Nagy robot jó, nagy robot zúz

Sok Comic Con van egy évben, de a legnagyobb most lesz. Igazi fanfavorit és annak szánt filmekhez kapcsolódó reklámanyagcunamiban lesz részünk. Indítsuk az egyik legjobban várt filmmel, a Pacific Rimmel, aminek a poszterén hatalmas robot van. Ez mecha lesz a javából, egy del Toróba bízunk.

A Pacific Rim comic con posztere

11 hozzászólás a “Nagy robot jó, nagy robot zúz” bejegyzéshez

 1. Spoiler(lehet)

  In the film, legions of monstrous creatures, known as Kaiju, start rising from the sea and begin a war that would takes millions of lives and consumes humanity’s resources for years on end. To combat the giant Kaiju, a special type of weapon was devised: massive robots, called Jaegers, which are controlled simultaneously by two pilots whose minds are locked in a neural bridge. But even the Jaegers are proving nearly defenseless in the face of the relentless Kaiju. On the verge of defeat, the forces defending mankind have no choice but to turn to two unlikely heroes-a washed up former pilot (Charlie Hunnam) and an untested trainee (Rinko Kikuchi)-who are teamed to drive a legendary but seemingly obsolete Jaeger from the past. Together, they stand as mankind’s last hope against the mounting apocalypse.

  Spoiler vége

  Nekem ez így elég bugyután hangzik. Konkrétan Godzilla vs Mechagodzilla :D

 2. ennél kisebb robotokra számítottam O.O
  kicsit megalomán ez de biztos jó lesz!

 3. Ha ekkora a robot, akkor mekkorák lesznek a szörnyek amik ellen harcolnak majd? :D

 4. hát én is kisebbekre számítottam, bár ez csak egy poszter annó az amcsi Godzillánál is ez volt, ott is túlzott rendesen a plakát.
  A sztori tényleg eléggé Godzillás :-) jó lenne valami mozgó anyag, abból azért már több infó lejönne

 5. mert melyik történet nem hangzik ‘bugyutának’ tíz mondatban? Toro azért letett már pár filmet az asztalra, és azokon nem unatkoztam kicsit sem

 6. Ez mi a fax? Nevetséges, komolytalan, ez már jóval afölött a méret fölött van ami akár hihető lenne de még nagyobb baj, hogy jóval afölött aminél már igazából mindegy is mekkora, mert nem lehet viszonyítani pl. egy emberhez. Ha látod, hogy mondjuk kb. 5-ször nagyobb egy embernél akkor az jól adja ki. De itt mi látszik? Semmi, olyan nagy hogy felmérhetetlen, ergo az alapigazság itt is áll: a kevesebb néha több…

 7. Ebből látszik, hogy Del Toro nagy név; Transformerst rendez, és mindenki tűkön ül.

 8. Számomra egyáltalán nem hihetetlen a méret. Egy repülőgép-hordozó is elég méretes. Először én is azt gondoltam hogy majd egyszemélyesek lesznek, de nekem az is tetszene ha a robotnak egész nagy számú legénysége lenne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.