Taken 2 másodszor

Szerintem ha valaki egyedül kinyírná a lánykereskedő hálózatom egész párizsi ágazatát, és kiderülne, hogy csak a lányát akarta megmenteni, akkor azt utána békén hagynám. A rosszfiúk nem így gondolkoznak.

human
írta
2012. 07. 06. 14:20
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Taken 2 másodszor” bejegyzéshez

 1. és valszeg rögtön el is taposna a konkurencia :)

  hm, inkább nem nézek trailert, hadd maradjon több meglepetés

 2. Human ezen a szövegen vigyorogam egyet. NA ja a rosszfiúk már csak ilyenek. Hát vannak elvárások a filmmel kapcsolatban az biztos.

 3. 1. Az araboktól még mindig hihetőbb, hogy mondjuk az első rész végi perverz vén fütyit megdzsihadolják. A kurvafuttató/ drogterjesztő lepukkadt albánoknak ez még mindig erőltetett anyagi és erőnléti ráfordításnak tűnik.

  2. A telefonos jelenet, ami az első részben olyan emlékezetesre sikerült így átértelmezve erőltetett és ostoba, remélem nem ez jellemzi majd a film egészét.

  3. Nagyon erős a gyanúm, hogy ez igencsak nyögvenyelős és izzadtságszagú folytatás.

  Neeson remélhetőleg ezt a rossz előérzetet majd eloszlatja valamennyire a korrekt helytállásával. A film nézős lesz, de kicsit pesszimista vagyok, egyenlőre :P

 4. igen, ez a “gyors felhívom a lányom és közlöm vele hogy mindjárt elrabolnak minket, miközben anyura és rám fegyvert fognak” jelenet nekem is kicsit bántotta a szememet. ha már ennyire be akarták ezt tenni a folytatásba, lehetett volna valamivel frappánsabban is.
  amúgy meg, ha ebben is olyan tökös zúzás és leszámolás lesz mint az elsőben, akkor megbocsájtjuk ezt a kis malőrt

 5. Mennyi ádámcsutka fog ebben is széttörni. Mondjuk 2 dologra lehet következtetni a sztorit illetően–>Vérbosszú az albánoktól és a kiscsaj akkor elhasalt mint énekesnő :P

 6. Szerintem nem akkor hívta a lányát amikor fegyvert fogtak rá hanem előtte 1-2 perccel amikor már tudta, hogy mi fog történni. Egyszerűen csak így lett összevágva a trailer.

 7. Bandido
  szerintem ez úgy lesz a filmben is, ahogy a trailerben.

  Először nekem is bántotta a szemem ( nem kicsit ) a telefonos dolog, de belegondolva teljesen logikus, hogy amíg lehet, szól a lányának, hogy elrabolják őket és hogy meneküljön.

 8. Szerintem az összes ilyen folytatásnál előre tudható, hogy erőltetett lesz és igazából csak az első ismétlése más környezetben. Van egy film, a story igazából egylövetű, de mivel nagy siker volt, le kell húzni róla még egy bőrt.
  Nem ez az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó.
  Pl Hangover, ugyanez a szitu.
  Azzal meg aztán végképp nem segítenek rajta, hogy az első részből szinte egy az egyben áthúznak jeleneteket az újba (telefonos dolog).
  Arról nem is beszélve, hogy szerintem Liam Neesonön és egy-két jobb jeleneten kívül semmi extra nem volt már az elsőben sem. Volt a telefonos jelenet, ami tényleg jól sikerült, de azt már egyből ismétlik is.
  Ugyanazt érzem, mint anno a Hangover 2 trailernél. Ott bejött, szerintem most is befog.
  (Paranormal Activity is ilyesmi talán, úh ha mennek a Taken 2-re is a moziba, akkor várható a harmadik rész is. Amíg lehet nyújtják)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.