A Hunger Games folytatásokhoz kapcsolódó hírek

Először is a nyilvánvaló: a Mockingjayt kettészedik. Szerintem ez barom döntés, hiszen a könyv ugyanolyan vastag, mint a többi, és az első fele tényleg csak felvezetés. Tippre a “kórházlátogatás” után vághatják el, és akkor még akció is került bele, plusz egy elég erős csúcspontot kapta a nézők, viszont akkor meg a folytatásban lesznek meglőve picit. Majd meglátjuk.

A másik, hogy Philip Seymour Hoffman fogja Plutarchot alakítani a folytatásokban. El is happolta az egyik legjobb szerepet ezzel.

5 hozzászólás a “A Hunger Games folytatásokhoz kapcsolódó hírek” bejegyzéshez

  1. Bár az első résszel meglehetősen szkeptikus voltam a megjelenés előtt, amikor pg13 lett és nem is értettem akkor a felhajtást sem, viszont azt elismerem, sőt beismerem, hogy lekötött a film – ha nem is mindenhol, a moziban ért meglepetés – írtam is néhány látványelemet anno – és így várom a második részt egy átlagos várakozással, kíváncsi vagyok, hogy mit hoz, hova fejlődik a film, a regényeket nem olvastam még sajnos.

  2. Ne sajnáld, hogy nem olvastad a könyveket. Épp hogy csak súrolják a roppant középszerűséget.
    A filmet még nem láttam, de a nagy hájp miatt egyszer majd megnézem.

  3. A könyveken sajnos nagyon sokat ront a magyar fordítás, én személy szerint legalább fél évet öregedtem minden esetben, mikor azt olvastam, hogy kaja. Mert a food-ot csak és kizárólag kajának lehet fordítani, teljesen mindegy milyen a szövegkörnyezet. Egyébként Plutarch-nak én valamiért mindig Stephen Fry-t képzeltem el, de ez is egyéni szoc. problem :)

  4. Ezt a hihetetlen ostoba sztorit csak egy rtl klub szupermozi keretében fogom megnézni… majd rosszabb mint a csillámvámpíros film…

  5. Fúj de nem így képzeltem Plutarchot, sem a Johannat.
    Jena Malone ? :|

    Oh God why?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.