Iron Man 3 concept

Már kezdik, már kezdik. Az orrunkon fog kifolyni, a túlnyomott marketing zászlóshajója jövőre új filmmel jön.

human
írta
2012. 07. 03. 19:00
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Iron Man 3 concept” bejegyzéshez

 1. Extremis!

  Nem akarok nagyon belemenni spoilerekbe, legyen elég annyi, hogy az új armor nanotechnológián fog alapulni, és gyakorlatilag Tony része lesz. Így akkor “jön” elő belőle, amikor akarja.

 2. minimum megölni akarják, de ő magára veszi a páncélt mint a kacsa mesékben a robokacsa majd nyakon vágja az ellenséget :DD
  vicceltem

 3. Hát remélem nem fogják ezt a nanotechnológiás szálat erőltetni, mivel azzal szerintem elveszne a vasemberből a “vas”. Képregényben sem tetszik annyira :)

 4. eleve nem vas, hanem arany titán ötvözet s filmben am meg az Extremis egy nagoyn jó sztori lett összehozzák Mandarinnal meg minden állatság lesz :D

 5. Nanót én se akarok, az számomra túl röhejes téma. Vasemberben a sok lapocska, mechanika a szép. Avengersben is milyen ütős páncélja volt.

 6. Az 1es remek volt,a 2es megjobb de 3is csinalni az mar… Inkabb csinalnanak masrol.Nem mintha nem imadnam Iron Mant,de van egy olyan erzesem,hogy ezeket a filmeket csakis a bejovetelert csinaljak,eroltetik…

 7. Amíg jók a filmek, addig én nem nevezném erőltetésnek. Rengetegszer előfordul, hogy a második harmadik résznél olyan “eztmegmiatosznakkellett” érzésem van, de a vasember kettő talán még állatabb volt, mint az első.

 8. Pedig elég sok az extremissel kapcsolatos pletyka.

  Akik pedig a hihetőségről beszélnek, azok gondolom Thort teljesen kihagyták..

 9. Kövezetek meg, de én személy szerint kicsit örülnék, ha előhúznák a “vasember vs. pia” szálat. A kettőbe (lehet, hogy én képzeltem csak bele) elég jól el volt hintve.

  Bár elismerem, hogy Tony karakterének egyáltalán nincs szüksége jelenleg ilyesfajta jellemformáló szálra, de szerintem érdekesen meg lehetne oldani (plusz ha még beleraknák Dynamot is).

  Tudom ez most bugyután hangzik. Bocsika mindenkitől! :)

 10. Szerintem sem erőltetés, bőven van még a karakterben, és talán most először kap igazi “super-villain”-t. Az előző két rész ellenfelei az Avangers-ben lévő(k)-höz képest kispista volt a számára. Remélem a film rendezője olyan jól nyúl az alaphoz, mint Whedon a team-up filmhez.

 11. Érdekesen hangzik ez a nanotechnológián alapuló páncél, amúgy meg ne húzzátok már le úgy, hogy még nem is biztos meg még nem is láttuk, lehet, hogy a filmben baromi jó lesz.

 12. dr.UnGrammar: én úgy emlékszem régebben Human postolt olyat még valamelyik Ironman 2 hírnél, hogy a 3. részbe beleakarják rakni az alkohol problémás szálat.

  Spoiler?

  Tonynak tippre valami leszedi a lábát meg a karját, és a páncélhoz passzoló művégtagokkal pótólja, de nem lesz nano tech, elvégre a képen még látszik a “lemezes” felépítés.

 13. Kicsit erős lenne ha Tony elvesztené a végtagjait, de remélem minél hamarabb kapunk információkat az új részről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.