Napi reboot 2.: Starship Troopers

OMFG, aki szerint a Van Hellsing érthető rebootja a civilizáció vége, az merüljön el a gondolatba, hogy a kicseszettül remek Starship Troopers is az újraforgatás mocskába merül.

Ez még nem minden, a producer szerint kevésbé lesz erőszakos, véres. És centire beismeri miért: minél nagyobb a befektetés, annál nehezebb R-t kiharcolni. A Total Recallnál is így jártak.

Na holnap milyen reboot hír jön, már előre félek.

23 hozzászólás a “Napi reboot 2.: Starship Troopers” bejegyzéshez

  1. Holnapi hír: reboot-ot kap a Batman reboot.
    A realisztikus(abb) megközelítés helyett jön a SinCity-s megvalósítás ….

    HÉÉÉÉÉ AZ NEM IS VOLNA ROSSZ!

  2. A felesleges filmek felesleges rebootjánál csak a brilliáns filmek rebootja rosszabb.
    Rám azt az atomot inkább…

  3. Most ezt minek.. Starship troopers egy igazi véres sci-fi móka. Nem lesz annyira erőszakos? Mi lesz benne? Lófarkas kislányok kergetik a gonosz katicabogarakat egy marsi kertben?

  4. Most olvastam movieweben,hogy Ryan Reynolds confirmed as Highlander, ilyen elcseszett híreket…Starship reboot, ez egy rossz vicc, főleg PG-13ban.

  5. nap, hét, sőt év híre. talán sikerül újraéleszteniük normális táborral a sorozatot

  6. “kevésbé lesz erőszakos, véres”
    Annak úgy mi értelme lesz? Majd kematoxot fújnak a bogarakra, meg légycsapóval szaladgálnak? Hülyék.

  7. human: de a summit részéről most lett hivatalos a dolog. :) Eddig csak a legesélyesebb jelölt volt, de mától hivatalosan is aláírva. De ne vitázzunk erről, mert ez már tényleg off, bocsánat. @ Llew: hatalmas! :D

  8. ezt tényleg felesleges rebootolni. inkább egy hasonló felépítésű (mint az első, eredeti film) normális folytatás kellene. reboot, az minek?

  9. Miután az eredeti után csináltak 2 borzalmas folytatást, egy reboot már nem tud feldühíteni.

  10. egy új trilógiának örülnék, de csak és kizárólag r-ben, a fenét sem érdekli a pg-13

  11. ezzel a hírrel az a baj, hogy valószínűleg csinálnak majd egy a könyvet ugyan jobban követő, látványos űr sci-fi filmet, amiben hót komolyan veszik majd magukat és a regény “politikai üzenetét” és ettől nevetségesen izzadságszagú lesz (ne legyen igazam!!). Paul Verhoeven filmjében pont az volt a zseniális, hogy Robert A. Heinlein könyvének a szellemiségét ugyan szépen átvette, de egy jó adag iróniával tálalta (szereplő választások, bevágott toborzó reklámok, híranyagok stb.), és egy percig sem vette magát komolyan…

  12. Én nem értem minek kell ez..az első (igazi) Starship Troopers az egy istenkirályságos film! imádom minden percét,megy benne ahentelés scifi szinten és a propaganda videokon szakadni lehet..ez úgy jó ahogy van!
    Arra leszek kíváncsi,hogy a Vissza a jövőbe trilogiát mikor akarják rebootolni…

  13. Slevin: Valahol már régebben írtam, ha a Vissza a jövőbe-hez valaki hozzányúl, akkor én fizetem a jegyet mindenkinek Hollywood felé a megtorlóakcióra :D Az azért nagy szégyen lenne…
    Komolyan ha már nincs ötlet, akkor miért nem vesznek elő olyan könyveket mint Dale Brown-nak a Flight of the Old Dog, vagy Night of the Hawk könyve. Jófajta repülős filmek lennének…

  14. kameraman – kösz, akkor majd küldöm a címemet, én sósavat viszek majd.

    human – azt hiszem, itt az ideje a Filmbuzi rebootnak, ne hugyoljunk az új idők szele ellen. javaslatom: Filmratyi – PG13 zone

  15. ÉN olvastam a könyvet, ha ahhoz hűek akarnak maradni, akkor sem lehet PG13-ban megoldani, mivel az is erőszakos volt. P.V-nek meg volt (és még mindig van) érzéke a brutális képi megjelenítésnek, durva véres akciók ábrázolásának. De az utóbbi évek trendje nem azt mutatja, hogy az R-filmekből több készül, inkább igyekszenek vér nélkülire vágni mindent. Sajnos.

  16. Az a szerencse és az az ordas nagy szerencse, hogy az eredeti filmet ezzel nem tudják meg nem történté tenni.

    De amúgy most komolyan, egy eredetileg hadseregről alkotott kritikának írt művet, amely egyébként nem annyira puhánykodó, mégis hogy a ‘szomba lehet PG13-mmal újraforgatni?

  17. hollywoodban már tervezik lumiére: a vonat érkezése c. film remake-jét, de szó van a menő manó imax 3d-s változatáról is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.