Pókember jól indított

Amerikában ugye Július 4 van, itt is, de odakinn ez ünnep. Na most az új Pókember film ebben a melegben és a hosszú ünnepen került bemutatásra. Az első napján 35 milliót szedett össze. Ez baromi sok, hatalmas siker néz ki itt.

17 hozzászólás a “Pókember jól indított” bejegyzéshez

  1. Siker volt az előző is, aztán tessék. Alig néhány év és remake, reboot, vagy miaszösz. Komolyan az embernek már a könyökén jön ki a sok szuperhősös gagyi.

  2. Nagyon helyes! Én nagyon várom is a filmet, remélem sok bevétele lesz.
    kameraman: “Komolyan az embernek már a könyökén jön ki a sok szuperhősös gagyi.”
    Ezek szerint mégsem…

  3. olyan szempontból most igaza van kameramannak, hoyg az eredetsztorikból már kicsit elég. Viszont a Pókember reboot kellett, annyira rossz hírt hagyott maga mögött a harmadik rész.

  4. most kezdték el úgy a sztorit, ahogy illik: Gwen Stacy-vel. végre egy kis tökösség a stúdió részéről.

  5. várom már nagyon. van remény, hogy szuperjó lesz :)
    jövő héten jön itthon? rá egy hétre bat?

    vagy hogy is? :)

  6. Jövő héten itt, viszont csak arra rá 2 hétre TDKR.

    A Pókembert jobban várja a barátnőm, mint én… :D

  7. sugabubus! KÉPREGÉNYSPOILLLLER
    Igen,és utána MJ…asszem a Zöld manó öli meg Gwent,de valaki erősítse meg:D

  8. SPOILER

    hát ha Gwen túléli a filmet, a következő részbe jöhetne a manó. végre normális jelmezben.

  9. sugababus: SPOILER!
    Igen, Gwent a Zöld Manó öli meg, egy olyan jelenetben, ami nagyon hasonlít a 2002-es filmváltozat Brooklyn-hidas jelenetére. A Zöld Manó ledobja Gwent a hídról, és bár Pókember próbálja megmenteni, kudarcot vall. Ezután szúródik bele a Manóba saját röpdeszkája, ahogyan a filmben is. Csakhogy ott MJ volt a nő, és nem halt meg.

    Mellesleg én örülük, hogy a film ilyen jól teljesített, mert tényleg egy jól összerakott, a képregény(ek)hez hű alkotásnak tűnik, és ha valóban az, akkor kaphat egy esélyt.

  10. SPOILERES

    Ha már ennyire arrol van szo, hogy a Zöld Manó nyirja ki Gwent a második részben, a legmerészebb huzás az lenne ha a harmadikra behoznák a két gyereket, amik Gwen és Osborn egyéjszakásábol születtek, és rohadt gyorsan növekednek, az apjuk meg félreneveli őket, hogy biza, meg kell ölni Petert. Persze eredetileg Peter MJ-től tuja meg hogy Gwennek gyerekei vannak a Zöld manótól, ezért kellett meghalnia, mindezt 20 év házasság után, tehát iszonyatosan dark befejezést lehetne kanyaritani a trilogiának.

  11. hát én Andrew Garfieldot az egyik legnagyobb tehetségnek tartom, amit a Boy A-ben mutatott az már-már zseniális volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.