Epic-előzetes

Nem minden filmből a legjobb részek, hanem az Ice Age és a Rio készítőinek új animációs filmje. Az erdő mélyén folyó jó és gonosz közötti harcba keveredik bele a főhős. Elég jónak tűnik.

human
írta
2012. 06. 26. 17:49
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Epic-előzetes” bejegyzéshez

  1. egyelőre nemtudom eldönteni hogy csak a zene miatt,vagy úgy egészében érdekel

  2. Egyik haveromat idézve: “bakker minden animációs film arról szól,hogy zuhannak meg ordítanak…”

    :D

  3. avada0: nekem meg pont az jutott eszembe, hogy kb. egy szinten van a Shrekkel. Amúgy miért ez a hülye cím? A koncepció meg csak szerintem hasonlít Az utolsó esőerdő c. mesére?

  4. a zene epic, de nem nagyon stimmel a végén a poénnal..a kettő vhogy üti…de korábban se mindig stimmel vhogy :D egyébként a kolibrin utazó műanyagkatonákra hasonlítő zöld izék nem vmi izéé…szóval hülyeség :D

  5. Tényleg nem néz ki valami rossznak, de nekem sem jött át ez a koncepció. Most ez komoly lesz, vagy vígjáték, vagy mi. Zenéből és az elejéből ítélve komoly, de a vége poén nem ezt sugallja. Mondjuk a címről sem lehet rájönni.

  6. ééééérdekes ez így elsőre. Amúgy a trailer bűn rossz. A zene abszolút nem ide való(Snow Patrol- What if the storm ends)…azért az lol hogy az Act of Valornak is ez volt az előzetesében, oda illett ,ide wtf-érzés!

  7. Gabe

    Az ember(szerű) modellek látszanak sokkal gyengébbnek. Kevésbé részletesek. A ruha/haj szimuláció is sokkal gyengébbnek látszik. A sárkányoshoz képest amit nemrég láttam tuti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.