Item 47? Jöhet

Egy kisfilm lesz az Anvegers dvd/blu-rayén, egy párocska bukkan az egyik itthagyott alien fegyverre, aztán rossz döntéseket hoznak a segítségével.

az item 47 posztere

13 hozzászólás a “Item 47? Jöhet” bejegyzéshez

  1. HÉÉÉ… spoiler baszki… Én még nem láttam a filmet.
    “The Avengers won the battle…”

    :D

  2. Az egyikben Coulson ügynök tart Mexikóba Thor kalapácsa felé és közben megáll tankolni, a benzinkúton pedig lerendez pár srácot.

    A másikban ismét Coulson ügynök az egyik szereplő, a másik Sitwell ügynök. Arról beszélgetnek, hogy a Nemzeti Biztonsági Tanács (akik a Bosszúállókban kiadták a parancsot a nukleáris rakéta kilövésére) be akarja szervezni Emil Blonsky-t aka. Förtelmet a Bosszúállók közé. Ezt ők ketten meg akarják akadályozni, ezért Coulson elküldi Tony Starkot Ross tábornokhoz, ez az a képsor, ami a Hihetetlen Hulk végén van. Szóval ebből a videóból kiderül, hogy Stark miért látogatta meg a kocsmában Ross tábornokot.

  3. köszi metalos
    a benzinkutast láttam (talán pont itt az oldalon volt kirakva?) a másikról eddig lemaradtam de most rákeresek

  4. Igen a Consultant tényleg 4 perces rosszul emlékeztem, de a Benzinkutas: A Funny Thing Happened on the Way to Thor’s Hammer azt jól mondtam az teljesbe alig több, mint 2 perc

  5. khaos! Köszi,hogy leírtad,így már tudom, hogy miről szól a Consultant :D Valamelyik film dvd-jén/blu ray-én ez fent van szinkronosoan vagy felirattal?

  6. TM09: Én írtam, nem khaos. Igen rajta van, a Thor Blu-Ray-en, szerintem felirattal, ilyeneket nem szinkronizálnak. A benzinkutas címe: A Funny Thing Happened on the Way to Thor’s Hammer pedig az Amerika Kapitány Blu-Rayen van rajta. Ez meg ugye a Bosszúállók Blu-Rayen fog helyet foglalni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.