Az első szakkör foglalkozás

Na ha valaki arra kíváncsi, hogy megfázva milyen baromságokat beszélek, az mindenképp hallgassa meg az alábbi 10 perces podcastkezdeményt. Meghívott vendég is van.

Az egész kapcsolódik a moziélmény bloghoz, ahova várom a ti élményeiteket. Bárki küldhet be oda bármit, de kikerülni csak az élménybeszámolók fognak.

A káromkodások miatt csakis 18+ olvasóknak.

Letölthető.

Amúgy minden egyéni élmény, vagy 1 éve nem voltam a Westendben, lehet azóta fejlesztettek.

33 hozzászólás a “Az első szakkör foglalkozás” bejegyzéshez

 1. A meghívott vendég csak nem az asszony? :D

  Nekem a kedvenc mozis élményem az volt, amikor Miskolci Cinema Cityben az usher rossz teremhez irányított, és tíz percig kóvályogtam azon az egy kibaszott folyosón mire megtaláltam a rendes termet.

 2. Szerencsére nekem még nem volt negatív moziélményem. Nyíregyházára járok moziba, a Nyír Plázában található Cinema Citybe, a mellékhelyiség is igényes :) . Viszont a telefonosokra én is haragszom, meg a filmközben dumálókra is. Kicsit negatív élmény az első 3D-s vetítésemnél volt, elsőre eléggé megerőlteti az ember szemét a dolog.
  Tetszett ez a podcast.
  +1 “nyuszi lány”-nak aranyos a hangja :) .

 3. amiről a “nyuszi lány” beszél nálam a terminálnál esett meg,a film első 10 percében hiányzott kb mindenkinek a feje,és a kép felső harmada,vagy fele
  3 perc után persze kiment egy srác reklamálni,de még így is idő volt mire tudtak vele mit kezdeni

  a kijárkálás szokott engem idegesíteni (főleg ha velem egy sorba vannak,és mindig fel kell állni h elférjenek),vagy csak nem értem,ott vagyok a fél liter üdítővel megiszom a film végére de mégis végigülöm a 3 órát is simán,merthát ezért fizettem h a teljes filmet végignézzem
  mondjuk azt is rühellném ami megy pár külföldi moziba,h ami hosszabb 100-120 percnél azt félbevágják és van egy 5perces szünet a filmben

  am érdekes post,kíváncsi vagyok mik lesznek a következő szakkör foglalkozások

 4. Na Human ha valaha is összefutunk két dologról biztosan felismerlek ezek után, a hangodról és valószínűleg arról, hogy állandóan kikötött cipőfűzőben jársz ;)
  (a pavlovi-módszer :D)

  De ha már ilyen élményeknél tartunk:

  ad-1. Mammutba se járj nagyon moziba, borzasztó mosdókörülmények és nekem konkrétan ott tettek ajánlatot (a férfimosdóban), amit volt szerencsém elutasítani lehúzott sliccel kiiszkolva sebesen (bár ez szilveszterkor történt buliba menet, nem moziba menet, de attól még óvlak a hasonló szerencsétől).

  ad-2. Ritkán járok moziba, mert nem ugyanaz az élmény mint kiskoromban volt, közel sem. Valahogy megváltozott a fílingje az egésznek, meg persze ma már itt az internet miegymás.

  ad.-3. Különben is életveszélyes moziba járni velem (partnereim véleménye szerint) mivel nem nagyon hagyom szó nélkül azokat a zavaró momentumokat, amiket ti is említetek. A városunk mozigépészét ugyan sohasem kellett helyre tenni, de az elénk ülő kommentelőkel, vagy simán fecsegőkkel már volt bajom. Nálam pedig a “Légyszívestől…” a “Befognátok végre…” és az “Anyádat ne hívjam fel…” beszólásig nem múlik el sok idő. Többen csodálkoznak is miért van ennyi épp csontom mégis :D

  Pestieknek egyébként a Mom Parkot ajánlom, nem azért mert ott minden a legnagyobb rendben van, csak azért mert még ott vannak a legkevésbé rossz viszonyok mind közül, szerintem.

 5. Én egyáltalán nem értem,hogy miért kell bekapcsolva hagyni a mobilt a moziban.Szerintem ha valaki másfél-két óráig nem elérhető,akkor még nem dől össze a világ.És a “mi van ha közben kórházba kerül valakim bla bla” szerintem bőven nem érv mások élményének a hazavágására,mert ez egy a 100 millióhoz.És amit én még utálok,az a szemetelés.Tudom,hogy felszedik utánunk,de a kulturált viselkedéshez nekem hozzátartozik,hogy rendet hagyok magam után.Vagy majd idővel a mozitermek is olyan gusztustalanok lesznek,mint az emlegetett wc-k.

 6. saltanus: rendben.

  Willow: oké! javítom.. ja nem tudom már. Hát élőben kicsit nehezebb fejből emlékezni.

 7. Ez a “mindenki ül és várja, hogy majd valaki szóljon a személyzetnek” annyira tipikus, hogy toltam is gyorsan egy ezzel kapcsolatos moziélményt a blogra! :)

 8. Amúgy adta ez a hangos változat nagyon, remélem lesz rendes podcast is belőle, mivel – eskü! – szimpatikusabb vagy így, mint a rideg betűhalmok mögül. :)

 9. egyetértek mercenary-val, sokkal jobban átjön így a stílusod. mondom ezt úgy, hogy az írásaid is nagyon tetszenek:)
  lájk, még ilyet, stb.

 10. Human stílusa nekem is bejön. Nagyon negatív moziélményem nekem nem sok volt, de zavaró tényezők nekem is voltak. Két dolog cseszi fel nagyon az agyam: A dumálók (akikre rászólok ha nem fogják be szerencsére még nem nagyon volt) és ha a mellettem ülő elkezdi buzerálni a mobilját. Mozigépésszel gondom még nem volt.

 11. Valahogy teljesen máshogy képzeltem el a hangod :)

  Ellenben ha kicsit összeszeded magad, nagyon frankó podcast-ek készülhetnének ebből, nem kellene veszni hagyni…

  Bár abból hogy ez az “első” szakkör azt a következtetést merem levonni hogy jön még :)

 12. sugabubus: kötve hiszem, mert a rendszerbomlasztás és a mindenki helikopter emlegetése helyett a célom az hogy jól érezzem magam és szórakoztassak pár embert közben.

 13. ha már westend :Legutoljára mission impossible 4-et néztem, egyik wc-t se lehetett bezárni,a tisztaságáról inkább nem is beszélek.

 14. javaslom mindenki menjen el most a Westend moziba és nézze meg most a Cinema City felújítása után – fizetett reklámot hallotak :)

 15. Mindenféle podcastot nagyon imádok, sokkal közelebb hozza az oldal készítőjét az olvasókhoz, és szerintem ez egy jó dolog, már itt is egy jó kis beszélgetés alakult ki. (Bár ott a blog, oda is írjatok! :) )
  Sok podcastot még, a vendég is jó ötlet volt. Így tovább.

 16. Bocs, tudom, hogy korhatáros, de muszáj volt meghallgatnom :D (amúgy idejétmúlt ez a 18+, már az óvodások randábban beszélnek…)
  Azért jó tudni, hogy hova ne menjek, ha időről-időre el tudok menni moziba, bár szerintem fölösleges, marad a Duna Plaza. – igaz, anno ott volt, hogy vetítés közben háromszor is elszakadt a film, vagy egy órával hosszabb volt a bakik miatt a vetítés. Bár ez már régen volt…
  Kicsit korábbi, pár éves emlék, amikor az Aréna Plazában néztük a Karácsonyi éneket. Öt perc után filmszakadás, és miután valaki meglengette, hogy kérjük vissza a jegyárakat, kijött egy alkalmazott, és közölte, hogy nemsokára folytatódik (elkezdődik) a film. És fél óra múlva elindult…

 17. Ember! Ilyet minden héten tegyél ki!Imádom!:)))ja…a pofázás..vég nélkül és a bunkofón használata…megőrjit!!:((

 18. Ha rendszeresen jelennek majd meg adások, akkor csinálj majd neki egy rss-t légyszíves, könnyebb mobilról úgy hallgatni.

 19. Egy kompresszoron majd kergessétek át a későbbi anyagokat, mert ez így fülhallgatóval annyira nem volt jó. A köhögésnél konkrétan ****megoltam egyet a buszon

 20. jól van, csak vicceltem, csak lusta voltam szmájlit tenni a végére. tetszik a blog amúgy

 21. Nem sok negatív élményem volt eddig.
  Talán a legrosszabb az volt, amikor teltház (A Gyűrűk Ura) a moziban, és az egyik későn érkező gyerek pampogott, hogy ő megver engem, ha nem adom oda neki a jegyemet. De nem vert meg.
  Röviden ennyi.

 22. Lewente: ó arra nem gondoltam, a 60hz alattot levágtam azért. Mindegy, első adás, legközelebb megnézem azt is, most hoyg szóltál.

 23. Belevághatnál komolyan ebbe a podcast dologba, nagy a témában a piaci rés itthon. Mondjuk minden témában az a tech/gadget vonlat kivéve. Nem baj, gogo!

 24. félig-meddig off, de szerintem a puzsér is jól érezte magát a hét mesterlövésze adásai alatt és az embereket is szórakoztatta. :P legalábbis én nagyon bírtam, értelmesen beszélgettek filmekről, érvekkel alátámasztva (kivéve a random fröcsögős különkiadások alkalmával. :D).

  ez a podcastkezdemény lazán hozza azt a színvonalat, így most, hogy az ahm-nek már vége, hiánypótló lenne átvenni a stafétát és csinálni valami legalább annyira jót, ha nem jobbat. (ez az, ami pl. a filmbarátok podcastnak nem sikerült :S) úgyhogy csak támogatni tudom, hogy legyen valami ilyen.

 25. mercenary: Azért A Hét Mesterlövészéhez hasonlítani ezt elég nagylelkű…:) Hatalmas űr a hiánya mindmáig, a most futó havi egyszeri mozis alkalom nekem sajnos túl drága…

 26. Nem szoktam írogatni de ez most kikívánkozik belőlem: Legyen már podcast! Lééééééééééci!

 27. tegnap volt negatívból pozitívba csapó moziélményem is :d 22:30-as prometheus-on mögöttem csaj meg barátja végigpofázták a bemutatóktól kezdve az első 15-20 percet, de egyfolytában, megállás nélkül. csaj elmesélte, hogy utoljára az avataron volt, ami sci-fi (:D), és az nagyon tetszett neki. srác meg válaszolta, hogy ez is hasonló film lesz :d
  SPOILER
  a karanténos jelenetig csak párszor ijedtek meg, és kussoltak pár percet, de aztán a műtőstől kezdve tök kuss lett a film végéig :d biztos ugyanolyan jól érezte magát, mint az avataron :d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.