Guardians of the Galaxy is?

Már az Ant-man kommentek között is felvetettétek a Marvel további terveit, ami teljesen jogos, bár például a The Human Fly tényleges nagyvászonra kerülésére nem tennék nagy összeget, ellenben a tévében…

Viszont a Guardians of the Galaxy már jobban hangzik. Amúgy a találgatások abból indulnak ki, újoncoknak, hogy a Marvel bejelentett pár olyan időpontot, amiknél nem árulta el, hogy pontosan mit is fog bemutatni. Így izgulnak az Ant-Man fanok, olvasnak páran utána annak, hogy a Human Fly mennyire jelentételen figura, vagy kik is azok a Guardianok. Azt kell tudni róluk, hogy egy 31. századi szuper csapat, akik a Badoon nevű alienek ellen nyomulnak. Egyes tippek szerint Whedon szupermozijának a végén feltűnő Thanos is inkább az ő történetüket vezette fel az Avengers folytatása helyett.

Ami ezen pletyka ellen felhozható, hogy pár hónapja még Black Panther volt emlegetve a 2014-es, egyelőre ismeretlen Marvel filmre. Na meg az, hogy a Guardians of the Galaxy csapat nem annyira ismert még a képregénybuzik között sem.

Júliusban Comic Con, ott lesznek a nagy bejelentések, tisztázódik majd a helyzet, mert ami most van az egyelőre csak a képregény ismerők pletykagyárának tűnik. Ami tényleges hír volt a napokban, hogy az Ant-Manhez forgattak test reelt. Meg hogy Andrew Garfield szereti a képregényeket. Ez amúgy külön durva elméletgyártás, hogy a színészt látják pár Thronos képregénnyel, erre “Spider Man az Avengers 2-ben?” Lehet megvalósul, hiszen tudjuk, hogy a Sonynál a producer szeretné (erről már írtam), de azért durván két külön stúdió csinálna crossovert úgy. Szóval baromira nem egyszerű, és a Marvel még csomó mindent tud magában is csinálni, mielőtt ehhez a pénzcsaphoz kéne nyúlnia. Majd meglátjuk az elkövetkező években.

18 hozzászólás a “Guardians of the Galaxy is?” bejegyzéshez

 1. Sony már megdumált mindent Oscorp torony benne lett volna a Bosszúállókban csak a tervrajza későn került hozzájuk már konvertálták 3d-b javába a Bosszúállókat, így a pókemberben legyünk nyitott szemmel elvileg valami újságcikk vagy valami lehet majd a BOsszúállókhoz a pókemberben. Az se új hír h Vörös Koponya is ott van Thanosék mellett csak ki lett vágva nem a teljes verziót adták le (ez szerintem annyira nem túl biztos bár nem kétség a Tesseract valahova elvitte Vörös koponyát. Akárhogy is nézzük Hangya kell. Kpa eg ykülön filmet még lehet, hogy jó is lesz és még eggyel több hős a Bosszúállók 2-be. Jönnek sorra az új filmek. Thanos ellen rengeteg hősre van szükség és ezt ők is tudják főleg Joss Whedon. Guardians of the Galaxy pedig Thanossal össze lehet kötni azt írták, hogy ez az egyik titkos project de én azt mondom ez még egy újabb film elsz és nem a titkosak.Lényeg, hogy ebben akarják felvonultatni Thanos-t. Nagyon jó a sztorija a Halállal.

 2. Gábor: Ez a Oscorp torony az Avengersben, de késön adták oda dolog eléggé valószínűtlen. Hol olvastad, a Blikkben?

 3. Ez a cross-over jól hangzik, de annyi az esélye mint Orbán-Gyurcsány kéz a kézben ugrál és énekel.
  Plusz Spider filmnél a “Mivan vazze, egy szuperhős New Yorkban?!?!” civil emberek reakciója kicsit elárulja, hogy még nem láttak hőst.
  Beindult a Hipe és ez jó! Az a nagy szerencsénk, hogy az eddigi filmek nem lettek Green Lantern kategória és talán még 10 éven keresztül fog menni a vonat.
  (látom Human a trükkös matek egyenletek még mindig megvannak)

 4. Hát igen a Bosszúállók előtt kell játszódnia a Pókembernek de enkem mind 1, hogy cisnálják meg a lényeg, hogy legyen utalás benne. Mindenki maradjon bent a stáblista végén nem lehet tudni bármi meglehet :P

 5. Kis helyreigazítást szeretnék eszközölni a guardians-el kapcsolatban, lévén, hogy az egyik kedvenc csapatom.
  Eredetileg tényleg a jövőbeli team volt a guardians, de nem is olyan régen Abnett és Lanning felépített egy szép nagy (és elég jó) sztorit a Marvel űr részlegében, ami a jelenben játszódik és annak bizony szerves része volt a 21. századi Guardians of the Galaxy is! És ennek a csapatnak tagja egy sétáló fa és egy mosómedve is!
  Szóval az eredeti csapat tényleg nem olyan ismert (szerepelnek amugy a mostani sztoriban is pár rész erejéig) viszont az új arcokra már lehet építeni filmet és Thanoshoz is elég sok közük van. Erős a gyanúm, hogy inkább róluk van szó és nem a 70es évekbeli felállásról.
  Amugy ez a hír már kb 2 -3 éve is felröppent az Inhumans filmmel együtt.

 6. nem ismerem a Guardians of the Galaxy-t, csak meggugliztam őket, és hagy kérdezzem már meg h az ott capt. america pajzsa a csapatban és ha igen h került hozzájuk, v csak a jövőben szerezték meg vhogy és abban a 21. századi guardians-ban amit Balakin mondott nincs meg nekik? v hogy van ez az egész?

 7. Major Victory a jövőbeli csapat tagja és nála van Cap pajzsa. Major visszakerült a 21. századba egy téridő repedésen keresztül (tele van a sztori ilyen tér-idő anomáliákkal amiket az univerzumban dúló sorozatos háborúk okoznak) és a jelenkori csapatot erősíti és a pajzsot is használja.

 8. Érzem, hogy sok lesz ez.. Nagyon görgetik a szekeret a hegynek felfele.Meddig lehet fenntartani a világ egyik legnagyobb hype-factory-ját az a kérdés. (És mielőtt még valaki hater-ezne. Egy darabig tényleg jó valami, de amikor tucattermékké válik – és lássuk be évente 3-4 film :O, akkor miről beszélünk?)

  Guardians amúgy jöhet, ha az eredeti csapatot hoznák. Meg Korvac jó ellenfél lenne szerintem (valaki mellett esetleg). Azért ő ott van mindegyik csapat életében, Avengershez is köthető.

 9. Lehet nem itt kéne erről geekvitát nyitni, de szerintem az új csapat sokkal érdekesebb összetételű, jobbak a karakterek és Thanoshoz is több közük van. Persze az eredeti csapatot is meg lehetne logikusan csinálni, hogy kapcsolódjon de ők azért eléggé Avengers szerűek (ugye Major Victory, aztán van íjász is stb) a 21. századi csapat meg tele van egyéni arcokkal mint Starlord, Rocket Rackoon vagy Bug.
  Aztán az is lehet, hogy mixelik a két csapatot és a mostani karaktereket áttelepítik a jövőbe, végül is a filmes kontinuitásnak semmi köze a képregényeshez.

 10. Kapcsolódó hír, ami fontos lehet, hogy idén a Comic-con egyik programja a Firefly stáb 10 éves találkozója.

  Persze, nyilván álmodik a nyomor, de azért mégiscsak az a realitás hogy az Avengers úton a másfélmilliárdos boxoffice bevétel felé, a BR-t valószínűleg szintén venni fogják, és a Marvel valószínűleg sok mindenre hajlandó lesz a folytatásért. Szóvla ha Whedon kérhet valamit cserébe, azt most lehetne…

 11. Augusztusban kezdik forgatni a The Wolverine-t. Tudom még azért mindig a múltban játszódik, de bírnám kiírnák a végén ,,Napjainkban,, ott motorozna Stark meg mellette repülne :D Am az egyik dátum akár lehetne a Fantasztikus Négyes reboot is. Úgy érzem ők most nagyon kellenének bele :D Daredevil reboot lesz 2014-ben felőlem beletehetik :D

 12. Gábor: a felsoroltak mindegyike más stúdiónál van, nem lesz semmi közük az Avengershez.

 13. egyelőre reménykedjünk h pókembert (sonyt) sikerül összehozni a csapattal,ha összejön akkor jöhetnek csak a reménykedések az x-men,fantasztikus négyes csapatok társulásával

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.