Az utolsó Batman löketek

Ha valaki még akar spoilerezni magának, akkor egy hosszú, 10 percnél is hosszabb ígykészült, és az IMAX vetítések reklámja várja videó formában. Előre!

9 hozzászólás a “Az utolsó Batman löketek” bejegyzéshez

  1. jó ez az így készült, mert amit idáig tudni lehetett azt elmondják benne, ráadásul vannak új dolgok is, de azok se zavaróak, a vége mikor kezd átmenni egy előzetesbe videó meg baromi hangulatos

  2. ezt honnan vetted, hogy nem lesz? már miért ne lenne? most már minden nagyobb filmet behoznak IMAX-be is, nem csak a 3d-seket (én pl mi 4-en voltam elöször IMAX-ben, az is 2d volt). pont ezt ne hoznák? ne idegesítsd fel a népet :)
    az egyetlen szemétség az, hogy 99% hogy csak szinkronnal fogják ott adni

  3. Már írtam egy posztnál: lesz Imax, szinkronosan, és lesz feliratos kópia az Arénában és a Mammutban, de Imax feliratos nem lesz.

  4. Richie: és azt véletlenül nem tudod, hogy mikortól lehet foglalni?

    sugabubus: sehonnan nem vettem, ezért volt kérdőjel a mondatom végén.
    Mivel a Sötét Lovagot se hozták be, igaz akkor még nem volt digitális vetítőgép és filmes kópia kellett (bár ne váltottak volna erre a ratyi digitális vetítőre!!), az pedig, hogy az imax verzió biztosan szinkronos lesz pedig nem szemétség, hanem logikus lépés.
    Átlag proli nem szeret olvasni, főleg moziban nem, és a plusz jegyárat sem fizetné ki, ha feliratozva lenne, egy ekkora blockbusternél kész öngyilkosság lenne a feliratos verzió.

  5. feliratosan lattam a Beginst is feliratosan lattam a aTDK-t is,ez sem fog kivetelt kepezni!:-) Egy ilyen volumenu filmet szeretnek eloszor eredeti nyelven nezni es csak aztqn magyar szinkronnal.

  6. Durva, az így készült videót látván beleborsódzott a hátam:) Várós már nagyon.

  7. fura hogy Liam Neeson Ra’s al Ghuljáról eddig egy árva kukkot nem ejtettek, pedig elvileg ő is benne lesz. Lehet lesznek még itt meglepetések. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.