénztárhoz és a download gombot se fogom többször megnyomni. Az első részt szerettem, de az utána következő részek borzalmasak voltak. Képzeld én még azt is büszkén vállalom, hogy kijöttem a második rész vetítéséről! A harmadikat itthon néztem meg, bár ne tettem volna. Michael Bay bekaphatja!

 9. Lehet velem van a baj, de nekem mindhárom Transformers film tetszik, főleg ha egymásután nézi meg őket az ember, úgy kellemes szórakozást nyújt.

  prodigy107: Muszáj volt bevállalnia a Transformers 4 rendezését, mert két filmre kötött szerződést a Paramount-al, erre és a Pain & Gain-re, ha nem vállalja Transformers 4-et, akkor nem finanszírozta volna a stúdió a Pain & Gain-t, kicsit megzsarolták :D.

 10. Én az első rész második felét láttam (épp akkor mentem el egy barátomhoz mikor nézte és már ott tartott szerencsére). Rendkívül untam, nagyon rossz élmény volt. A többi részt sem láttam. Ezt sem fogom. Bay-t ugyan nem szidom, mert nem érdekel mit csinál, de én sem fogok az IMAX-ba rohanni, abban biztos lehetsz kedves e30st.

 11. sztem azért a sok mindent elárul a TF4-ről és a sorozatról, hogy már “csak” 165 millióból fog forogni a film, eléggé lenyírbálták a költségvetést és nem hinném, hogy Shia L. volt 35 milliós gázsija.

 12. Az első rész, egy közepesen xar film volt, követhetetlen és túl rövid akció jelenetekkel.
  A második szimplán csak rossz volt, pedig az akciók jobbak voltak. Legalábbis az erdőben a bunyó elment, a film végén viszont láthatóan senki sem tudta, hogy mi történik(főleg a vágó az operatőr és Bay).
  Bevallom őszintén a harmadik rész tettszett, végre követhetőek voltak az események, itt már volt egy kis történet, volt humor, látványos akció, állat 3d. Viszont a negyediket én sem várom. Most már igazán elhagyhatnák a földet, és más bolygókra helyezhetnék a storyt, és végre tényleg a robotok lennének a középpontban. Bár valószínűleg ez csak álom marad:(

 13. Harmadik rész nekem bejött. ezzel nem azt mondom, hogy valami kiemelkedő alkotás, de popcorn filmnek jó volt…
  Ha ilyen lenne a 4. rész is akkor semmi gondom vele. Bay blablablát meg eddig se hittem el :)

 14. Az első részért odavoltam, a második meglehetősen gyenge lett (mondjuk a forgatókönyvírók sztrájkja idején készült, szóval elég sz@r lett a script alapból), a hármas nekem bejött, bár nem annyira, mint az első.
  Valószínűleg a négyest is megnézem majd…

 15. A 3. résszel szerintem sem volt gond. Látványos popcorn mozinál nem is akart több lenni de annak jó volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.