The Dinosaur Project eddig

Megjöttek az első teaserek ehhez a filmhez is végre. Találtkamerás a Dinosaur Project, ezúttal egy tvstáb veszik el az afrikai vadonban, az ő anyagukat láthatjuk utólag, és hát a címből gondolom nyilvánvaló, hogy dínók lesznek a videón.

A Dinosaur Project posztere

Na lássuk a trailert.

21 hozzászólás a “The Dinosaur Project eddig” bejegyzéshez

  1. Ohhh….my god! Hová süllyedhetnénk még ennél is jobban… Már kicsit uncsik ezek a mokumentarista szösszenetek. Sztem ez már gáz. Nem tudom miért nem lehet ezt megcsinálni “normális” filmnek miért kellett ráerőltetni erre a dokumentumfilmes mázat?!

  2. nekem jöhet :) én szeretem az ilyen típusú filmeket (bár nem tudom megmagyarázni miért). valahogy elszórakoztat. nyilván nem köldöknézegetős, de jobban szórakozok rajta mint egy újabb akciófilmen.

  3. jurassic park több mint 20 éves és mégis jobban néznek ki benne a dínók mint ebben a szarban :s

  4. Jónagy szar. Jurassic park már van vagy 15 éves, de vagy tíz klasszissal különben, élethűbben néz ki mint ez a tűzrevaló. Egy teljesen értelmetlen prodzsekt. Inkább jöjjenek a fegyveres dínők a JP4 -el.

  5. Pedig a poszter nem néz ki rosszul…de sajnos az előzetes egyáltalán nem győzött meg :/

  6. Jurassic Park egyik kedvenc filmem, és azóta várok egy jó dínós filmre, és még a kamerás filmeket is szeretem ha jók (pl cloverfield), de a commenteket olvasva ez is szar lesz. pedig nem értem ha 15 éve megtudták csinálni kurva jóra, akkor manapság mért nem tudják megcsinálni mások is…nyehh..

  7. Két dolgot nem értek.
    1. Miért erőltetik ezt a stílust, amikor a trailer alapján is lehet látni, hogy ez tuti nem talált kamerás. Egy csomó jelenet úgy van felvéve, mint egy rendes film. Szerintem k*rvára szartak bele, meg is látszik.
    2. Dinók? Tényleg? Van olyan, aki még megijed egy dinótól? Űrlény… na az más tészta. De dinó? ezektől kéne félni? pff

  8. “O! Ho-Ho! 2012. 07. 13. 0:06

    Jónagy szar. Jurassic park már van vagy 15 éves, de vagy tíz klasszissal különben, élethűbben néz ki mint ez a tűzrevaló.”

    Nekem sem tetszik a trailer alapján. No de azt mondani, hogy nem “élethű” holott nem láttál még élő dinót egy kicsit vicces :)

  9. Csatlakozom azokhoz akik inkább egy JP4-et kérnének. gondolhatták a készítők, hogy addig ők kis pénzből kitöltik az űrt, de úgy néz ki nem fog működni.

  10. Ó! nono! Szerintem nem olyan vicces. CSupán hüllők voltak, azt meg gondolom mindannyian láttunk már. Azok meg nem éppen úgy néznek ki,mint egy CGI játékfigu. Jurassic parkban eleve teljesen valós kézzel fogható kreálmányok voltak, sokkal élethűbben néztek ki, annyira jól meg voltak csinálva,hogy szinte minden rezdülésük átjön a néző felé. Ezek meg béna videogém szarok, amiket itt látok.

  11. Ez miez? Amúgy poszter nagyon állat átvitt és szó szerinti értelemben is.

  12. Elég rossz… Ha kis büdzsé akkor csináljanak mást… Meg miért kell ezt a témát emlegetni? Majd az összes dínós film rossz a JP-t kivéve, ott normálisan megcsinálták.

  13. Azért a Peter Jackson féle King Kong-ban elég jól néztek ki az őshüllők. Ezek viszont tényleg trék.

  14. Úgy tűnik az angolok is megpróbálják azt, amibe az amcsiknak beletört a bicskája, bár ez nagyjából 1 szinttel tűnik fogyaszthatóbbnak, mint a Tape 407. Mellesleg kísértetiesen hasonló sztori…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.