Ilyen lesz a Paperman

A Disney rövidfilmje, ami a Wreck-It Ralph előtt vetítenek majd, és a kézzel rajzolt + cgi animációk keveréséből fog állni. Srác reggel a metrón lát egy gyönyörű nőt, de persze nem cserél vele telefonszámot, viszont nem sokkal később kiszúrja őt a szemközti épületben, és papír segítségével meg is hódítja. A poszter alapján kiszúrható ez mit jelent.
human
írta
2012. 06. 29. 02:22
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Ilyen lesz a Paperman” bejegyzéshez

 1. Először aszittem, hogy a Diynes nem elírás, hanem tényleg van ilyen stúdió, amolyan Disney-fricska gyanánt (amibe, ha kell, még akár a DIY-t is bele lehet magyarázni :D). :)

 2. Hát, ha meggebedek, sem fogom megérteni, hogy ha human látja, hogy elgépelt valamit a szövegben, akkor miért nem veszi a fáradságot, és javítja ki.

  Maga a rövidfilm kellemesnek tűnik, ebben a stílusban én szívesen megnéznék egy egészestés rajzfilmet is.

 3. Venom: most épp mit nem értesz, hogy nem voltam a gépnél azért nem javítottam eddig? Vagy hogy az ember a saját írásában nehezebben szúrja ki az elgépelést, hiába olvassa át, mert ő tudja mit akart írni. Szinte mindig kijavítom ha szólnak valamiért, szóval én meg a kommentedet nem értem, akárhova gebedek.

 4. Ha ez lenne az első alkalom, hogy ordas elgépelést látok, gondolod szólnék? Mindenki elnézi néha. De amikor egyre-másra botlok bele az elgépelésekbe, amik úgy maradnak, az elég bosszantó tud lenni. Szőrszálhasogatás, meglehet, de nekem bassza a szemem az elgépelés.

 5. Venom: Grammar nazi is here. nem fog megmenekülni egy iraqi kisgyerek sem,hogy ha minden egyes hibát kijavítasz,majd pocskondiázni kezded az egyik szerkesztőt.fölösleges viszály keltés plusz semmi köze a témához.De hogy ha annyira bassza a szemedet,normális módon is lehet ezt közölni..sry,az én szememet meg az ilyenek basszák”..

 6. Venom: milyen az az ordas elgépelés? Mármint szerintem a Diynes annyira nem ordas, ha mondjuk azt írta volna helyette hogy aásdvja akkor elfogadom, hogy nem igazán korrekt a cikk hírértéke, már ami a tényeket illeti. Egyébként engem is zavar és egyből kiszúrom (nem véletlenül dolgozom olvasószerkesztőként), de ha véletlenül írok egy cikket, akkor abban szinte biztos, hogy marad benn elgépelés, mert egyszerűen nem veszem észre, akárhányszor olvasom el frissen, írás után… 2-3 órával később már lehet hogy feltűnik, de általában nem ül annyit az ember egy cikken úgy, hogy közben nem is azzal foglalkozik…

 7. Estellotr, Szilvi,
  nekem is :) meg is néztem most újra. még mindig az egyik legjobb rövidfilm, amit láttam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.