Ant-Man?

Bár ez még mindig nem a berendelés, de bizonyos források szerint Edgar Wright forgatott egy Ant-Man test reelt, hogy könnyítse a pénztárcák kinyitását az szuperhős filmmé formálásához. Avagy ez lesz a Marvel 2014-es, eddig meg nem nevezett dobása?

A test reel célja, hogy felmérjék mennyire vászonra való hős Ant-Man, milyen legyen a film hangneme és a többi.

A pár éve általa írt forgatókönyv alapján keverné benne a két karaktert, Henry Pymmet és Scott Langot, de nem eggyé formálva, hanem a 60-as évek és a jelen is feltűnne a filmben.

human
írta
2012. 06. 29. 02:17
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Ant-Man?” bejegyzéshez

  1. Mondjuk én (többek között) ezt sem értettem, hogy az eredeti csapatban miért nem volt benne, hiszen alapkarakter.

  2. Erről szól a poszt, hogy nem tudták/ják eldönteni, hogy vászonra való-e egy faszi, aki folyton óriásira nő, vagy apróra megy össze.

  3. 2013-ban The Wolwerine, Vasember 3, és Thor 2 lesz viszont a 2014-es év különösen jó lesz Marvel filmek terén, hogy miért? :D
    Amerika Kapitány 2 : 2014 április 4
    A Csodálatos Pókember 2 : 2014 május 2
    Titkos Marvel film 1 2014 május 16
    Titkos Marvel film 2 2014 június 27
    X-Men az elsők 2 : 2014 július 18
    Elvileg lesz Human Fly továbbá Galaxy of Guardians film ami nagoyn szoros kapcoslatban áll Thanos-al és elvileg abban vezetnék fel. Vasember 3-ban pedig fel fog tűnni Ant-Man és Radioaktiv Man

  4. Bosszúállók 2 biztos, hogy lesz a 2 titkos film pedig lehet, hogy a Bosszúállók 2 premier dátuma vagy az előbb felsoroltak vagy még Dr.Strange vagy Fekete Párduc. COMIC CON-on minden kiderül nem sokára :P

  5. Wolwerine = Wolverine
    Galaxy of Gardians = Gardians of the Galaxy

    Human Fly? Ez most Human-ra lett volna poen, vagy tenyleg komolyan gondoltad mint filmet?

    Black Panthert en is hallottam, Dr. Stranget is.
    Radioactive Man nem tudom mennyire jön IronManbe, tudom ott is ellenseg, de az elmult 5-10 evben inkabb Hulk ellensege volt (amikor eppen nem jo oldalon allt)

  6. Human fly tervről életben nem hallottam még.
    Strangeről meg Pantherről legutóbb azt hallottam, hogy őket kisköltségvertésű filmekben akarják tolni, nem ilyen nagy blockbusterekben.
    Amúgy vannak még tv sorozat tervek is, Alias (Jessica Jones), Mockingbird és Hulk!
    Ez az Antmanes Scott Lang-Hank Pym dolog meg jól hangzik!

  7. Gabor most csak szivatsz minket. Olyan jellemtelen karakter Human Fly mint May Neni valami tavoli rokona.
    (Human ne vedd magadra :D)

  8. Hát én nem szivatlak xd Én abban vagyok jöjjön minél több Marvel film :D előbbi kommentembe is ott a link Human Fly-ról :D

  9. Vmi ritka gagyi karakter ez az Ant-Man, nagyon remélem nem kap külön filmet, de még csak vászonidőt se más filmben.

  10. De nem úgy van,hogy a Marvel a Bosszúállókhoz kapcsolódóan csak 2 filmet adnak ki évente? Így mondjuk ennyi erővel tavaly nem csak a Thort és Kapitányt mutatták volna be, hanem pl. Hangyát és Párducot és benne lehettek volna ők is. De mivel szerintem csak 2 filmet adnak, ezért “nem fértek be”.

    2014-ben AK 2 mellett lehet csak a Guardians of the Galaxy lesz és nem 2+2 film. Szerintem 2015-ben is 2 film lesz, valószínűleg a Bosszúállók 2 és még valami. Lehet hogy Hulk folytatás.

    Radioaktív fickót én is olvastam,hogy lehet benne lesz az IM 3-ban.

  11. Ant-man-t úgy tudom én is elképzelni hogy keverik Pymmet és Langot. Bár itt a tervezetben nem pont úgy van, ahogy elgondoltam, tehát hogy egy név alá viszik a két karaktert, de az ötlet így sem rossz. Az ultimate univerzumban amúgy is Pymm először óriás volt, aztán hangya. Az óriás dns-kísérleteket meg lenyúlta a SHIELD a katonái számára. Így van benne potenciál. Talán a filmben úgy tudnák bemutatni, hogy Pymm kísérletezik az Óriás szérummal és mikor már kész, a későbbiekben rátalál Lang jegyzeteire, akivel valami történt a múltban vagy mittudomén akármi és felhasználja a hangyához + akkor gondolom a felesége is benne lesz, Janett, aki meg darázs lesz. Persze ez spekuláció, ettől függetlenül annyit biztos nem hozna a film mint egy Thor, AK. stb.még akkor sem nagyon klasszul van felépítve a forgatókönyv és maga a rendezés is faja. Engem ettől még érdekelne.
    A másik hogy a Párducot is ki nézné meg. Nem tudom erősebb karakter-e mint Hangya, de ott bele kell kalkulálni hogy feka csávó játsza a főszerepet, s fekákkal nehezebb eladni egy filmet, főleg ha ő a központi szereplő. Strange-nek örülnék, Thorban ott volt asszem Aggamotto szeme (ha jól írom).

  12. hát, most utánanéztem wikipedian. nekem először még thor is sok volt, mert szvsz elég erőltetett a karakter, de ant-man még hozzá képest is gáz.

  13. Ez butaság, hogy cska 2 filmet adnak ki a Bosszúállókhoz nincs megszabva így jött a pénz meg a sztorik Az első Bosszúállókhoz elég volt ennyit felvonultatni, mert ki volt találva az egész film csak a darabok kellettek hozzá.Most a Disney látva a Bosszúállók sikerét nem hiába adott a Vasmeber 3-ra + 100 milkát. Szerintem a Bosszúállók 2 film elkészítésére rekord összeget fognak adni. Eleve 2014-ben vagy 6-7 Marvel film lesz ebből 4 Bosszúállókhoz fog kapcsolódni tuti. Dr.Strange-re utalás a Thor-ban a kincstárban sok volt. 3 tárgy. Ő jó karakter elvel ő lett volna a Disney/Marvel 1.filmje. Sok mindenki kell Thanos ellen de nagyon :D loki lehet, hogy akarta is h Asgard-ba vigyék, hogy Thanosnak ellopja a Végtelen kesztyűt. Tuti valami ilyesmi lesz. Jön a Comic COn és mi nagyokat fogunk nézni szerintem :D

  14. A jó öreg Hangya legalább annyira fontos karakter, mint Stark vagy Thor… bár tény, hogy ugyanez igaz a Darázsra is.

  15. Mondjuk, akkor nem is baj,hogy nem csak 2 filmet adnak ki :D
    Ha tényleg igaz,akkor jó esz a 2014-es év :D De már most látom, hogy tele lesz minden olyan kommentekkel/véleményekkel ,hogy “jaaaaaj minek csinálni ennyi gagyi filmet” meg hogy “nem a mennyiségre, hanem a minőségre mennének rá pffff” :D :D

    De nekem mindegy, jöhet bármennyi, mindet megfogom nézni :P :D

  16. Ant-Man nagyon is durva karakter,az Avangersbe is benne kellet volna legyen,alap karakter.Az vagany lett volna,hogy az elsoben legyen benne o is es a masodikba bukkanjon fell Ultron…

  17. Én is nagyon hiányoltam Ant-mant és a Waspot az avengersből csakugy mint Black Panthert, mind a 3an nagyon jó karakterek, és lehet hogy Ant-man gagyin hangzik de igen nagyon bika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.