Avengers Blu-Ray-en

Mivel a hazájában átlépte a 600 millió dolláros bevételt, ez kevés filmnek sikerül, így nyilván a következő nagy pénznyomtatás a blu-ray kiadás lesz, ehhez össze is dobtak egy előzetest. Konkrétan jó felidézni vele a filmet.

24 hozzászólás a “Avengers Blu-Ray-en” bejegyzéshez

 1. Ha augusztus 29-én jön ki, akkor – amennyiben helyes a tippem – kb. augusztus 20-tól már fent lesz a torrent oldalakon. Sweet.

 2. Így megnézve a trailert, sajnos ők is beleestek a “Defaszák Vagyunk” betegségbe: Greatest superhero movie of all time, Biggest Blu-ray event of all time. Nagyon irritál, amikor ennyire önmasszírozó szövegeket nyomnak bele egy trailerbe, ez az egyik leggagyibb húzás, amit ilyesmiben el lehet követni.

 3. Biggest blu-ray event, ja, persze, hogyne… Én azt nevezem a biggest blu-ray event-nek, ha a film játékidejét alaposan megtöbbszöröző extramennyiség terpeszkedik a lemezeken, a.k.a. Alien Anthology. Nem azt, ahol a Disney vadonatúj home video politikájának hála 2 kisfilmet kapunk. De van bónusz DVD és Digital Copy, örüljünk!!!

 4. Jelen esetben azért nagyot nem hazudtak a készítők/forgalmazók, bármennyire is unszimpatikusan hangzik ez esetleg egyeseknek. :)

 5. Biztos nem a greatest. Ez a film nagyban túlértékelt. Ha objektíven nézzük semmivel sem több, mint az eddigi szuperhősös filmek, csak jól felépítették a hisztit körülötte és hát valljuk be, csordaszellem beindult. (tudom ezért kapok majd) Sem történetben, sem színészi játékban, sem látványban nem mérföldkő.

 6. kameraman: amúgy is a betmen, mi? :D viccet félretéve, a bevételre alapozva ez már rég nem hazugság, ahogy a jó WOM (nem anynira gyorsan csökkenő mozis bevételek) sem azt sugallják, hogy csordaszellem, mert akkor a Prometheus sokkal jobban állna.

 7. Human: A Wom az mi, ha nem csordaszellem manifesztációja? Valaki azt mondta, hogy valakinek valaki azt mondta, hogy jó ezért nekem is látnom kell mert trendi. Egy idő után ez már átfordult ilyenbe. Persze miután a rajongók elmentek (tehát nem róluk beszélek), jönnek a vasárnapi rajongók, a pózerek, a facebook majmok akik csak azért, mert trendi.

  Amúgy önmagában a 89-es Batman is csinált pl ilyen bevételt, legalábbis a gyártási költséget ilyen, sőt nagyobb szorzóval termelte vissza, ha így nézzük, az sikeresebb volt kb 6x-os szorzó a 11x-es ellen. Csak hát mindenki azt figyeli, hogy mi a végösszeg, de ahogy sokszor írtam már 250 millióból csinálni 1,3milliárdot miben különbözik attól, hogy 35-ből 410 milliót? brutális siker az is… Akkor miért ez a greatest?

 8. kameraman: mindig hülyeségnek tartottam ezt a csordaszellem elméletet amikor valaki csak negatív jelzőként használja. Az Avengers egy jó popcorn mozi, jókat mondanak róla az emberek a barátaiknak, sokan többször is megnézték, legdurvább bevételek a szuperhős filmek között = lehet mondani, hogy greatest. Szerintem nem az, de simán érthető a kijelentés. Ugyanígy a negatív wom meg kibaszás, nézzük meg a Prometheus bevételeit, pedig arra is elrohant hatalmas tömeg az első hétvégén. Ennyi erővel minden film csordaszellem, ami tetszik az embernek az ajánlja ami nem azt nem. Amikor te ajánlasz valamit akkor is. Szóval ezt nem lehet negatív vagy pozitív jelzőként használni, ezért is ragadtam tollat, még ha mint mondom, szerintem már volt jobb szuperhősös film.

 9. kameramannal nagyon nem értek egyet abból a szempontból, hogy túlértékelt lenne a dolog, vagy hogy csordaszellemről lenne itt szó, viszont abban nagyon igaza van, hogy rengeteg pénz a trendimániából jött be az Avengers-nek. Hónapokkal ezelőtt, ha elmondtam, hogy képregényrajongó vagyok, kívülállóként néztek rám, viszont ma már minden kis liba hatalmas nagy Marvel tudós.

 10. Kameraman: Egyrészt nem 1989 van hanem 2012. És ha azt nézzük 89-be jóval több embert járt moziba(+ jóval több mozi is volt) mint manapság, nem lehetett csak úgy letölteni bármit, nem volt dvd, blueray stb. Szerintem elég nagy teljesítmény ha nem is a “greatest” de mindenképp említésre méltó és szerintem(és sokak mások szerint is) igen is nagyon jól sikerült filmről van szó és se facebook majom nem vagyok sem rajongó egyszerűen csak 1 filmkedvelő… Több mint valószínű hogy az ilyen egyszerű filmkedvelők vannak többségben mint én, nem a pózerek stb.

 11. kameraman hát nem értem mi bajod a WOM-mal? Neked is baj minden. Emberek megnézik a filmet és elmondják a véleményüket (+ vagy -), mások meg ez alapján döntenek.
  Ha kritikus miatt az a baj! Ha a előzetesek miatt az a baj! stb. stb. Pont, hogy WOM egy teljesen jó fogódzó.
  Más, greatest blu-ray events, hát azért csak egy 10 lemezes kiadásról beszélünk, az meg azért tényleg greatest (elvileg, hisz írja is combo pack), bár biztos lesz külön is film.

 12. érdekes ez a “csordaszellem” fogalom, ez miért mindig csak egy irányba működik? ha sokan elmennek egy filmre, ha sokan szeretik az épp aktuális együttest vagy zenészt, akkor csordaszellem van, de ha sokan nem szeretik, az teljesen ésszerű dolog? az nem csordaszellem? én nem tudom hogyan működik ez, lehet velem van a baj de ha engem érdekel egy film akkor megnézem, facom se kíváncsi más nyavajgására, nem zombinak tartom magam akinek meg kell mondani mi a jó, majd köszönöm, én eldöntöm.

 13. Legalább már tudom meddig kell várnom hogy lássam a filmet. A vidéki mozi kötelező szinkron és 3D politikája miatt kihagytam.

 14. sandor8206: Nem a 10 lemezes kiadványról, hanem a sima, külön Avengersről beszélek, azt keveslem, de nagyon. És itt a combo pack a blu-ray/dvd combóra utal. Egyébként ne értsd félre, imádtam a filmet, és évtizedek óta egy ilyesmiről álmodoztam, csupán nekem annyi fáj, hogy nem szentelnek neki normális kiadványt.

 15. Én mint MARVEL rajongó (a logó tetkóval a lábamon)imádtam a filmet a moziban.És valószínű hogy a bevétel zömét a rajongók alkották és a tény, hogy több karaktert állítottak egy filmbe.És ne felejtsük el a 3D látványt sem mert ma már csak arra érdemes moziba beülni.Kasszát robbantana egy Igazság Ligája film is az eddig eljátszott karakterek színészeivel.Jah igen Christian Bale talán nem is búj többet a szerepben.Supermentől hol vagyunk még és ne is beszéljek a többi karakterről akit még mozivászonra sem vittek.

 16. Én mint MARVEL rajongó (Deadpool logó tetkóval a fenekemen) imádtam a filmet a moziban.
  Nem hodolok be a trendinek, hiaba Facebook, hiaba Wom, elolvasok 100 kritikat, kiszüröm ami fontos, megnezem a filmet, ha egyszer sem gondolkodom film közben, hogy pisilnem kell, es a film vegere hozza sem nyulok a popcornhoz akkor az a film NEKEM tetszett es elmondom mindne haveromnak, hogy kiraly a film! Masnap megint megnezem a moziba. Igen, nem egy Hitchcock, se nem Keresztapa, de attol meg kutya jo film amit legalabb meg 3szor megnezek a következö evekben.

  Kameraman: a te kommentedet inkabb egy Twilightra tudom elkepzelni amit tenyleg nem a film “minösege” miatt nez meg olyan sok ember.

  BTW: Akinek Avengers tetszett, Amazing Spider-Man is fog! Atvettek a folyamatos pörgest itt is es nem all meg a film egyszer sem!

 17. Írtam egy kisregényt, de inkább nem bonyolódok értelmetlen vitába. Helyette egyfelől örvendek, mert tudom, mit csinálok augusztus végén, másfelől ajánlok egy könyvet:
  The Avengers and Philosophy: Earth’s Mightiest Thinkers

  Inkább olvassatok, ezt a vitát még 500 komment után se döntitek el. A “hatalmas nagy Marvel tudós liba” meg addig kinézi, mikor nézi meg negyedszer :)

  UI: 1) Ez nem feminista duma vagy kötözködés, nyugi, mindenkinek megvan a maga véleménye. A könyv meg tényleg jó. 2) Ez korábban jön akkor, mint a Star Trek XI – na azt kínzás volt kivárni. Hehe.

 18. kameraman: Minden film ami neked nem tetszik de népszerű csordaszellem… Ehhez képest a prometheusnál meg azért érveltél a bukás mellett mert hogy lelohadt az érdeklődés. Hovatovább a 89es batman azért volt állításod szerint akkora show mert beindította a bat lázat. Ott is csordaszellem működött és batman ezért vált a number one hiróvá mert burton, nicholson alkotott, meg keaton meglepően epic batmant hozott. Önellentmondás FTW! Csak szólok, hogy ez a ‘nadenemisolyanjócsaksokahülye’ gondolat is ezer meg egy helyen szerepel, az is csordaszellem, csak az a negatív birkák kollektív hitének manifesztációja (kazinczy forog a sírjában). Pöppet gyerekesnek érzem ezt a mentalitást, amelyet a nézősereggel szemben gyakorolsz, meg úgy általában a filmek minőségével kapcsolatban. Ha károgást akarok hallani, egy bizonyos madárfajt keresek inkább :D, utólag kritizálni persze lehet, csak nagyon unalmasak ezek a prekoncepciók és egyoldalú, korlátozott összeesküvés elméletek.

 19. Nekünk kifejezetten tetszett a film, kétszer is megnéztük moziban, mindkétszer munka után. Remek kikapcsolódás volt, semmivel nem butább mint az előző filmek, sőt.
  Rég volt az hogy kétszer is elmentünk egy filmre, totál hidegen hagy hogy kinek mennyire tetszik-tetszett.
  Mondjuk egy ilyen lemezre sem az előzetes alapján fogok beruházni. Szimplán azért mert jó lett.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.