17 hozzászólás a “Beasts of the Southern Wild: kinéz az Oscar?” bejegyzéshez

 1. Oké. Nem értettem meg teljesen mi is történik itt. De talán a kis csajt lehetne oscarra jelölni :)

 2. Nyomorúságból a képzelet világába menekülés. Nagyon jó kritikákat kapott külföldön, és engem is érdekel. Amerikai fórumokon olyanokat írnak egyesek, hogy már az előzetesen elbőgték magukat. Ezt mondjuk én sem értem. Hangulatos, meg minden, de sírni rajta?

 3. Az nem fiú? :D
  Amúgy értem, hogy oscar, meg minden… de ki néz ilyen filmeket? Komolyan kérdem… Olyan, aki ÖNKÉNT beül egy ilyenre…

 4. Pocok:

  Ja, ki az az őrült, aki megnéz egy olyan filmet, aminek művészi értéke és ne adj isten még valamiféle mondanivalója is van. :)
  Hidd el, vannak, akiket jobban érdekel ez a film, és az ehhez hasonlók, mint a nyári blockbusterek.

 5. sírtam, nevettem, aztán megnéztem a trailert. A Faun labirintusa 2, az jó volt, ez se lehet majd túl rossz.

 6. Lehet, hogy ezzel most letagadhatatlan bizonyítékot kínálok arra, hogy egy szívtelen dög vagyok, de akkor se nézném meg ezt a filmet, ha ingyen menne a helyi moziban.

  Egyszerűen semmit nem mozdított meg bennem az előzetes, egy huncut pillanata sincs a trailernek, ami emlékezetes vagy érdekfeszítő lenne. Egy ilyen filmet leginkább valami noname csatornán egy éjszakai matinén tudok elképzelni.

  Imádom a művészi filmeket, a komoly filmeket, de ez egyszerűen nem fogott meg. Roger Ebertben pedig azóta nem bízom, hogy a Wall-E-nek 88-at adott, a Prometheusnak meg 100-at.

 7. Abszolút nem érdekel ez a film, a Gettómilliomos ugrott be róla, azt is utáltam.

 8. with: Szerintem Malachi erre a filmre írta h Faun labirintusa 2.

  Alex: Roger Ebert mióta ad 100/x pontot? Ő négycsillagozik, és bár én is tudok nézni néhány értékelésre furcsán, ha elolvasom az érvelését, valahogy mindig meggyőz.

 9. Én láttam ezt a filmet. Kibaszott jó, évek óta nem volt ennyire egyedi, megrendítő és vicces film a mozikban. Remélem, nem szúrják el a forgalmazást.

 10. Tipikus olyan film amivel az élet nyomorúságával és abból való menekülés egy másik (képzeletbeli) világba. Ehhez adjuk hozzá, hogy gyerek a főszereplő és táddááá… egy ömlengős maszlagot kapunk amit oscarra forgattak.

  Egyedi? Nah ne viccelj már? Ez neked hol egyedi? Csak az előző (vagy lehet idei?)filmből kettőt fel tudok hozni példának. (Hugo, meg a másik az extremely loud… vagy mi a tököm) A többiekről már ne is beszéljünk. És még hány ilyen gagyi “szívbemarkoló” és “egyedi” filmmel jönnek majd.
  És igen olyan filmet akarok nézni amin szórakozok és nem sütőbe dugni a fejem utána.

 11. * Tipikus olyan film ami az élet nyomorúságával foglalkozik és az abból való menekülés egy másik (képzeletbeli) világba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.