8 hozzászólás a “Az óriás és a két háremhölgy” bejegyzéshez

  1. SPOILER VESZÉLY

    a trailerek alapján szerintem kifogják hagyni a marsi részt, ahol a fő konfliktus volt a víz miatt. szerintem benne van a pakliban, hogy azt a részt a földre teszik és kihoznak abból a szálból ilyen a föld haldoklik és nem jut elegendő vízhez, de hősünk megakadályozza a végső kiszáradást és leleplezi a korrupt vezetőséget, akik beszennyezik és magas áron eladják a vizet. úgy is nagyon téma mostanság a globális felmelegedés meg hogy fogy a vizünk.

  2. Ez szerintem nem lenne akkora baj, ebből a változatból is ki lehetne hozni egy jó filmet, főleg ilyen szereplőkkel (…mondjuk én elfogult vagyok, mert a három főhős mindegyike a kedvenceim közé tartozik). Legalább egy aránylag új filmet nézhetnénk, nem csak egy az elejétől a végéig “ráncfelvarrott” régit. Én várom! :-)

  3. Nekem a kepi vilag meg mindig inkabb Deus ex mint Tr,ha meg kimarad a mars,azt a vege miatt sajnalni fogom ott ugyanis volt egy jo kis csavar(idegenek).

  4. ungarosaurus: annyira nem spoiler, mert nyilatkoztak a készítők, hogy a Marsot kihagyják.

  5. ungosaurus: az emlékeim már megfakultak, de a Marson nem a levegővel volt probléma?

  6. saakos: ja de igen. a fő konfliktus az oxigén hiány miatt volt. úgy látszik nekem nagyon a vége maradt meg, hogy bekapcsolják a szerkezetet és felmelegszik a marsi jégsapkák és az elpárolog levegővé. nem tudom honnan jött a víz. :)

  7. Az akciójeleneteknél miért kell rángatni a kamerát ? :(
    A Titánok haragjánál is ugyanez volt a helyzet…mikor jött egy-egy alvilági rémség.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.