I’m a Savage

Azt kell mondanom, hogy Oliver Stone új filmje eléggé város. JÓ a cast, jó az alapanyag amiből dolgozott, és úgy az egész vadállat.

human
írta
2012. 06. 27. 22:37
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “I’m a Savage” bejegyzéshez

  1. Ezek a trailerek nekem nagyon nem bejövősek… Egy nagy katylasz… ha elsőre nem tudom, miről fog szólni a film, akkor az az én szememben egy szar trailer.

  2. azta KU****** ez az amire vártam úram köszönöm! ;)
    igazi régi filling del toro és végén mér a director is odamondja… :D
    remélem csinálnak egy odavágós filmet és még utóreklámot is hogy: NA KI A KEMÉNY!

  3. Nem kellett volna elolvasnom a könyvet, akkor én is ilyen önfeledt lennék :/

    A film egyébként ettől függetlenül tényleg jól néz ki, csak nehéz elvonatkoztatnom attól, hogy mint feldolgozás viszont elég elcseszett.

    És salma Hayeken látszik elcsúszni az egész, úgy értem az ottani drogbárónő hihető. Mi több a sztori maga olyan, hogy kicsit őrült, de elhiszem stílust képvisel. Ott nincs skype-olás, terefere a tússzal a legmagasabb szinten.

    Úgy értem ne már :( egy milliárdos üzletet birtokló kartellvezér így belefolyik egy piti zsarolásba?!

    Lehet, hogy hozzá akartak tenni néhány jelenetet, de megtehették volna ezt kevésbé hatásvadász és az eredeti sztorihoz képest amatőr módon is.

    Basszus, pedig tudom, hogy nem igazságos, amit írok, csak a könyv ismeretében egyszerűen tudom, hogy ezzel a gárdával mennyivel többet is ki lehetett volna hozni a dologból.

    Stone elkurvulásának újabb lépcsőfokaként, amiben ő akar lenni egy új Tarantino/ Tony Scott-klón sem tetszik igazán, amit látok, de üsse kő…

    Remélem végül minden mostani ellenállásomat legyőzi a kész mű, mert Hayek túlpörgetésén és Blake Lively kétséges szerepre termettségét (a könyvbeli csaj nem egy malibu-barbi!) leszámítva a stáb tetszik.

    Mint mondtam a film lehet, hogy jó lesz, mint adaptáció viszont szar. Ez ugye ne zavarjon senkit, lehet, hogy végül engem sem fog :D

  4. Még valami:

    A trailer alapján sem tudtam eldönteni igazán milyen besorolásra hajtanak. Erőszak az láthatóan lesz benne, ahogy szex is, csak előbbi talán kiskanállal és óvatosan adagolva és utóbbi lehet, hogy szárazbas*ást imitálva. Értsd mellekre ne számítsunk.

    Úgy értem ennek a mozinak minimum R-besorolásúnak kell lennie (elvben abban már majdnem mindent szabad, értsd. csecsek, véres csecsek stb.) az előzetes alapján. Talán annyira féltek az NC-17-től, hogy ennek ellenére is belőtték magukat az önmérsékletre?

    Vagy Blake Lyveli csak a saját kalózképein mer meztelen lenni, vagy Stone a tökei maradékát is otthon hagyta mióta a Nixon óta (17 éve) nem csinált egy jó mozit, vagy legalábbis a Minden héten háború óta (13 éve) egy bátrabbat sem :P

    Na mindegy, a kötözködést felfüggesztem. A trailer annak ellenére is jó, hogy engem elkeserít :)

  5. De jó volt a Tőzsdecápák második részének az előzetese is és mi lett belőle? Ha ez is szar lesz akkor soha többet nem fog átverni Oliver Stone. Nem értem, hogy némelyik rendező egyszerűen elfelejt jó filmet rendezni?

  6. Bocs az OFF-ért human, töröld nyugodtan, de egyszerűen már kiütéses leszek ettől a “város”-dologtól. Konkrétan a trailer megnézésétől is elvette a kedvem egy időre. Egyáltalán nem vicces, ‘nyelvújító’ szlengnek pedig borzalmas. Sorry. :(

  7. stone neve önmagában már nem elég garancia,de a trailer nem rossz, szal kap egy esélyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.