ED-209: a tökéletes rendőr

Az új Robocop film víruskampányát mivel mással indítanák, mint a jó öreg Eddel. Ha a képre kattintasz, akkor videó is van. Bereklámozzák az új terméküket.

Ed-209 az új Robocopban

human
írta
2012. 07. 09. 02:29
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “ED-209: a tökéletes rendőr” bejegyzéshez

 1. Robocop sorozat máig a kedvenceim közé tartozik. Remélem, hogy nem 10 vagy 12+os lesz a film…

 2. Ez váratlanul ért így a semmiből! Még 13 hónap van a bemutatóig. Valahol azért reménykedtem, hogy nem a grafikai trendkövetés lesz a lényeg. Hiába…

  Azért kiábrándító, hogy ennyire nincs senkinek eredeti ötlete, hogy még az ED-209-est is meggyalázzák… Előre félek, hogy milyen iszonyat trendi lesz majd az új Robotzsaru-design.

  Ez az RC-2000 (a weboldalon) a Robotzsaru modellszáma? Mert csak részleteket mutogatnak belőle. Az is lehet, hogy a főellenség lesz majd…

 3. Még mindig abban reménykedek, hogy alszom és felébredek és rájövök, hogy csak álom volt, hogy meggyaláznak ilyen filmeket, mint a Robotzsaru egy remake-kel. Ha nincs ötlet, menjen el benzinkutasnak, de ez a remake-mánia nem tudom, hogy minek szól. Mert nem nekem az biztos. De akkor ki az aki annyira sekélyes, hogy másolatokkal beéri? (Akkor jó neki a guminő is?)

 4. szerintem meg jól is elsülhet. :) az igaz, hogy elég sokminden fog múlni robocop kinézetén, de eddig nincs hiba. tudom még nagyon az elején vagyunk… mindenesetre ez a vírusvideó elérte, hogy várjam a többi hírt, tehát a célját elérte.

 5. nem értem mit nem értetek a remake mánián: profit. mindenki ezt akarja, ezért csinálják, a studiós filmgyártás már jó rég óta erről szól. Ne próbáljátok idealizálni a filmkészítést. Erről szól és kész. …de ha egy picit még is akarjuk akkor: a mai 10-12 éves srácoknak a régi Robocop feltehetően röhej, nagyja megse nézi, a mai gyerekeknek jól jönnek az ilyen filmek, valamint azt se feledjétek, hogy sok a 80-as 90-es években készült film közül már akkor is sok, remake volt.

 6. húú!

  amúgy én is ellenzem ezt az esztelen remake mániát, de úgy vagyok vele, ha már csinálják, akkor hátha jól fog sikerülni. mindenesetre ez a kis ízelítő tetszett, remélem a filmben is lesznek ilyen reklámok mint az eredetiben.
  ja és hogy R-es lesz és nem valami gyerekrajzfilm. erről tudni már valamit?

 7. kifejezetten örülök ennek a remake-nek, én akkoriban inkább a terminátoros táborhoz tartoztam és sosem szerettem a robotzsarut, szóval kíváncsian várom ez mit hoz.

 8. Nagyon nagy Robocop rajongó voltam, húgommal megszámlálhatatlanul sokszor néztük meg a PRO7-ről felvett filmet. Ennek ellenére én várom, ha szar lesz attól még a réginek nem esik baja nem? :) Attól az még ugyanolyan jó marad, szóval no para a remake-ek miatt. Egyébként eddig szerintem jó. Ha modernebb páncél lesz, stb. az nem baj, az ilyen öregeknek mint én is nyilván változik az ízlése, bejön a modern design, haladunk a korral, stb… A hangulat legyen olyan mint régen, akkor már nagy baj nem lehet.

 9. Eléggé régimódi vagyok, sokkal többre tartom az olyan filmeket, ahol tisztességesen felépítik a díszleteket, mindegy milyen méretben, és a trükköket is old school módszerrel csinálják.
  Ebben jelenleg úttörő Nolan, aki a lehető legkevesebb digitális trükkre törekszik.

  Az eredeti SW látványvilága tetszett, de az új trilógiától szó szerint hányingerem volt az agyon cgizet mindentől, amiről messziről lerítt, hogy minden mű.

  A mozi alapvetően az illúziókeltésről szól, persze vannak nagyon aprólékosan és profin kidolgozott cgi trükkök, de a tucattermékekre nem ez a jellemző.

  És itt jön képbe a Robotzsaru, ami a kor követelményeinek teljesen megfelelt, sőt, manapság is nagyon jól elmenne a sok gagyi között, de nem, forgassuk újra, rakjunk mindenhova hologrammokat és érintőkijelzőket, mert ez a trendi, és persze az egész filmet forgassuk le zöld képernyő előtt, majd a számítógépfarmok kiegészítik a gyenge újrázást.. :(

 10. off: én is hagyomásnyos trükköket szeretem és ja, nolan-nek jár a pont, meg azért ridley scott is igyekezett így csinálni, bár egy modern scifinél igen nehéz dolog nem cgi-t használni (prometheus)

  az új ed 209-ről meg a district 9-s exoskeleton jutott eszembe, szerintem azt a weta jól összehozta, ettől függetlenül én se vagyok oda a remake ötletért ez van

 11. az új ED eléggé transformeres lett, nem lepődnék meg ha az új robotzsaru meg ironmanes lenne
  + én is inkább “eredeti” párti vagyok mint CG

 12. Hát ebből annyit látni ki,hogy jó úton fogták meg a témát. Ebből kirajzolódik,hogy hűek lesznek a régihez,csak vadiúj dizáyn. Az új kettőkilences nem rossz, de valahogy a régi kicsit állatabbul nézett ki, a régi mai napig megállja a helyét, de ettől függetlenül érdekelni fog ez nagyon is. Lehet hogy robo is jóval csícsásabb, részletgazdagabb lesz, mint a régi. Reklámoknak mindig is nagy szerepük volt, ezt jó hogy most is meghagyták a témában.

 13. Én inkább attól félek, hogy teljesen komolyan veszik és kihagyják azt a szatirikus, társadalomkritikával tűzdelt hangvételt, ami már itt, a Csillagközi invázió előtt készült Verhoeven-filmen is nagyon érződik.

 14. Örülök h az ED-209-et úgy modernizálták h azért a régi felismerhető formájához ragaszkodtak, de annak nem, h elhagyták az OCP cég nevet.

 15. Ahogy Swen is írta, a cél a profit.
  Szóval senkinek ne legyenek kétségei a besorolást illetően!

 16. Blain: hsz írás elõtt nézz körbe, és talán meglátod a mindenhol szereplõ ocp feliratokat..

 17. Zirowe: OmniCorp van mindenhova írva, nem pedik OCP és a régi logóból is kivették a “P” betűt.

 18. Olyanok vagytok, mint a nyugdíjasok. Attól, hogy remake még lehet jó. Ez az első cikk, amit az új Robocopról láttam, és nem keltette fel az érdeklődésemet. Ettől függetlenül még nem pöckölöm a fikát rögtön – pedig szeretem a régi részeket.

 19. A rendező azt nyilatkozta valahol, hogy az ő verziója arra a részre koncentrál majd, hogy mi történik Murphy szitává lövése és Robotzsaruvá válása között. Ez egy érdekes koncepció lenne, ha megvalósulna, szóval még talán van remény. A trendi design-ra persze nincs mentség…

 20. Kíváncsi vagyok nagyon a filmre, nem értem mi értelme van leírni a filmet, hogy még semmit sem láttunk belőle. A Robotzsaru designja pedig tuti, hogy a mai kornak megfelelően fog kinézni, 87-ben még jól nézett ki a vásznon az a kinézet, de azért szerintem az most nem lenne olyan jó szóval remélem, hogy jó ütős modern kinézetet kapunk. A remakel meg nincs semmi baj, nem hiszem, hogy egy új film készítésével “meggyalázzák” a régit sőt kapunk egy modern Robotzsaru filmet ami lehet, hogy nagyon jó lesz, de lehet, hogy nem, majd kiderül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.