Damon az Elysiumban

Neill Blomkamp (District 9) új filmje, amit eddig nem túlzottan reklámoztak és a paparazzi sem a forgatás környékén lógott minden nap. Na mindegy, a lényeg, hogy Matt Damon láthatóan elővette a rendrakó szerszámot.

A történet szerint 2159-ben a gazdagok egy Elysium nevű űrbázison tengetik mindennapjaikat, az emberiség maradéka pedig a Földön próbál túlélni. Ezúttal is a bevándorlás a téma, hiszen a gazdagok közé szinte lehetetlen bejutni. Itt jön a képbe Damon figurája, aki egyensúlyt hozhat ebben a világba. Majd meglátjuk miképp.

Matt Damon in Elysium

human
írta
2012. 07. 05. 03:16
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Damon az Elysiumban” bejegyzéshez

 1. Bloimkamp?
  Szigorúan csak moziba!
  Chenrail fegyver?
  Megesz a kíváncsiság mi az!! :D

 2. Jól hangzik… de akkor gondolom D9-nek nem lesz folytatása?
  Persze ezt is várom, a rendezőtől bármi jöhet :D

 3. D9 2009 legjobb filmje volt bakker!!! Ezen a képen meg Damonnak is van karizmája végre!! Wooooowwwww ide vele de rögtön!

 4. blade78: chemrail: gondolom valami kémiai alapú gyorsító puska. olyasmi lehet mint swarcinál a végkép eltörölniben, csak inkább biológiai célpontok ellen.

  amúgy démonnak nem kifejezettek ál jól ez a bőrfrizura, olyan szép nagy feje van tőle ezen a képen

  a sztori gondolom semmi nagy újdonságot nem fog hozni magával, de nem is kell. csak legyen jó, ne bakizzák szét az egészet, és akkor talán kapunk egy jó kis scifit.

  mikorra várható egyébként?

 5. Felmerül a kérdés, hogy a még 1000 éve felkerült vírusvideónak (mikor az út szélén találnak valami patkányszerű lényt) mi köze van ehhez a történethez?

 6. Elsőre azt hittem Rock, aztán meg Willis. De hogy Damon? Ha jól látom van kis bajuszkája? Badass így. Várom a többi infot.

 7. Valaki felvilagositana, hogy a D9 miert is volt annyira jo? emlekszem anno vegigneztem, de a vegen elpocsekolt idonek tartottam… :D

 8. Nekem a HitManese gyerek ugrott be, Oliphant vagy hogy is híjják. Mattet megse ismerni eslő blikkre. Mindenesetre kiváncsi leszek erre a filmnre, D9 jó volt reméljük jókis szórakozás lészen majdnan.

 9. Bazz, csak akkor tűnt fel hogy ez Daemon amikor olvastam ! Kapásból a Szikla vagy Willis ugrott be! Jól áll neki a bőrfejű , kemény lett tőle :D ! Egyértelműen város a film !

 10. “Majd meglátjuk miképp”
  Exoskeletonnal, hogy máshogy? Ha jól tévedek, ugyanaz a cégecske intézi Blom-nak a CGI-t meg a díszleteket akik a D9-ben is segítkeztek, szóval nagy reményeket fűzök hozzá.

 11. Hát várós a film, az tuti, ha megtámogatják valami kis egyedi ízzel (pl. sajátos képi világ), akkor nagyot ütHET!!! Minden esély megvan erre amúgy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.